Doğuma Hazırlık Kızlar oğluşum kucağımda:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım bak hamilelikten konuşuyoduk şimdi bebeklerimiz oldu annesinin aşkı diyoduk hatırlıyomusun

evet canım bende hamilelikte bu kadar duygusal olmamıştım bu yaşadığın doğum& lohusa sendromu
aynılarını bende yaşadım ama ben eşime bişey olur diye korkuyodum ya ölürse ben neyaparım diye başlıyodum ağlamaya o işe gidiyodu ben tişörtünü kokluyodum 15 gün böyle hergün neredeyse günde 3-4 kere ağladım o gelincede ona sarılıp ağlıyodum bak yine gözlerim doldu ama bi zaman sonra bebeğine alışıyosun ve unutuyosun herşeyi tüm dünyan o oluyo

bu arada canım doğum sonrası annelerin sorunları bölümünde izmitli anneler diye topik açtım beklerim canım
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...itli-anneler-fikir-alis-verisi-yapalimmi.html

Son düzenleme:

canim benim aynen benimkide ole surekli agliyor ac degil gazida yok ne oluyor anlamiyorum birde kusma problememimiz var
hickirik tutyor ve cokta az olsa kusuyor havalar sogudu korkumak zorlasiyor allah yardimicimiz olsun walla canim benim sole birgun hic uyanmadan uyumayi ozledim walla:) ama bebegim icin deger.birde tualet problememim var demissin benimde vardi bol bol kayisi suyu ictim ve yurudum merdiven inip ciktim canim acidi ama yaptim ve tualet problemim ortadan kalkti hi hala devam ederse cok basit fitiller var atar atmaz tualete gidyorsun istersen adinida verbilirim birde korkma sakin dikislerin acilicak die birazda piskolojik; yuru surekli hareket et gerci bebeklerden dolayi ediyoruz ama bu sezaryan olayi yurumede bituyor ne kadar cok yurursen okadar cabuk iylesiyorsun tatlim bebesinle kendine cok iyi bak allaha emanet olun opuyorumnanaktan

canım oğluşum sarılık oldu benim kan verdik değeri çok şükür yüksek değil ama o yüzden sürekli emzirmem gerekiyor şekerli su veriyorum
birde arada ölücem korkusu geliyor gene bizim ordaki sağlık ocağındaki ebeler çok moralimi bozdu yok hamilelikte sırt ağrısı iyi değil ateş olursa korkarız falan geçem gece acile gittim kan tahlilinde bişey çıkmadı meğerse ben sezeryan sonrası çok kan kaybettim kan nakli yapıldı onun reaksiyonu sonucu olurmuş zaten sırt ağrım içinde dr a gittim kas ağrısı dediler ama zaten psikolojim yok iyice bozdular bide nerden duyduysam lohusanın mezarı 40 gün açık olur die duydum iyice psikoloji yok oldu yani :uhm:

canım 15 gün olacak ptesi Allahın izniyle şu 40 mız bi çıksa Rabbimin izniyle ufaktan sendromum geçecek ama dedidiğim gibi oluşum sarılık oldu ebeler beni korkuttu
ömercik sarılık olmuşmuydu olduysa sen neler yaptın canım tecrübeli bi annesin sonuçta :)

yaa var ya insanı nasıl sinirlendiriyorlar ne biçim insanlar bunlar böyle.. Herkeste sırt ağrısı ateş olabilir neden böyle korkutuyorlar. Zaten bir risk olsa seni taburcu etmezlerdi dimi.. Sen lohusasın kim ne söylese etkilenirsin bunu en iyi görevlilrin bilmesi gerekir.. Hiç kimseyi dinleme ve moralini sen yüksek tut moral bozukluğu da vücuda yansıyor. Geçmişte öle saçma sözler varmış ama şimdi teknoloji gelişti evde doğum yapılmıyor risk çok az artık bu sözlere aldanma ve kendini üzme...

canim benim aynen banda herkes oyle soyluyor yok 40 gun mezari acik olurmus filan zaten lousalik piskolojimiz var birde ustune bunlar gercekten cok bunaltici oluyor ben doktoruma bunu soyledigimde bana cok kizdi bebek bakma olayini zorlastiryorlar dedi annenin piskolojisini bozuyorlar dedi..ve sarilik olayina gelince bundan en cok ben muzderip olmaliyim cunku ben ozelde dogum yaprim kontirol icin tekrar gittigimde doktor bana bebegin sarilik degerleri sinirin latinda eger degismesse hastanaye yatiricaz bir hafta dedi ve bana surekli sut vermmei soyledi bebegimin degerleri 14 cikmisti ben baska bir doktora gittip bu doktor yurtdisinda sadce sarilik hakkinda ihtisat yapmis biri ben nasil agliyorum ama bebegimden 1hafta nasil uzak kalirim die doktor bana bir kizdi sacmalamisnlar dedi biz dedi hastaneye 20den uzrini aliyoruz dedi 14 de neymis dedi ayrica canim benim her bebek yakalaniyor sariliga dedi 4gunde gecermis ve oylede oldu surekli anne sutu verdim ve bebegim simdi cok iyi sakin korkma canim sen sadce sutunu ver ve allaha dua et hicbirsey olmaz bir cok bebek sariligi yasiyor ve bu cok normal..benide cok korkutular sariliktan gunlerce agladim ki ben agldikca bebegim hissetti oda huzursuzlati aynen hissediyorlar annyi zaten zakin kafana takma canim bu sarilik olayini ilerlerse tehliklei yoksa her bebeke yasiyor allah bize muhtesem birsey vermis anne sutu ilac gibi anne sutunde antibiyotik olugu icin sarilikta anne sutunu onerirler bebek vuccuttan atsin die ya sutumuz olmasaydi hersey guzel olcak bugunlerde geccek su 40 olayina baya korkuttular bizi ama oda geccek allahin izniyle :
emir_bebek: :Saruboceq:

canlarım teşekkür ederim bişey sorucam kafama belki yeni takacak bişey buldum gibi oldu ama şuan ağlıyorum gene bebeklerinizin bıngıldaklarına baktınızmı benim oğluşumunki 1-2 gündür atmıyor yada ben fark etmedim nettede erken kapanması ile ilgili çok iyi şey yazmıyor psikoloji gitti gene sürekli süt veriyorum oda kilo yapıo etlenio diemi fark edemiyorum atışını anlamadım

bingildagin atmasimi gerekiomuski:S bende yeni duydum du bende kafama takcam simdi neten bakiyim hemen

yok hep atması gerekmiyomuş bugün sağlık ocağındaki ebeye sordum sadece yumuşak olması ve kapanmaması önemliymiş erken kapanması iyi değilmiş bugün ebe ölçtü baktı herşey normal dedi ama sarılığımız hala geçmnedi değer 10 hala ne artıyor ne azalıyor acaba anne sütü sarılığımı benimkisi o sarılık 2-3 aysda geçermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…