- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi Uzgun melek37
-
Ne gbi belrtler vrdiSafra agrisiysa eger olabilir belirtiler o gibi.asitli icecekler portakal mandalina yasakti daha da artriyor agriyi.annemden biliyorum.mafen suyu icme.
Denedm canm olmuyor rennie duo ictm iki kere tik yokMide ağrısıysa 3 yudum soğuk süt için iyi geliyor bende..
Esim yanmda yatiyor canm ben agriyor dedkce ofluyor
Eşim yatiyor cnm hastaneye gdelm dynce kziyorYahu arkadaşım eşini ara gelsin seni bir doktora götürsün.
Bilemedin ara 112'yi gelsin müdahale eder.
Burda herkes bişey söyleyecek hangi birini yapacaksın.
Daha da tehlikeli olmadan ara birini.
Eşim yatiyor cnm hastaneye gdelm dynce kziyor
Ne demek kızıyor ya.Eşim yatiyor cnm hastaneye gdelm dynce kziyor
Yaa o zaman oldukça fazla..Allah şifa versin inşallah geçer hemen.. havlu ısıtıp ağrıyan bölgeye koymayı da deneyenilirsinDenedm canm olmuyor rennie duo ictm iki kere tik yok
Ole bsey yapiyim dovmeye kalkar cocuga bak gdiyim dyorm onada gelmiyorBir tekmeye bakar kendne gelmesi için..
Ole bsey yapiyim dovmeye kalkar cocuga bak gdiyim dyorm onada gelmiyor
Odun az ona gdcem kizlar dayanamiyormAileniz filan yakınmı size onlara haber verseniz hiç değilse..
Boşayın siz bu odunu cidden...
6 ay once tutmustu boyle napsam gecmemstiBen hastanelik olcam esim yanimda yatcak..cocugu ona birak taksi cagir git bari.
Senede iki defa falan ayni senin agri gibi birden giriyordu kivrandiriyordu annemde..hastaneye gidince igneyle anca kendine geliyordu sonrasi malum kacinilmaz son ameliyat.
Odun az ona gdcem kizlar dayanamiyorm
Ya iste ahanda safra belli sen kos doktora..6 ay once tutmustu boyle napsam gecmemsti
Ya iste ahanda safra belli sen kos doktora..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?