kızlar ögrendikki oğluşumuz olacak isim arıyoruz bi türlü bulamadık ben hem sakin hem kolay söylenebilen huzur veren bir isim olsun istiyorum SALİH gibi mesela ama böle yenilerdende olsun istiyorum bana yardımcı olurmusunuzz
kızlar ögrendikki oğluşumuz olacak isim arıyoruz bi türlü bulamadık ben hem sakin hem kolay söylenebilen huzur veren bir isim olsun istiyorum salih gibi mesela ama böle yenilerdende olsun istiyorum bana yardımcı olurmusunuzz
kızlar ögrendikki oğluşumuz olacak isim arıyoruz bi türlü bulamadık ben hem sakin hem kolay söylenebilen huzur veren bir isim olsun istiyorum salih gibi mesela ama böle yenilerdende olsun istiyorum bana yardımcı olurmusunuzz
canım benim de oğlum olacak Allah adıyla yaşatsın yiğit ismini düşünüyoruz, semih ismi de güzel aslında ama o da eski isimlerden yine de siz bilirsiniz. Biz de çok zor karar verdik.
ben de isim bulamıyorum :111: offfffff, son zamanlarda da mete mi olsa acaba diyorum, bir arkadaşımızın oğlunun adı, ayıp olur mu acaba diye vazgeçiyorum, orkun ismini hiç sevmezdim amaaa anlamı hoşuma gitti, orkun mu olsa diyorum, bööyle bir kararsız kaldım bulamadım isim iştee bulamadım
benimde ogluşum olacak 26 haftalık hamileyim.ben isim olarak doruk düşünüyorum.7 yaşında 1 ogluşum daha var onun adıda melih.kısmet bakalım değişmezse fikrimiz:)