Doğuma Hazırlık Kızlar oğlumun ismi için fikrinize ihtiyacım var..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Blsm06

Mucizem
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
70
37
38
40
Kızlar ya hep Allah nasip ederse bi kızım olursa ismini Asel oğlum olursa Yuşa koyucam derdim .şükür 9 sene önce bi kızım oldu ismini Asel koydum..Şimdi de şükür oğlum olucak ismini Yuşa istiyorum ama hiçkimse sıcak bakmıyor canım sıkılıyo ..2.5 ay kaldı doğuma.birde sizin fikrinizi almak istedim ...yoksa başka isimlere yönelecem..

Bence Yuşa olmalı. Güzel.

Çocuk doğmadan önce çevreye isim açıklanmamalı bence. Bu 2 eş arasında olan bir şey.
Çevreye söylediğiniz an onlar da kendilerinde karışma hakkı buluyorlar. Oğluna Mehmet ismini de versen, Yuşa ismini de versen olumsuz yorum yapacaklar. Bizim halk öyle.

Fikrin için çok teşekkür ederim canım..Çoook haklısın herkes kendince isim öneriyo..Yuşa ismine hep bi kulp takıyolar çocukla alay ederler falan diyolar...öyle moralim bozluyokii..Ama dediğiniz gibi en iyisi kimseye söylememek ama heyecanımızı paylaşmak adına söyleyiveriyoruz işte..

Bizde esimle Muhammed ismini koymak istiyoruz oglumuza herkes agir olur diye koymayin sakin diyorlar ya kimene biz size koyalim mi diye sordukmu koymak istiyoruz bitti.. Seninde en buyuk hayalinmis kim ne derse desin tabiki koyacaksin evladina.. Acaba koysakmi deseniz fikrini söyler herkes ama koymak istiyorsaniz kimseyi karistirmayin..

Açıkçası kulağa pek hoş gelmiyor ama siz çok istiyorsanız tabiki koyacaksınız kimsenin ne dediği önemli değil

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar valla yüreğime su serptiniz..Kaç zamandır çok bunaldm bu isim konusunda

Bizde eşimle kizimizin ismini seneler once kararlastirmistik :) Sonra rabbim bize kiz evlat nasip etti ve bizde o ismi koyduk. Ha cevreden tepki gelmedi mi geldi soylenisi zor daha kolay bisi olsun, daha anlamli bi isim bulun, biz bu ismi hic duymadik siz nerden buldunuz bu ismi vs. vs. vs. Ama biz naptik bizim icin cok anlamli olan ismi koymayi tercih ettik bu bizim cocugumuz ve ismi de kimseyi baglamaz :) sizde aynen boyle dusunmelisiniz :)

Haklısın canım...Benim kızımın isminide beğenmemişlerdi:)Ama alıştı herkes ...Hatta çokta beğenir oldu herkes...Becerebilirsem takmıycm kimsenin ne dediğini bakalım:))

Haklısın canım...Benim kızımın isminide beğenmemişlerdi:)Ama alıştı herkes ...Hatta çokta beğenir oldu herkes...Becerebilirsem takmıycm kimsenin ne dediğini bakalım:))
Eğer o ismi çok seviyorsan ve koymaya da kararliysan kimseyi takmamak daha kolay oluyo :)

Çok seviyorum...Karar veriyorum hatta öyle seviyorum bebeğimi..Ama hala kararlımısınz iyi düşünün bak yanına bi isim daha olursa belki çocuk kabullenir...vs vs .diye söylemler olunca hatamı ediyorum diye aklım çeliniyo..o yüzden birde sizin fikrinizi almak istedimdi...Bakalım hayılrısı inşallah herşeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…