Doğuma Hazırlık kızlar oğluma isim beğenemiyoruz yardım lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

H.G.S.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
132
23
98
Diğer
hiç bir isim sıcak gelmiyor lütfen yardım edin.eşimle anlaşamıyoruz onun beğendiklerini ben benim beğendiklerimi o beğenmiyor..

kuzey,güney,toprak,rüzgar,poyraz gibi isimler hiç mi hiç hoşuma gitmiyor

arda,berk,kağan,kayra,mert gibi isimlerde oldukça fazla ..işin içinden çıkamadık lütfen yardım

benım oglumun ısmı babsı ılla dneız olucak dedı kayınvaldemde poyraz dıyınce denız poyraz oldu .bende acıkcası bır sye demedım cunku erkek bebekte tek ıstedıgım ahmet ve bera ıdı onuda esımle anlasamadık erkekte cok ısım yok ama sana soyle dıyım bır tanıdıgımız aren koyacakmıs gunesın oglu demekmıs bende boyle mıtolojık ısımlerı sevemıyorum ama cocukta ısmıne benzermız bızımkı 22 gunluk poyraz gıbı esıyor bana kok sokturuyor vallaha

herkeste olması önemli değil aslında
ne içinize sinerse o olsun
eşinizle anlaşamayınca zor tabi
bir ismi siz bir ismi o koyabilir olmazsa
bence mert ve kaan saydıklarınız arasında güzel
aklıma ayaz, aras, tuna geldi
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Hazar çağan danyal eshab yasir yağız kendal tolga yankı barkın bunlarda güzel

bir arkadaşımız tolga demiş bence de tolga ismi çok güzel, koray da güzel benim oğlum olsaydı ismi erim tunahan olacaktı.

İlerde Rabbim bana erkek evlat verirse ya Barış ya da Ömer düşünüyorum.. Sever misiniz bilmem tabi bence çok hoş isimler

ahmet yiğit benim oğluş ama mete ege onur utku umut isimlerede güzel

benim oğlumun adı EMİRALİ ben hoşuma gitti koydum ama şimdi iyikide koymuşum diyorum çok seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…