Kizlar olsun diye cok dua edip,sonradan pisman olan oldu mu?

Kahvedelisiiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2021
516
149
53
25
Birisi olsun diye dua edip, duası kabul olan oldu mu? Pişman oldunuz mu hic? Ben de çok Dua ediyorum. Ama ağzımdan hayırlısı olsun lafı çıkmıyor. Hz.Omerin duası gibi ginlumdelini hayırlı eyle diyorum. Zikirler çekiyorum. Ama korkuyorum. Ya olur da kötü olursa? Hiç böyle olay yaşadınız mi?

Var, olmaz mı, ben varım.
Aha şu anda da hazir ve nazir olarak göz yaşı dökmekteyim.
Keşke Allahın bana istiharede gosterdigine uyup olumsuz cevap verseydim...
Göz göre göre attim kendimi.
Öncelikle Allah yardımcımız olsun ♥️ Ben ilk istuharemde bunu yeşil ceketli gördüm. Ilk önce yan yana yürüdük. Sonra koluna girdim. En son bi yolun karşısına el ele beyaz binaya girdik. Beyaz bina da beyaz odaya açıldı. Bugün yine istihare yapacağım. Istuhare kesin değil diyorlar ama

Evlenene kadar 20den fazla kişi ile görüşmüştüm. En sonunda Rabbim hayırlı ne işe benim için onu nasip et dedim.

Hayatta ne istersem önce hayırlısı olsun diyorum.

Nasıl yani? Allahım ginlumdelini hayra cevir hayırlısıyla olsun diyorjm
'' Hayırlısı ile '' diye dua edin. Sevdiğiniz ile olabilirsiniz, ama her gün ayrı bir sorun olacaksa hiç kıymeti kalmaz. Sevgi de biterse ne edersiniz?
Herkes böyle söylüyor. Ben de bunun için hayırlısıyla olsun diyorum. Ya da hayirsuzsa hayra cevir Allahım diyorum
o zaman hayırlısı değilmiş

Cnm eşim için her zaman Allahım hakkımda hayırlısı olsun, hayırlı değilse de hayırlı kıl yarabbim diye dua ediyordum. Çok şükür ki pişmanda olmadım. 🙏

Back
X