Kızlar önerilerinizi alabilirmiyim.

Benimde haziranın sonunda bi kızım olucak inşallah adını Alya-Lina koymayı düşünüyorum magnetlerini bile hazırladım şimdiden beğenirsen tabi fikir sadece :)
Bu arada anlamlarınıda yazayım ALYA : gök , sema
LiNA : cennet ağacı, cennet meyvesi anlamına geliyormuş :)

Gecenlerde elis adel ismini duymustum. Anlami guzel kokulu cicek demek. Belki isim listene eklersin diye soyledim

Ulama olacak isimler tercih etsen söylemesi de kullanması da kolay olur. Mesela biz Emir Ege koyucaz çift isim ama ulama oluyor ve biri kısa. İki ana ismi birlikte kullanması zor olabilir gibi geldi bana

Lına cok hosmuş....
Allah yawrunuzu elinize almayi nasip etsin.

Melis ikra ablam kızına kaydı 1 ay önce benimde çok hoşuma gidiyor

İkisi de unisex isim ve Kayra daha çok erkek.
Bence daha belli bir isim koyun.

Lina hurma fidesi demek, cennet meyvesi değil.

Unisex canim yani ortak kullanima uygun isimler
İnstagramda ve çevremde hiç görmedim adeni ve kayrayı kızda. Kayra özellikle çift kullanılıyor erkek ismi olarak. Ali kayra gibi. Unisex olabilir tabi ama deniz kadar bariz unisex değil.ilerde sorun yaşayabilir erkek sanırlar iyi düşünün :)

2 isimi ben pek sevemiyorum ... Aden ve Kayra kız çocuğu değilde erkek gibi geldi bana .
Bence başka uyum bulabilirsin Kayra ben hep erkeklerde duydum zaten.

Ay şekerimm sorun orda düsünemiyorum bi isim bulamiyorum :)

2 isimi ben pek sevemiyorum ... Aden ve Kayra kız çocuğu değilde erkek gibi geldi bana .
Bence başka uyum bulabilirsin Kayra ben hep erkeklerde duydum zaten.

Doğrudur.
Ama banada hep ikisim çok cazip geliyor tabi birde bulabilsem

Hayal
Masal
Kumsal
Ilgın
Tılsim
Beren

Sizce bunlar nasil kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…