Doğuma Hazırlık Kızlar oğluşuma isim arıyoruz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

suna89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
191
4
68
Ankara
kızlar ögrendikki oğluşumuz olacak isim arıyoruz bi türlü bulamadık ben hem sakin hem kolay söylenebilen huzur veren bir isim olsun istiyorum SALİH gibi mesela ama böle yenilerdende olsun istiyorum bana yardımcı olurmusunuzz :3:

kızlar ögrendikki oğluşumuz olacak isim arıyoruz bi türlü bulamadık ben hem sakin hem kolay söylenebilen huzur veren bir isim olsun istiyorum salih gibi mesela ama böle yenilerdende olsun istiyorum bana yardımcı olurmusunuzz :3:

barış-özgür-kemal

Batu
Uygar
Çağan

:31:

Enes, Ediz, Burak ,Deniz benim sevdiklerimden

kızlar ögrendikki oğluşumuz olacak isim arıyoruz bi türlü bulamadık ben hem sakin hem kolay söylenebilen huzur veren bir isim olsun istiyorum salih gibi mesela ama böle yenilerdende olsun istiyorum bana yardımcı olurmusunuzz :3:
baturalp..................................:55:

selim anlamıda çok guzel kulagımada çok hoş gelıyor,tunç ve aras da sevdiğim isimler arasında

benimde en çok hoşuma giden isim Eymen.. inş. ilerde bi oğlum olursa ismini Yusuf Eymen koycam.. :34:

henüz hamile değilim ama eğer kalırsam ve de oğlum olursa adına yağızkan koyacağız Allah nasip ederse..anlamı asil kan soylu kan demekmiş..

canım benim de oğlum olacak Allah adıyla yaşatsın yiğit ismini düşünüyoruz, semih ismi de güzel aslında ama o da eski isimlerden yine de siz bilirsiniz. Biz de çok zor karar verdik.

ben de isim bulamıyorum :111: offfffff, son zamanlarda da mete mi olsa acaba diyorum, bir arkadaşımızın oğlunun adı, ayıp olur mu acaba diye vazgeçiyorum, orkun ismini hiç sevmezdim amaaa anlamı hoşuma gitti, orkun mu olsa diyorum, bööyle bir kararsız kaldım bulamadım isim iştee bulamadım

benimde ogluşum olacak 26 haftalık hamileyim.ben isim olarak doruk düşünüyorum.7 yaşında 1 ogluşum daha var onun adıda melih.kısmet bakalım değişmezse fikrimiz:)

Back
X