Allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.. baş ucuna ayva kreker gibi şeyler koy genelde uyanır uyanmaz daha çok olur bulantı hemen bir lokma atıverirsin ağzına ayva çok iyi geliyor hem eskiler hamileyken ayva yersen çocuğun güzel olur derlerdi belki gamzeside olur kim bilir:)
İkisinde de dolu dolu 4 ay surdu benim.Resmen surundum.Hic gecmiycek saniyodum.Limon sıkıp icine havuc dogruyodum ince ince. Aksamlari onunla oyalaniyodum.Yavas yavas yiyodum.Bitince gene...kusmak da rahatlatmiyodu.kilo kaybetmiyorsan serum tavsiye etmiyorlar. 2 gun hastanede yatiyorsun sadece ilacla serum aliyorsun.Cok kolay birsey degil zaten. Ama cozum oluyor. 4. ayda da gecmezse onlem alir zaten doktorun.En agir ilaci kullaniyordum, en azindan kusmami azaltiyordu ama bulantim kaliyordu. Reflu cok zor birsey. YAsayan bilir. Sabret.Birden geciyor ve sen farketmiyorsun bile.Cok garip birsey.Sadece kotu beslendiginde mide bulantisi cekiyorsun o kadar. İnsallah senin de fazla uzamaz daha da cabuk gecer.
Ben kilo kaybetmedim. Ekmek peynirle maalesef fazla fazla aldim.Gece de mideyi bastirmak icin ekmek peynir yiyodum. Simdi yuruyus de yasak,22 . haftadayim sisiyorum bakalim.
ah hhhhhh bende cok cektim kusmalardan tam 8 ay offffffff o ne gunlerdi ALLAHIM 2 ay hastanede yatiim.doktorlarim cok kusan gorduk ama sende daha fazla diyirlordi dusunun.gunde 20 kez kusuyordum inanin. 5 kilo verdim.kizim 30 haftalik olana kadar 1 qram bile kilo almadim.her kes acmi kaliyorsun diyordu.bebegin 2 kilo bile dogmaz diyorlardi.ama cok sukur gecdi gitti.cok sukur kizim 3.500. 54 sm dogdu.ama ben o gunleri tam olarak unutmus deyilim tabiiiiiiiii.insallah gecicek canim.ben cok ilac kullandim ama fayda vermedi.sonra bir ilac verdiler.cok azaldi.bir tek o ise yaradi.ama onuda cok aziciyordum.cunki keseye zarari vardi.doktorlar onu 4 de bolub 1 bana veriyorlardi.birde her hafta ultrason....................gecmis olsunnnnnn
offf bak sen anlatinca bile midem agzima geldi banada iki cesit hap birde surup verdi banamisin demedi
zofran diye bi ilac varmis yalvardim ver diye zararli olmaz dedi sik disini dedi
biraz hafifledim sayilir ama cok az minnacik
yine agzimda aci bir tat yine midem kabarip druyor gunler gecse biran once
canim kusuyormusun sende.yoksa sadece mide bulantisimi.bu arada benimde kullandigim ilac zofrandi.o etki etdi.ama 16 haftada sonra..o ilaci kullanirken bile gunde en az 3 uc kere filan........................anladin sen.
kusmammi hiicccc gunde 3 kez bazen daha fazla sabahlari safra mutlaka cikacak siviyi cok alirsam oda illaki cikacakkk
canim gecer merak etme benim gibi cok deyil.insallah olmazda.ilk bebismi canim
Yok canim kizim var allah bagislarsa kizmdada fenaydim ama bu kadar degildi hayirlisi busami prenses olacak bakalim bulantilar cok fecii
selam kizlar
bu haftama kadar ne cektigimi bi tek rabbim bilir ben hayatimda boyle igrenc bulanti kusma nedir ne gordum ne duydum
nedir bunun adi nasil gecer
her turlu haplari denedim fayda etmedi su diye oluyorum ama icemiyorumm ne yapicam ne zaman gecer
rabbime sukurler olsunn neydi o gunler simdi iyiyim gecti ama cok gec gecti 25. haftama kadar cektim
sanirim kiz bebek sendromu bu bu topiktekilerin hepsi cok cekmis hepside kizzz :))
canim benim sen bebegini sag salim kucagina aldin simdi hepsi gecti
bende simdi bu hamimleligimde ayniyim cok kotu bulantilarim oldu bas donmeleri halsizlik yorgunluk
insallah bende sag salim kucagiima alirim
banada serum taktilar birkac gun iyi geldi sonra yine basladi
suan 26 haftalik oldum ve hala arada bulantim oluyor ve kokuya karsi asiri bir hassasiyetim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?