- 18 Mart 2011
- 8.465
- 26.732
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Ağlamaktan gözlerim şişti, Allah kahretsin böyle anne babayı..Yorum bile yapamiyorum
gerçekten yürek yakıcı bir hikaye..
Anlayamıyorum, hangi ülkeyse o devletin bir sosyal hizmeti yok mu? Nasıl izin verildi buna göz göre göre. Bunu söylemek çok canımı yakıyor ama kurtulmuş yavrumoyy oy
Ne yazık ki gerçek.. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın gözümde yaş kalmadıBu gercek mi? Allah islah etsin icim parcalandi
İnanmak çok zor ama varmış, sen insansın canım benim her şeyden önce ANNESİN. Bazıları olamıyor ne yazık kiVar mıdır böyle bir aile?
Ben sanmıyorum ya kim kıyar ki yavrusuna çok canice.. Dün kızımın ayağını derisi yüzülmüş ayakkabıdan dolayı oturdum ağladım benim suçum nasıl dayanacak acıya diye
Ne yazık ki gerçek.. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın gözümde yaş kalmadı
:-( gerçek maalesef @perlit . bir ay öncesinde sanırım YouTube kanallarında görmüştüm :-(
Herkes anne baba olmamalı aslında ama işte vardır RABBİM in bir bildiği.
Benim de tanıdığımın kaçıncı tedavisi ne kadar para harcadılar maddi manevi yıprandılar. İkizlileri karnında ölmüş.Aynen oyle canim. Arkadaslarim var bir suru ne tedavi goruyorlar cocuk sahibi olmak icin. Bunlar ne vicdansizlarmis
Amiin.. İsimden sanki rusya, ukrayna o civarlar gibi geldi bana ülke ama bilemiyorum. Yahu okulda öğretmenler, komşular hiç mi müdehale etmez bu kadar mı vicdandan uzaklaştı insanlık?Dağıldim resmen. Is yerindeyim okuduğummdan beri toparlanamiyorum. ALLAH bildigi gibi yapsin insallah. Ah kuzum benim hangi ulke acaba. Ogretmeni de hic mi sikayt etmedi
Ben de Amerika olarak hatırladım niyeyse yanlış olabilir amaAmiin.. İsimden sanki rusya, ukrayna o civarlar gibi geldi bana ülke ama bilemiyorum. Yahu okulda öğretmenler, komşular hiç mi müdehale etmez bu kadar mı vicdandan uzaklaştı insanlık?
Ah yavrum! Belki bu hikayedir gercek degildir ama bunu yasayan binlerce cocuk var, tipki boyle hisseden. Gecen bi video daha gordum hem dovup hem beddua ediyor benim ahimi aldin belin dogrulmaz insallah falan diyor pislik Allahin cezasi. Ah ettigi de 3 yasinda anca olan cocuk. Sucu olsa olsa oyuncaklarini dagitmak falandir. Ay ben deliriyorum boyle seyleri gorunce. Elimizden bir sey de gelmiyor. Icim cok aciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?