Doğuma Hazırlık Kızlar oğlumuz olcak isim önerileriniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

natalia06

Gelsin hayat bildiği gibi gelsin,işimz bu yaşamak
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
1.055
1.044
333
38
Kızlar oğlumuz olacak inșallah eșim Kaan istiyo adını yanına isim önerebilirmisiniz?

bence ikinci isme hiç gerek yok, alan zaten çok güzel bir isim ama illaki çift isim olacaksa berk ismi çok yakışır bence kaan berk

Teşekkür ederim zatan yanına yakistiramiyor hic sadece ali yusuf ömer gibi bi isim mi olsa diye düșünüyorum

İkinci isim koyacaksınız o kısa bir isim olsun bence. Yoksa hep tek isim kullanılıyor diğeri kenarda duruyor. Kağan Ege gibi mesela. Gerçi Kağan söylenmesi zor gibi ya tek kalsın tek.

İkinci isim koyacaksınız o kısa bir isim olsun bence. Yoksa hep tek isim kullanılıyor diğeri kenarda duruyor. Kağan Ege gibi mesela. Gerçi Kağan söylenmesi zor gibi ya tek kalsın tek.
Evet bu gidișle zor karar vericem zaten bakalım teșekkürler

Kaan diye araștırdım ben ama Kuran -ı Kerimde de geçiyo diye biliyorum ama belkide yalnìß biiyorum
kağan türkçe bir isimdir, Kur'an'da geçmez sanırsam.
türk dil kurumu sözlüğüne de bakarsak kaan diye arayınca çıkmıyor kağan çıkıyor.

Saolun kızlar kolay kolay karar veremicem anlașılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…