• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar önemli !!!

fnrbhc44

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
487
150
323
Merhabalar, Öncelikle gerçekten bir sorunum olduğunda buradan doğru cevaplar aldığım ve beni rahatlattığınız için hepinize teşekkür ederim.

Sorunuma gelince ben 2 yıl önce safra kesesi ameliyatı oldum.Komple aldılar safra kesemi, açık ameliyat oldum ve 1 hafta sonra işe gitmek zorundaydım yollarda dikişlerim falan patladı derken baya bir eziyet çektim.Şimdi bir kaç akşamdır diyaframın olduğu yerde inanılmaz ağrım oluyor ve nefesim kesiliyor resmen ve uykudan uyanıyorum gece yarısı.( ilk ameliyat olduğum zamanlarda oluyordu bu ağrı ama zamanla geçmişti.)Nedenini bilmiyorum doktora gideceğim fakat hafta sonu mağlum ,o yüzden safra kesesi ameliyatı olup da böyle bir ağrıyla karşılaşan oldu mu yada ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz.
Çok teşekkür ederim tekrardan.

Merhabalar, Öncelikle gerçekten bir sorunum olduğunda buradan doğru cevaplar aldığım ve beni rahatlattığınız için hepinize teşekkür ederim.

Sorunuma gelince ben 2 yıl önce safra kesesi ameliyatı oldum.Komple aldılar safra kesemi, açık ameliyat oldum ve 1 hafta sonra işe gitmek zorundaydım yollarda dikişlerim falan patladı derken baya bir eziyet çektim.Şimdi bir kaç akşamdır diyaframın olduğu yerde inanılmaz ağrım oluyor ve nefesim kesiliyor resmen ve uykudan uyanıyorum gece yarısı.( ilk ameliyat olduğum zamanlarda oluyordu bu ağrı ama zamanla geçmişti.)Nedenini bilmiyorum doktora gideceğim fakat hafta sonu mağlum ,o yüzden safra kesesi ameliyatı olup da böyle bir ağrıyla karşılaşan oldu mu yada ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz.

Haftasonu diye aciller kapali degilki canim hemen doktora git bence

O ameliyati olmadim bilmiyorum ama en kisa surede doktora gitmeniz gerektigini cok iyi biliyorum.

1 yıl boyunda her hafta doktorlardaydım.Kollarım delik deşik tahlil serum falan yani düşünün yanlışlıkla karakola falan düşsem madde kullanıyor diye içeri alırlar mosmor kollarım.O yüzden galiba biraz korkuyorum ama mecburen bu akşam gideceğim.

1 yıl boyunda her hafta doktorlardaydım.Kollarım delik deşik tahlil serum falan yani düşünün yanlışlıkla karakola falan düşsem madde kullanıyor diye içeri alırlar mosmor kollarım.O yüzden galiba biraz korkuyorum ama mecburen bu akşam gideceğim.

Korkmakla ertelemekle cozulseydi bazi seyler...

Çok acınız varsa acile gidin veya özele gıdın hiçbirşey sağlıgınızdan önemlı değil. Ertelemeyın.

Çok geçmiş olsun gerçekten,acile gitmenizi tavsiye ederim.İhmal etmeyin hafta içini bekleyip..

İçten bir enfeksiyon gelişmiş olabilir.İlerlemeden lütfen bir doktora gidin,çok ciddi bir durum...

merhaba geçmiş olsun. bende safra kesemi aldırdım. ilk 1.5 yıl benimde o bölgede aniden giren kramp sancı şeklinde ağrılarım oluyordu. özellikle uzanmış durumdayken. muhtemelen ordaki boşluğa gaz doluyor o sancı yapıyor. ondan sonra defalarca mra girdim bir sorun yoktu. amasizde durum nasıl en iyi doktor karar verir tabi ki. ultrasona girerseniz anlaşılır hemen belki de safra kesenizi alırken safra kanalınıza taş ya da kum kaçmıştır.

Cumartesi akşamı acile gittim arkadaşlar ve evet miğdeme kramp giriyormuş ve çok fazla yemek yemeyi seven biri değilim o yüzden miğde boşaldıkça kramp giriyormuş.Artık 2 saatte bir yemek yemem gerekiyor korkacak bir şey yokmuş çok şükür hepinize çok teşekkür ederim.

Back
X