selam kizlar
bu haftama kadar ne cektigimi bi tek rabbim bilir ben hayatimda boyle igrenc bulanti kusma nedir ne gordum ne duydum
nedir bunun adi nasil gecer
her turlu haplari denedim fayda etmedi su diye oluyorum ama icemiyorumm ne yapicam ne zaman gecer
cok sagolun kizlar kizimdada vardi fakat bu kadar bezdirecek kadar deildi
esimden kizimdan evden hatta vc mi bile yapamiyorumm
bu hafta gidiyorum dr a insallah bisey verir
tatlım serum taktırsana çok kötüysen rahatlarsın biraz
canim kizima bakacak kimsem yokfayda verirmi dersin zaten gitsem beni birakmazlar
kizim icin korkuyorum gitmeye
bende gebe kalsam benimde midem bulansa keşke
bende gebe kalsam benimde midem bulansa keşke
inş sende gebe kalırsın tatlım ama miden bulanmasın benceeee
amaann canim hakkinda hayirli olani dile
insallah kalirsin ama mide bulantisini isteme biliyorum seninkisi oylesine dedigin bi sozdu hani olsada raziyim gibi ama
berrbattt bisey rabbim yoklugunu gostermesin ama gulun yaninda dikeni buda
çok sağolun kızlar ama bazen her şeye katlanırım gibi geliyor
ama tabi sizde haklısınız çeken bilir derdi.
hadi inşallah seninde en yakın zamanda geçsin bulantıların canımmm
tatlım çok zor oluyo hamile kal ama kolay bi hamilelik geçir yoksak çok zorlanırsın bizim gibi
tatlım avatar resmindeki kızın sanırım maşallah çok tatlı. Allahım inş banada böyle tatlı bi kız evlat nasip eder(amin)
selam kizlar
bu haftama kadar ne cektigimi bi tek rabbim bilir ben hayatimda boyle igrenc bulanti kusma nedir ne gordum ne duydum
nedir bunun adi nasil gecer
her turlu haplari denedim fayda etmedi su diye oluyorum ama icemiyorumm ne yapicam ne zaman gecer
Canım benim(( valla yazdıklarını okuyunca o en bulantılı günlerimi yeniden yaşadım resmen ( ben 12 haftalık oldum bu hafta iyice azaldı... geçen hafta da dayanılmaz değildi... İnşallah senin de çok sürmez... ben 11 de raatladım 12 de de iyice azaldı... ama hala az az var akşamları yani gece bir de sabahları öğle tatiline yakın çok bulanıyor midem... ama eskiye göre süperim... Allah yardımcın olsun... Bak bir de ne diyeceğim. ben bugün ya da dün düşük riski olan bir arkadaşın yazdıklarını okudum... ilk bebeğini düşürmüş, şimdi de lekeleri varmış ve hiç bulantısı falan da olmuyormuş düşen bebeğinde de yokmuş O da aynen şöyle yazmıştı: "Bulantısı olan arkadaşlar hiç üzülmesinnnn... bebeğinin orda olduğunu hissediyor olmaları süper bir şey..." o zaman düşündüm de aslında haklı... bulantılar her ne kadar zor olsa da sana hamişliğini hatırlatıyor, öyle düşün...
amaaaan ne bileyim ya sen ne kadar zor geçiriyorsun bilmiyorum belki de saçma gelecek bu yazdıklarım ama bi teselli olur umudu ile yazdım... umarım iyi olursun Allah yardımcın olsun...
Dua ve sevgi ile...
Hoşçakal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?