kızlar önemli lütfen bir bakın

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Kızlar vermem gereken 15 kilo var suan diyetteyim ama 15 kilo verince illa ki biraz sarkma olur diyet yaparken sarkmamak için ne yapabilirim? spor, pilates bunlar zayıflama aşamasındada vücudu sıkılaştırıp şekillendirir mi? sordum çünkü bazı kişiler zayıfladıktan sonra.vücut sıkılaştırıp şekillendirin diyor

Zayıfladıktan sonra sıkılaştırın mantıksız bence. Bir taraftan zayıflarken bir taraftan da sporla sarkmasını önlemek en doğrusu.

Vücudun şuan nasıl örnek benim etim çok sıkıdır zayıflayınca da sarkmıyorum

Vücudun şuan nasıl örnek benim etim çok sıkıdır zayıflayınca da sarkmıyorum
Iç bacaklarım hariç her yerim çok sıkı hatta spor yapmamama rağmen insanlar şaşırıyor bu sıkılığıma daha öncede zayıfladım ama sarkma olmadı. Işte benim korkum bu sıkılığı kaybetmek

Iç bacaklarım hariç her yerim çok sıkı hatta spor yapmamama rağmen insanlar şaşırıyor bu sıkılığıma daha öncede zayıfladım ama sarkma olmadı. Işte benim korkum bu sıkılığı kaybetmek
Kaybolmaz o zaman rahat ol ben de alıp alıp veriyorum hiç bişey olmuyor :KK66:
hiç sporda yapmıyorum

illaki sarkacaksın diye bir kural yokki, bol su iç ve bence zayıfladıktan sonra spora başla, ben hiç bir zaman hem diyet hem spor yapamıyorum

teşekkürler kızlar benim planım diyetle birlkte kardiyo ağırlıklı spor yapıcam tüm kilolarımı verdikten sonrada pilartese başlycam =)

Back
X