- 25 Mayıs 2016
- 268
- 143
- 23
- Konu Sahibi sukufeurfa
-
5. ayda geçmişti. 6. ayda ek gıdaya başlayınca yine başladı. 9. aya kadar sürdü.Sevgili kk hanımaları. 4 bucuk aylık nir oglum var aşırı kusuyor. Dogdugundan beridir kusuyor. Artık ikimizde cok yorulduk. Bunada şükür Rabbim başka dert vermesin ama kıyafet degıştırmekten çarşaf degistırmekten bıktım. Artık yakada takamıyorum sıcaklar geldı. Her yer kusmuk oluyor. Ben temizligini ıdare edıyorum ama ogluşuma üzülüom aylardır kus kus bir hal oldu yavrum . Sizinde kusan bebeğiniz var mıydı kızlar ne zaman gecti?
Canım götürdük bır tane ilaç verdi her beslenmeden sonra verilıyor ama tedavı edıcı degıl dırek durduruo aylarca kullanmamız lazımmış. Bende o yzuden vermek istemıyorumBenim henuz bebegim yok ama bebeklerde reflu olabiliyormus. Bununla ilgili bir doktora goturun derim...
Ayy sizi cok iyi anlıyorumIns kati gidaya gecince düzelir benim oglumda böyleydi cok kustu 3 yasina kadar yogurt kovasiyla pesindeydim her taraf batiyodu doktor portakal suyu vermeyin demişti benimde hatam vardi tabi yemekleri hep robottan geciriyodum ama dogdugundada oyleydi kolaylıklar diliyorum size
Evet heryer batıyor hiç bitmıyor çamaşır5. ayda geçmişti. 6. ayda ek gıdaya başlayınca yine başladı. 9. aya kadar sürdü.
Hem benim üstüm hem onun üstü, halılar her yer batıyordu.
Dr ilaç verebiliyor, ben kullanmadım ama bir danışabilirsin canım.
Hayır öyle degıl yani cok fazla kusuyor uykudayken emzırıyorum uyudugu için kusmuyor ama uyanır uyanmaz başlıo kusmayaKusuyor dediğiniz emdiği sütün fazlasını çıkarmak olabilir mi ?
Yok anne sütü sadece.Benim başıma gelmedi ama arkadaşımın bebeği bir yaşına kadar kustu sonrada kesildi bazı bebeklerde oluyor bu durum Dr danışın tabii birde böyle bebekler için (eğer mama kullanıyorsanız) özel mamalar var onu da Dr bir sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?