- 12 Haziran 2016
- 114
- 20
- 18
- 37
- Konu Sahibi Uzgun melek37
-
Cokgeçmş olsunKizlar acile geldm ve pankreas iltihabm ildugu soylendi hastaneye yatirdlar durumum ciddiymis hic birsey yiyip icirmiyolar onune geclmezse sonu malummuş yemn ederm abartmyorm duaniza ihtyacm var kizlar allah beni yavruma bagislasn ben olmadan ne yapar
Sut asit yapiyor artik doktorlar onermiyorKarın ağrısı olduğundan eminsen ılık şekerli süt iç
Braz durumum kritik dualarnza ihtyacm varSut asit yapiyor artik doktorlar onermiyor
Kizlar acile geldm ve pankreas iltihabm ildugu soylendi hastaneye yatirdlar durumum ciddiymis hic birsey yiyip icirmiyolar onune geclmezse sonu malummuş yemn ederm abartmyorm duaniza ihtyacm var kizlar allah beni yavruma bagislasn ben olmadan ne yapar
Kizlar acile geldm ve pankreas iltihabm ildugu soylendi hastaneye yatirdlar durumum ciddiymis hic birsey yiyip icirmiyolar onune geclmezse sonu malummuş yemn ederm abartmyorm duaniza ihtyacm var kizlar allah beni yavruma bagislasn ben olmadan ne yapar
Allahim acil sifalar versin sizi sevdiklerinize bagislasin..Kizlar acile geldm ve pankreas iltihabm ildugu soylendi hastaneye yatirdlar durumum ciddiymis hic birsey yiyip icirmiyolar onune geclmezse sonu malummuş yemn ederm abartmyorm duaniza ihtyacm var kizlar allah beni yavruma bagislasn ben olmadan ne yapar
Cok pisman oldu agladi durumum gercekten cddiymis allah raziolsn siz ikna etmesenz belkide gtmcektmHastaneye de gitmek istemiyordunkocanda oflayıp pufluyordu
Tamam canm cok saol allah razi olsun 24 saatim kaldi kritikCanim benim.korkma tevekkul et dua et dualarim seninle korkma sakin
Canim onun durumu kritik degl neden bliyormusun safra kesesinden kaynaklaniyor cnku ama benim kronikmis kandaki yag oraani cok yuksek oldgundan pankreas ilhaplaanmis bu yuzden tehlikeliymisHayir korkma zamaninda gitseydin ilerlemezdi ama korkulacak bisey yok gercek diyorum
anneme de dediler iltihap ilerlemis safradan pankreasa gecmis diye.herseyi yiyip icmicen simdi hatta hicbisey..iltihap temizlendikten sonra bu 3 gun 5 gun artik doktor ne karar verirse sonra ameliyat gunu verir sonra kurtulursun insallah ailen varsa cagir bebegine sana baksinlar.gecmis olsun.
Cok saolun canm durumum ilerlerse ankaraya sevk etcekler nasip alnimizda ne yaziyorsa oCokgeçmş olsun
Allah korusun düşünme kötğ şeyler. Doktor lar hep en kötüsünü konuşur.
Hastanede yatman daha iyi malum senin koca ve kv nin bi işe yaradığı yok. Orda daha iyi bakılırsın.
Allah acil şifalar versin
Cok pisman oldu agladi durumum gercekten cddiymis allah raziolsn siz ikna etmesenz belkide gtmcektm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?