kızlar hepinize teşekkür ederim Allahım herkese hayırlısıyla nasip etsin
dejavu_one ayrıntılarıla anlatıcam ama şuan değil çünkü sürekli ağlayan ilgi bekleyen bi veletle uğraşıorum en kısa zamanda anlatıcam arkadaşım
baradiel bende ayrıntılı konuşmak isterim senle özel msj atabilirsin
arada tekrar foruma girmeye çalışıcam arkadaşlar hepinize teşekkür edrim ağlama sendromlarımda azaldı nihayet
ama şuan tuvalet gibi bi sorunum var ıkınmak yasak dikişlerden dolayı sezeryan olup aynı durumda olanlar varmı kayısı hoşafı falan hak getire dr umda ısrarla ilaç vermiyor anlamadım gerçi birde kızlar boğazımda bi kaşıntı var öksürecek gibi oluyorum ama malum öksürmekte yasak ne yapıcam sizce ???
canim benim aynen benimkide ole surekli agliyor ac degil gazida yok ne oluyor anlamiyorum birde kusma problememimiz var
hickirik tutyor ve cokta az olsa kusuyor havalar sogudu korkumak zorlasiyor allah yardimicimiz olsun walla canim benim sole birgun hic uyanmadan uyumayi ozledim walla:) ama bebegim icin deger.birde tualet problememim var demissin benimde vardi bol bol kayisi suyu ictim ve yurudum merdiven inip ciktim canim acidi ama yaptim ve tualet problemim ortadan kalkti hi hala devam ederse cok basit fitiller var atar atmaz tualete gidyorsun istersen adinida verbilirim birde korkma sakin dikislerin acilicak die birazda piskolojik; yuru surekli hareket et gerci bebeklerden dolayi ediyoruz ama bu sezaryan olayi yurumede bituyor ne kadar cok yurursen okadar cabuk iylesiyorsun tatlim bebesinle kendine cok iyi bak allaha emanet olun opuyorumnanaktan
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım bak hamilelikten konuşuyoduk şimdi bebeklerimiz oldu annesinin aşkı diyoduk hatırlıyomusun
evet canım bende hamilelikte bu kadar duygusal olmamıştım bu yaşadığın doğum& lohusa sendromu
aynılarını bende yaşadım ama ben eşime bişey olur diye korkuyodum ya ölürse ben neyaparım diye başlıyodum ağlamaya o işe gidiyodu ben tişörtünü kokluyodum 15 gün böyle hergün neredeyse günde 3-4 kere ağladım o gelincede ona sarılıp ağlıyodum bak yine gözlerim doldu ama bi zaman sonra bebeğine alışıyosun ve unutuyosun herşeyi tüm dünyan o oluyo
bu arada canım doğum sonrası annelerin sorunları bölümünde izmitli anneler diye topik açtım beklerim canım
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...itli-anneler-fikir-alis-verisi-yapalimmi.html
canım oğluşum sarılık oldu benim kan verdik değeri çok şükür yüksek değil ama o yüzden sürekli emzirmem gerekiyor şekerli su veriyorum
birde arada ölücem korkusu geliyor gene bizim ordaki sağlık ocağındaki ebeler çok moralimi bozdu yok hamilelikte sırt ağrısı iyi değil ateş olursa korkarız falan geçem gece acile gittim kan tahlilinde bişey çıkmadı meğerse ben sezeryan sonrası çok kan kaybettim kan nakli yapıldı onun reaksiyonu sonucu olurmuş zaten sırt ağrım içinde dr a gittim kas ağrısı dediler ama zaten psikolojim yok iyice bozdular bide nerden duyduysam lohusanın mezarı 40 gün açık olur die duydum iyice psikoloji yok oldu yani :uhm:
canım oğluşum sarılık oldu benim kan verdik değeri çok şükür yüksek değil ama o yüzden sürekli emzirmem gerekiyor şekerli su veriyorum
birde arada ölücem korkusu geliyor gene bizim ordaki sağlık ocağındaki ebeler çok moralimi bozdu yok hamilelikte sırt ağrısı iyi değil ateş olursa korkarız falan geçem gece acile gittim kan tahlilinde bişey çıkmadı meğerse ben sezeryan sonrası çok kan kaybettim kan nakli yapıldı onun reaksiyonu sonucu olurmuş zaten sırt ağrım içinde dr a gittim kas ağrısı dediler ama zaten psikolojim yok iyice bozdular bide nerden duyduysam lohusanın mezarı 40 gün açık olur die duydum iyice psikoloji yok oldu yani :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?