Kizlar öluyorm

Merak etme ölmezsin.
Ayrıca da bir acile gitmek çok mu zor? , Belki önemli bir durum var..
Yani ne yapmamızı, ne dememizi bekliyorsun ki.. Karı koca yöntemlerini mi söyleyelim..

Uzgun melek37 naptın iyi misin daha? sen bi yere gidemiyorsan 112 yi ara onlar gelsinler.

bu arada evlenirken ''hastalıkla sağlıkta'' diye söz veren ama şu an vicdanı hiç sızlamadan kıçını devirip yatan camıştan boşanmayı düşünür müsün? avukat, vs konusunda bilgilendiririz seni.

Kizlar acile geldm ve pankreas iltihabm ildugu soylendi hastaneye yatirdlar durumum ciddiymis hic birsey yiyip icirmiyolar onune geclmezse sonu malummuş yemn ederm abartmyorm duaniza ihtyacm var kizlar allah beni yavruma bagislasn ben olmadan ne yapar

Cokgeçmş olsun
Allah korusun düşünme kötğ şeyler. Doktor lar hep en kötüsünü konuşur.
Hastanede yatman daha iyi malum senin koca ve kv nin bi işe yaradığı yok. Orda daha iyi bakılırsın.
Allah acil şifalar versin

Geçmiş olsun.Kötü düşünmeyin iyi olursunuz inş.

Hayir korkma zamaninda gitseydin ilerlemezdi ama korkulacak bisey yok gercek diyorum
anneme de dediler iltihap ilerlemis safradan pankreasa gecmis diye.herseyi yiyip icmicen simdi hatta hicbisey..iltihap temizlendikten sonra bu 3 gun 5 gun artik doktor ne karar verirse sonra ameliyat gunu verir sonra kurtulursun insallah ailen varsa cagir bebegine sana baksinlar.gecmis olsun.

Allahim acil sifalar versin sizi sevdiklerinize bagislasin..

Canim onun durumu kritik degl neden bliyormusun safra kesesinden kaynaklaniyor cnku ama benim kronikmis kandaki yag oraani cok yuksek oldgundan pankreas ilhaplaanmis bu yuzden tehlikeliymis

Cok saolun canm durumum ilerlerse ankaraya sevk etcekler nasip alnimizda ne yaziyorsa o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…