Unisex isimler canim.
Deniz gibi ortak kullnima uygun
Gecenlerde elis adel ismini duymustum. Anlami guzel kokulu cicek demek. Belki isim listene eklersin diye soyledim
Benimde haziranın sonunda bi kızım olucak inşallah adını Alya-Lina koymayı düşünüyorum magnetlerini bile hazırladım şimdiden beğenirsen tabi fikir sadece :)
Bu arada anlamlarınıda yazayım ALYA : gök , sema
LiNA : cennet ağacı, cennet meyvesi anlamına geliyormuş :)
Lina hurma fidesi demek, cennet meyvesi değil.Benimde haziranın sonunda bi kızım olucak inşallah adını Alya-Lina koymayı düşünüyorum magnetlerini bile hazırladım şimdiden beğenirsen tabi fikir sadece :)
Bu arada anlamlarınıda yazayım ALYA : gök , sema
LiNA : cennet ağacı, cennet meyvesi anlamına geliyormuş :)
Kesin uydurulmuş bir isimdir, iyi araştırın.Adel de güzelmis aslnda
İnstagramda ve çevremde hiç görmedim adeni ve kayrayı kızda. Kayra özellikle çift kullanılıyor erkek ismi olarak. Ali kayra gibi. Unisex olabilir tabi ama deniz kadar bariz unisex değil.ilerde sorun yaşayabilir erkek sanırlar iyi düşünün :)Unisex canim yani ortak kullanima uygun isimler
Ada Lina koyun :))
İnstagramda ve çevremde hiç görmedim adeni ve kayrayı kızda. Kayra özellikle çift kullanılıyor erkek ismi olarak. Ali kayra gibi. Unisex olabilir tabi ama deniz kadar bariz unisex değil.ilerde sorun yaşayabilir erkek sanırlar iyi düşünün :)
2 isimi ben pek sevemiyorum ... Aden ve Kayra kız çocuğu değilde erkek gibi geldi bana .
Bence başka uyum bulabilirsin Kayra ben hep erkeklerde duydum zaten.
Ece Alya nasıl?
Güzelmiş aslinda buda.
Hemen yazayim not defterime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?