kizlar ölüyorummmmm:((

aslinda ayvayi canimda istemiyor deil canim esim calisiyor manav uzak bize yarin gondereyim olmaz ise sabahtan yataktan kalktigimla kaliyorum gecelik le
annem diyor aman kizim evi temizlemek icin ugrasma iyi olunca gelir temizleriz diyor (kayinvalidem)
mutfak banyo tuvalet temiz tutmaya calisiyorum anca ok adarr
bulasik sabunumdan bile midem kalkiyor
kraker falan fayda etmedi ama ayvayi denemedim deneyeyim cnm cok sagol

Canım benim bebeğimin cinsiyeti belli değil daha... haftaya kontrolüm var cmtesi günü 12+6 olacağım.. umudum var belki söyler doktorum. bebişim de gösterirse tabi :) bakalım her şeyin hayırlısı... benim de ilk bebeğim yani bundan önceki 9 haftalıkken düştü ( ne kadar zor günlerdi anlatamam onda hiç bulantı vs hiçbir şey olmamıştı... hani diyorlar ya bulantı ile işlerin yolunda olmasının bir alakası yok diye... bence psikolojik olarak anneyi uyaran bir durum... hamile olduğunu sana bir an bile unuttur muyor... Sanki Allah bebğini koruyor gibi... tabi bulanmayan arkadaşlar yanlış anlamasınn benim annem 5 tane doğurmuş daha bir kesere bile bulantı nedir bilmem der hep... yani aslında sen bunu böyle düşünerek kendini rahatlatabilirsin... zaten az kalmış bulantıların da erken başlamış belki erken biter... 12 ye kalmaz bile... İnşallah öyle olur... Şöyle de yaman bir çelişki var... bulantı gidince de bi aptallaşıyor insan :) benim burda öyle bir topiğim bile var... bulantım azaldı neden acaba diye :)) o zaman da insan bir hoş oluyor resmen :)

Bu arada sen bulantıya göre kız mı erkek ki demişsin ya hani... onun alakası olmadığını düşünüyorum çünkü benim 5 ay deli gibi bulanıp erkek bebiş doğuran çok yakın arkadaşlarım var... Bunlar hep hamişliğin cilveleri... Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh en önemlisi bu...

dogru diyosun canim dedigin gibi her gebelikte bulantinin olmamasi sagliksiz oldugunu gostermez ama benim annemin 7 aylik gelismemis bebegi alindi karninda ve zerre bulantisi kusmasi olmadi kii normalde hepimizde hastanelik olmuss
yani vucut kromozomlarin sagliklimi sagliksizmi oldugunu taniyo sanirim bu bi tesaduf olamaz

ahh bu bulantılardan bende çekiyorum günler geçmek bilmiyor sanki çok zor her kokudan tiksinmek birşey yiyememek üstüne birde daha şimdiden gebelik reflüsü başladı neler neler denedim bende hatta bununla ilgili bende bir topik açmıştım ama kesin bir çözümü yok sanırım iğne ilaç serum bile bir kaç saatlik geçici çözümler hamileyken çok fazla ilaç kullanmak istemiyor insan ne yemek yapabiliyorum ne temizlik herşeyden soğumuş durumdayım Allahtan eşim anlayışlı bilinçli bir baba... annem ve kayınvalidem yemek getiriyorlar bu şekilde idare etmeye çalışıyoruz... bulantım için denediklerimin arasında bana en iyi gelen ayva, beyaz nohut madensuyu ve sarı leblebi oldu azda olsa iyi geliyor denemeni öneririm inşallah bir iki haftaya geçer bulantılarımız

bu arada oğluma hamileyken bulantılarım tiksinmelerim olmamıştı ... geçen yıl ikiz kız bebeklerime hamileydim onlarda daha berbat durumdaydım 5ay hastanelerde yattım süründüm kan kustum resmen bir hafta evde serum bağlanıyordu bir hafta hastanedeydim iğne ilaç fayda etmiyordu... o hallerimi hatırladıkça şu halime bile şükrediyorum... o kadar emek verip sabretmeme rağmen malesef bebeklerimi kucağıma almak emzirmek bile nasip olmadı...bebişlerimi erken doğum nedeniyle kaybettim inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur...

en fazla 1 ay daha sürer canım sabret,bende evde sürünüyodum ilk zamanlar,yemek pişmiyodu evde bulantıdan,bulaşıklar almış başını gidiyodu hiçbi işe elimi süremez olmuştum 3.ayda azaldı sonra tamamen kesildi

kizlar kacinci haftalarda sakinlerrr bisey diyin ne olurrr

İkisinde de dolu dolu 4 ay surdu benim.Resmen surundum.Hic gecmiycek saniyodum.Limon sıkıp icine havuc dogruyodum ince ince. Aksamlari onunla oyalaniyodum.Yavas yavas yiyodum.Bitince gene...kusmak da rahatlatmiyodu.kilo kaybetmiyorsan serum tavsiye etmiyorlar. 2 gun hastanede yatiyorsun sadece ilacla serum aliyorsun.Cok kolay birsey degil zaten. Ama cozum oluyor. 4. ayda da gecmezse onlem alir zaten doktorun.En agir ilaci kullaniyordum, en azindan kusmami azaltiyordu ama bulantim kaliyordu. Reflu cok zor birsey. YAsayan bilir. Sabret.Birden geciyor ve sen farketmiyorsun bile.Cok garip birsey.Sadece kotu beslendiginde mide bulantisi cekiyorsun o kadar. İnsallah senin de fazla uzamaz daha da cabuk gecer.
Ben kilo kaybetmedim. Ekmek peynirle maalesef fazla fazla aldim.Gece de mideyi bastirmak icin ekmek peynir yiyodum. Simdi yuruyus de yasak,22 . haftadayim sisiyorum bakalim.

