kizlar ölüyorummmmm:((

cok gecmiş olsun cnm benimde ilk hamileligim 4 aylık hamileyim 12 hafta cektim hiç bişe yemedim kilo verdim yeni yeni yemeye basladım inş seninde düzelir allah yardımcın olsun iyi akşamlar...

insallahh a blcm insallahh yani kiz erkek farketmiyo diyosun oylemi
bende yanlizca kizlarda oluyo saniyorum

bu arada bebegin nubu resmen erkekk

evet orkidem bulanti kiz erkek farketmiyormus hatta ben melissaya hamileyken bu kadar bulantim olmadi
yaliz bunda karnim one dogru top gibi ve gogus uclarinda koyulasma oldu birde bebek sagda melissa hep soldaydi diger iki kizimi hatirlamiyorumki kac yil gecti
bebegin nubuna inanki dr kesin erkek dedigi halde sanki dogumda kiz cikicakmis gibime geliyor ve hala ben bebege elbise almadim
simdi sen erkek dedin ya drdan cok sana inandim orkidem
insallah sanada 3 cude rabbim nasip edicek

canıım Allah yardımcınolsun bende 3 kılo verdım hıcbırsey fayda etmedı mecbıur 3 ay dayandım bıde kara ıncırı dene bakalım....

ah bulantılar kusmalar yok arkadaş çare yok. ilk çocuğumda 9 ay çektim şimdi 10 haftalık hamileyim yine aynı şeyler, kusmakta bulantılardan delirecem. allahıım hepimize yarıdmcı olsun geçsin bir an önce, kokular dayanamıyom deterjanından ,parfüme, hiç bir kokuyu kaldıramıyom. yarım et yarabbim hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…