- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.252
- 548
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Hic rastgelmedim sanirim gelsem tutamam kendimi. Insan kendinden gucsuz birine masum bi bebege nasil vurur ya. Hele kendi cani kani.Ruh hastasi. 3 yasindaki çocuk uzerinden kendisini tatmin ediyor. Ben rast geldigim zaman kavga ediyorum. Oyle cirkefler ki sanane benim cocugum diyorlar ama tahammül edemiyorum. Çocuk ağlıyor ağladığını icin daha da fazla vuruyorlar sussunlar diye yok boyle birsey
Hic rastgelmedim sanirim gelsem tutamam kendimi. Insan kendinden gucsuz birine masum bi bebege nasil vurur ya. Hele kendi cani kani.
İnşallah hikayedir, inşallah böyle bir olay hiç gerçek olmamıştır. Ah onu da biliyorum yanlış hatırlamıyorsam öz annesiydi bir de, ne kadar anne denirse tabi.Ah yavrum! Belki bu hikayedir gercek degildir ama bunu yasayan binlerce cocuk var, tipki boyle hisseden. Gecen bi video daha gordum hem dovup hem beddua ediyor benim ahimi aldin belin dogrulmaz insallah falan diyor pislik Allahin cezasi. Ah ettigi de 3 yasinda anca olan cocuk. Sucu olsa olsa oyuncaklarini dagitmak falandir. Ay ben deliriyorum boyle seyleri gorunce. Elimizden bir sey de gelmiyor. Icim cok aciyo
Sabahtan beri düşündüğüm tek şey bu, inşallah kurgudur, tek dileğim buKurgu olduğu çok bariz. üzülmeyin boşuna.
İnşallah dediğiniz gibidir, inşallah gerçek dışıdır. İlk okuduğumda gözüme uyku girmedi, ağla ağla bi tuhaf oldum.Bana kurgu gibi geldi duygu sömürüsü yapılıyor sanki. 7 yaşında bir çocuk bu kadar düzgün cümlelerle bunları yazamaz sanırım. Bir de hiçbir yerde bunun haberi yok, bu çocuk nereli soyadı nedir ailesinin akıbeti ne oldu.. Sonuçta sansasyonel bir olay illa ki ses getirirdi ama tüm sitelerde aynı metin aynı haber kopyalanmış. Gerçek olduğuna inanamadım.
Rabbim o canavarlara merhamet, o minnoşlara da bol bol kahkahalar nasip etsin..Bu gerçek gibi durmuyo ama bu durumda olan çocuklar var maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?