Kızlar ölüyorum yardımmmm

Tabi ki zencefil iyi gelir. Bunyeniz zayif suan onu ayaga kaldiracak besinler tuketmeniz gerekli bunun icin onerilen en iyi seylerden biri de kelle paca. Netten okuyup arastirin isterseniz bir suru yerde doktorlarin onerdigini goreceksiniz.

Tek degil iseniz cunku haliniz yoktur anlarim köy tavugu ya da organik olarak satılıyor ondan alip bir corba icerseniz limon ile o da cok iyi gelir. Çok geçmiş olsun.

Eger 3 gundur devam ediyosa direk hastaneye git. Ablam da 2 hafta once boyle bi grip gecirdi ne yaptik ne ettik hastaneye gitmicem dedi.

Simdi kulaklari duymuyo cihaz takicak omur boyu. Ve daha 27 yasinda

Ben 3 haftadır iyileşip bi daha hasta oluyorum 2 kez doktora gittim çok kötü salgın var eğer o ilaç geçirmediyse bi daha doktora git yoksa kolay kolay geçmez bol bol da dinlen

2 orta boy sogani dogra
icine 4-5 kasik zeytinyagi ve 4 kasik kadar seker at,agzini kapa sulanmasini bekle 3 saat kadar.
sonrada cikan suyu gunde 3-4 defa bi kasik ic,2 gunde ayaktasin.
istersen icine 1-2 dis sarimsakta at,al sana dogal oksuruk surubu ve balgam sokturucu.
ilaclarin fayda etmedigi oglum boyle 2 gunde kalkti ayaga cok sukur

Gripte tek gectigim ilac cold away flu ic bak hastalik filan kalmiyor

Ayy ben dogal ılacları cok sevıyorum tadı nasıl?

Atesım vardı ve bas agrım paracetamol ılacı aldım gecdı gıbı bıraz
Ama bak cidden bu ilac aklinin bi kosesinde bulunsun ates agri vucut batmalari burun akintisi yani aklina ne geliyosa 1gunde bilemedin 2gunde gecirir tatlim bu arada coook gecmis olsun

Ayy ben dogal ılacları cok sevıyorum tadı nasıl?

benim 2,5 yasindaki oglum yuzunu eksitmeden icti hep..
sanirim seker sogani icilebilir kiliyor,bide zeytinyagi var bogazlari yumusatiyor.
ben burda oneren arkadaslari dinleyip yaptim bu karisimi,ekstradan icine seker kattim ki icebilsin diye..
bence sende icebilirsin

Taze yogurdun icine bir tatli kasigi zencefil , bir tatli kasigi zerdecal koy uzerine biraz limon damlat hemen geciriyor.

Cok tesekkurler bugun denıycem.bugun bıraz daha ıyıyım sukur

Bir hafta once bende yasadim aynisini oksuruk icin balin icine tarcin zencefil karabiber karistirip yiyin abartmiyorum 2 gun icerisinde etkisini gosterdi ve sip diye kesti .. portakal asitli oldugu icin bogazi daha cok zedeler diye biliyorum .. ve eczaneden c vitamini alin gucunuz yerine gelsin diyede kara uzum pekmez falan yiyin bide bol limonlu bi corba uc gun veriyorum :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…