benim korkumda bu ya zaten cikolata yiyorum agzimdaki aci tat gitsin diye limondan midem bulaniyor hic yiyemedim
berrrbat ama kilo gitmiyor cokd egil 2 kilo kadar kaybettim
dedigin gibi dr um yuzume bakti serumluk bisey yok dedi sanki yuzum veriyor sonucu
insaallah gecer rabbim sabrini versin ne diyeyimm

ah hhhhhh bende cok cektim kusmalardan tam 8 ay offffffff o ne gunlerdi ALLAHIM 2 ay hastanede yatiim.doktorlarim cok kusan gorduk ama sende daha fazla diyirlordi dusunun.gunde 20 kez kusuyordum inanin. 5 kilo verdim.kizim 30 haftalik olana kadar 1 qram bile kilo almadim.her kes acmi kaliyorsun diyordu.bebegin 2 kilo bile dogmaz diyorlardi.ama cok sukur gecdi gitti.cok sukur kizim 3.500. 54 sm dogdu.ama ben o gunleri tam olarak unutmus deyilim tabiiiiiiiii.insallah gecicek canim.ben cok ilac kullandim ama fayda vermedi.sonra bir ilac verdiler.cok azaldi.bir tek o ise yaradi.ama onuda cok aziciyordum.cunki keseye zarari vardi.doktorlar onu 4 de bolub 1 bana veriyorlardi.birde her hafta ultrason....................gecmis olsunnnnnn

offf bak sen anlatinca bile midem agzima geldi banada iki cesit hap birde surup verdi banamisin demedi
zofran diye bi ilac varmis yalvardim ver diye zararli olmaz dedi sik disini dedi
biraz hafifledim sayilir ama cok az minnacik
yine agzimda aci bir tat yine midem kabarip druyor gunler gecse biran once

canim kusuyormusun sende.yoksa sadece mide bulantisimi.bu arada benimde kullandigim ilac zofrandi.o etki etdi.ama 16 haftada sonra..o ilaci kullanirken bile gunde en az 3 uc kere filan........................anladin sen.

canim kusuyormusun sende.yoksa sadece mide bulantisimi.bu arada benimde kullandigim ilac zofrandi.o etki etdi.ama 16 haftada sonra..o ilaci kullanirken bile gunde en az 3 uc kere filan........................anladin sen.

kusmammi hiicccc gunde 3 kez bazen daha fazla sabahlari safra mutlaka cikacak siviyi cok alirsam oda illaki cikacakkk

kusmammi hiicccc gunde 3 kez bazen daha fazla sabahlari safra mutlaka cikacak siviyi cok alirsam oda illaki cikacakkk

canim gecer merak etme benim gibi cok deyil.insallah olmazda.ilk bebismi canim

canim gecer merak etme benim gibi cok deyil.insallah olmazda.ilk bebismi canim

Yok canim kizim var allah bagislarsa kizmdada fenaydim ama bu kadar degildi hayirlisi busami prenses olacak bakalim bulantilar cok fecii

Yok canim kizim var allah bagislarsa kizmdada fenaydim ama bu kadar degildi hayirlisi busami prenses olacak bakalim bulantilar cok fecii

ALLAH bagislasin ikisinide.ben 2 bebeyi cok istiyorum.ama bu sefer boyle olmaz denesemde tabii yine endiseliyim.kiz cocuklarinda daha fazla bulanti olur diye duymusdum.ama tibbi acidan ne kadar dogru bilemem

canım benim de aynı tarif ettiğin gibiydi hatta boğazım öyle kötü olurdu ki ( hep dediler geçecek ama umarım benimki gibi olmaz benim daha geçen hafta bulantılarım bitti diyebilirim yani çok su içmezsem çıkarmıyorum.. bana iyi gelen şeylerden biri limondu, limonu sıkardım biraz da şeker atardım ya da acilde bir serum :) çok iyi geliyor.

rabbime sukurler olsunn neydi o gunler simdi iyiyim gecti ama cok gec gecti 25. haftama kadar cektim

sanirim kiz bebek sendromu bu bu topiktekilerin hepsi cok cekmis hepside kizzz :))

rabbime sukurler olsunn neydi o gunler simdi iyiyim gecti ama cok gec gecti 25. haftama kadar cektim

sanirim kiz bebek sendromu bu bu topiktekilerin hepsi cok cekmis hepside kizzz :))

canim benim sen bebegini sag salim kucagina aldin simdi hepsi gecti
bende simdi bu hamimleligimde ayniyim cok kotu bulantilarim oldu bas donmeleri halsizlik yorgunluk
insallah bende sag salim kucagiima alirim
banada serum taktilar birkac gun iyi geldi sonra yine basladi
suan 26 haftalik oldum ve hala arada bulantim oluyor ve kokuya karsi asiri bir hassasiyetim var

insallahh a blcm insallahh yani kiz erkek farketmiyo diyosun oylemi
bende yanlizca kizlarda oluyo saniyorum

bu arada bebegin nubu resmen erkekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…