Kizlar ogrenim kredisini babaminmi yoksa kocaminmi ödemesi lazim?

meleknr20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
37
2
1
Belki buraya uygun değil bu konu ama bilemedm :) ben nisanliyim evlendigim günün haftasında üniversite de okurken çekmiş olduğum öğrenim kredisinin ödemesi başlıyor. Ailem biz oderiz diyor nisanlimda bende oderim yanı bayanlar ödemezse diyor ama bizimkiler durumu pek iyi değil onlara evlendikten snra bile yük olmak istemiyorm. Esimin ailesi de istemiyor odemeyi ama esim sknti olacaksa oderm diyor .Acaba eşim odese olur mu yanı din açısından doğru mu ki?bi fikir verebilir misinz?

Canım aynı durum bende de var hatta bu ay başladı ve bi senelik evliyim ama sagolsun eşim üstlendi

benimkini yeni evliyken eşim ödedi. aileme söylemedim bile. eşimde zaten söylememi istemedi. çalışmıyordumda.

ne eşin ne baban bu parayı ödemekle yükümlü değil, gir bir işe çalış kendi borcunu kendin öde ...

Sen ne güne duruyorsun.üniversite okumuşsun boş boş oturacağına çalış öde.madem çalışmayacaktın neden okuyup da başka birinin okuma şansını elinden aldın.bi zahmet çalış öde.hayatta sırtını baba,koca,abis vs bir erkeğe dayamadan yaşamayı dene.gör bak çok güzel oluyor.

Sizin odemeniz lazim. Evli oldugunuz tarihten itibaren esinizle ekonomik durumunuzu konusmalisiniz. Aileniz odememeli.

Universite mezunu olman sayesinde bir ise gireceksin.ve maasin olacak ee o masi ailene vermeyecehine gore evlendikten sonra esinle birlikte sen odemelisin

adı üzerinde öğrenim kredisi
cefasını aileniz çeksin sefasını kocanız mı sürsün
kocanız çalışmanızı istemiyorsa o ödeyecek ,çalışmak istiyor ama iş bulamıyorsanız yine kocanız ödeyecek,yok ben çalışmayı düşünmüyorum diyorsanız sizi bu şekilde kabul ettiği için yine kocanız ödeyecek .

Universite mezunu olman sayesinde bir ise gireceksin.ve maasin olacak ee o masi ailene vermeyecehine gore evlendikten sonra esinle birlikte sen odemelisin
Geçen sene calisyordm zaten maasimi hep aileme verdim onlar bana baktılar büyüttüler diye zaten öylevçok harcama yapan biri degilm 4 te 1 yetiyordu bana . smdide annemler ağız bükmek istemiyorlar ama esim bdn oderm diyor fakat bir yandan da esimin ailesi konu gecnce istemedgni belirtti soncta işleri bir babasiyla

TE="eftelya2015, post: 42318935, member: 675710"]ne eşin ne baban bu parayı ödemekle yükümlü değil, gir bir işe çalış kendi borcunu kendin öde ...[/QUOTE]
Esim calismami istemiyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…