Doğuma Hazırlık Kızlar oğluşum kucağımda:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
96
kızlar nihayet oğlumu sağ salim kucağıma aldım :) darısı sizlerin başına hayırlısıyla sezeryandan da sakın korkmayın bebeğinizin doğum anını görmek çok güzel ayrıca spinaldeki iğne çok acıyor diyorlar ya ben iğnenin vurulduğunu bacaklarım uyuşmasa hissetmedim bile :)
ama sanırım annelik fazla duygusallık yaratıyor ben hamileyken bu kadar her şeye ağlamamıştım şimdi naber deseler ağlayasım var ve bazen durduk yerde ağlıyorum
bide nedense ölüm korkusu sardı beni herşeye evham yapıp kendimi dinliyorum

canım Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah
depresyona giriyo olabilirsin istersen bi doktor anlat lohusa sendromu diye
bişey var biliosun bol bol dua oku rahat olmaya çalış bu durumu bir an önce atlatırsın inşallah :Saruboceq:

canım Allah analı babalı buyutsun darısı bızım basımıza
lohusalıktandır depresyona gırmıs olabılrsın ayrıca olumden korkman normal artık kendınden bıle cok sevdıgın bırı var ve sen olmazsan ona bısey olacagından korkuyor olabılrsın
bence hıcbısey dusunme oglunu sıkıca kucakla kokla ne guzel kokuyordur o

canım erken dönemlerde bu durum çok normal endişe etme lütfen..
bende aynı durumdaydım..herşeye ağlardım.
şimdi sonuç:mükemmel bir anne,kızına aşık bir anne,pozitif bir anne:lepi:
Allahım sağlıklı günler nasip etsin sizlere

canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün normaldir ağlaman lohusalıktan ne güzel sen bebişini aldın kucağına darısı bizim başımıza

Allah analı babalı buyutsun.dogumununda rahat olmasına cok sevindim.insallah hayirlisi ile tum bebegini bekleyenler kavusur kolayca:))

adına çoook sevindim.Allah analı babalı büyütsün canım.. hayırlı bi evlat olsun inş.

Allah analı babalı büyütsün canım.Vatana millete hayırlıbir evlat olur inşallah...Darısı başımıza

Allah analı babalı büyütsün canım bende senin gibiydim lohusa sendromu yaşadım hemde berbatca gecer merak etme sakin olmaya calış ben olmadım ve maalesef sütüm cekildi kızıma mama vermek zorunda kalmıştım

ayy cnaim benim ya ayni gunade dogum yaptik benimde oglusum yanimda ben genel aneztesiyle dogum yaptim ama bence seninki gibi yapsaydim daha kolay geccekti zor gecti biraz agirili oldu bebegin nasil sen nasilsin seninle ayrintili konusmak istiyorum allahim bagislasin bebegini bu aglama konusndada bende ayni tanidayim herseye agliyorum sanirim hormonlardan dolayi:s

brcsrkn; nerelerdesin sen bende doğumn hikayelerine bakıp duruyordum yazmışsındır diye ama burda buldum lütfen ayrıntılı öykü bekliyorumm:) Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah...

kızlar hepinize teşekkür ederim Allahım herkese hayırlısıyla nasip etsin
dejavu_one ayrıntılarıla anlatıcam ama şuan değil çünkü sürekli ağlayan ilgi bekleyen bi veletle uğraşıorum en kısa zamanda anlatıcam arkadaşım
baradiel bende ayrıntılı konuşmak isterim senle özel msj atabilirsin
arada tekrar foruma girmeye çalışıcam arkadaşlar hepinize teşekkür edrim ağlama sendromlarımda azaldı nihayet
ama şuan tuvalet gibi bi sorunum var ıkınmak yasak dikişlerden dolayı sezeryan olup aynı durumda olanlar varmı kayısı hoşafı falan hak getire dr umda ısrarla ilaç vermiyor anlamadım gerçi birde kızlar boğazımda bi kaşıntı var öksürecek gibi oluyorum ama malum öksürmekte yasak ne yapıcam sizce ???

Allah analı babalı büyütsün... Hayırlı evlatlar olsun inş...
Darısı başımıza inş. senin ki gibi rahat bir sezeryan geçirirm bende... Dr.um dediğine göre benim minik 1 aralıkda geliyor... D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…