Başka yardımcı olacak kimse yok muuuu ?
ne eşin ne baban bu parayı ödemekle yükümlü değil, gir bir işe çalış kendi borcunu kendin öde ...Belki buraya uygun değil bu konu ama bilemedm :) ben nisanliyim evlendigim günün haftasında üniversite de okurken çekmiş olduğum öğrenim kredisinin ödemesi başlıyor. Ailem biz oderiz diyor nisanlimda bende oderim yanı bayanlar ödemezse diyor ama bizimkiler durumu pek iyi değil onlara evlendikten snra bile yük olmak istemiyorm. Esimin ailesi de istemiyor odemeyi ama esim sknti olacaksa oderm diyor .Acaba eşim odese olur mu yanı din açısından doğru mu ki?bi fikir verebilir misinz?
Niye üstteki yardımlar yetmedi mi?
adı üzerinde öğrenim kredisiBelki buraya uygun değil bu konu ama bilemedm :) ben nisanliyim evlendigim günün haftasında üniversite de okurken çekmiş olduğum öğrenim kredisinin ödemesi başlıyor. Ailem biz oderiz diyor nisanlimda bende oderim yanı bayanlar ödemezse diyor ama bizimkiler durumu pek iyi değil onlara evlendikten snra bile yük olmak istemiyorm. Esimin ailesi de istemiyor odemeyi ama esim sknti olacaksa oderm diyor .Acaba eşim odese olur mu yanı din açısından doğru mu ki?bi fikir verebilir misinz?
Nisanlim yanı eşim Çalışmamı istemiyor kine eşin ne baban bu parayı ödemekle yükümlü değil, gir bir işe çalış kendi borcunu kendin öde ...
Geçen sene calisyordm zaten maasimi hep aileme verdim onlar bana baktılar büyüttüler diye zaten öylevçok harcama yapan biri degilm 4 te 1 yetiyordu bana . smdide annemler ağız bükmek istemiyorlar ama esim bdn oderm diyor fakat bir yandan da esimin ailesi konu gecnce istemedgni belirtti soncta işleri bir babasiylaUniversite mezunu olman sayesinde bir ise gireceksin.ve maasin olacak ee o masi ailene vermeyecehine gore evlendikten sonra esinle birlikte sen odemelisin
Pardon sizin gibi insanlarinda burda olduğunu unuttmhytdnze .!.:Dinen hangisi uygun demişya fetva verecek birini bekliyo sanırım
Kendiniz odeyin
Herkes sizin gibi şanslı değil esim Çalışmamı istemiyor bende istedm çalışmayı ama hem ev hem iş zor olur ki iş bulmak da ayrı bi dertBen kendim ödüyorum valla:)) okudum mesleğini elime aldım... kimseye yük olmak istemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?