Kızlar oğlum:(((

Canım nasıl mesela kek yaptım süt var içinde yemeyecek miyim

Ewt şubatta dogdu oğlum çamaşırlar zor kuruyordu bırde. Şuan allahtan yaz. İnsh benim oglumında hayırlısıyla gcer dua edın kızlar

Gittik reflü dediler. Eşimde aile hekımı o da zamanla gececeğini söylüyor. Özellikle oturmaya başkayınca. Sabret diyor

Bebek reflüsü vardır kilo alımı devam ediyor ise ilaç kullanma, emzirdikten sonra da hemen yatırma biraz kucağında dik pozisyonda kalsın

Dogustan reflu olabiliyor. Bir ilaci var verirler agir bir ilac değil, durus pozisyonuda önerir doktor size.. gecmis olsun.

Fışkırır gibi kusmuyorsa sıkıntı olduğunu sanmam.Bence emdigi sütün fazlasını çıkarıyordur arkadaşların söylediği gibi..Mama veriyorsan verme..Ve her ihtimale karşı Dr a gotur..

Ayrica havalar sıcak su veriyorsundur inşallah bebisine..

İkiz yeğenlerimden biri böyle çok kusuyordu. Ama ne kusmak bir anda midesindeki her şeyi.
Reflü varmış 3 yaşında endoskopiyle anladılar. Şimdi 9 yaşında hala daha bazı yiyecekler yasak.
Doktora götürmen gerekiyor. Yatağının baş tarafını yükselt. Ek gıdaya geçişte hangilerine karşı hassas olduğunu takip et.

1.5 sene kustu öyle böyle kusmadi fiskirirdi agzindan kusarken. Kaç kere Dr götürdüm bişey yok dediler kendiliğinden geçti 1.5 sene sonra ama o arada kusmadik ne koltuk bitakti ne yatak yorgan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…