Kızlar önerilerinizi alabilirmiyim.

Güzel isimler var fakat yan yana gelince uyum göremiyorum telafusuzuda zor oluyor .
İsim konusu önemli bence bu çocuk bebek olarak kalmayan iş hayatınada giricek atıyorum sizin verdiğiniz örnekle devam edeyim '' Aden Kayra Hanım '' bilemiyorum oldukça zor geliyor .

Kumsal masal ve ılgın güzel. Masal Ilgın da olabilir. Ya da ilkim Masal

İlkim masal çok kararliydim kesin bu olucakti inat ugruna ilkim den vazgectim.
Yoksa cok guzel...

İnadimin sebebide şu hastaligimda sağlimda birkere arayip sormayan fitnesi fesadi bitmeyen haset mi haset görumcem.
Tuttrdu du adı ilkim olsun.
Halan koydu adıni dersiniz diye bende asla istemiyorum.
Koyarsam biliorum kndini bi halt sanicak

Bencede koymayın :) ah o görümceler !!

Doğuncada kendine benzetir demedi demeyin

Anaaa bence karar size kalmicak dikkat :)

Yoo onlar kndi kndine gelin guvey oluyor o konuda bi skntı olucagini sanmiyorum yani inş.
Eşimde karıstrmaz zaten.
Bana birakiyor.
Sadece bir iki isim var onlara takik olmaz diyor ada ve naz gbi

Aden Kayra kızıma bu isimi düsunuyorum ama içimi titretecek daha farkli önerileriniz olursa düşünebilirim.
Çift isim düsunuyorum ...
Bu arada Aden Kayra nasil sizce???

Tşekürler şimdiden....

Kayra erkeklerde duydum hep. Kız ismi olarak giç duymadım. Aden gibi duyulmamış isimler bence çok hoş değil.kendi fikrim tabi. Siz bilirsiniz ama bence bilindik hoş isimler daha güzel. Mesela sedef, yağmur, nilüfer, Sena, Hazal, cemre gibi gibi

Ben unisex isimleri tarcih etmem canım kız mı erkek mi belli olmuyor.Bu benim tercihim tabi kız ismi olarak meyra arven ve eyşan isimleri hoşuma gidiyor.

Lina hurma fidesi demek, cennet meyvesi değil.
Bilmiyorum internetten bakmıştım eşimle birlikte meyve ağacı yazıyodu cennet hurması eğer söylediğin gibiysede teşekkür ederim sonuçta oda meyve yani :)

Ayyy hiç bişey kalmamış :))) sezeryan mi normal mi gözüküyor bide ilk bebis mi

Aynen canim

Doktorum daha erkn karar vermk için bi cati muayenesini yapalim ondan sonra karar veririz dedi.
Ben normal istiyorum yani istiyorum ama çok da korkuyorum bkalim kısmet.
Ewet canim ilk

Aynen canim

Doktorum daha erkn karar vermk için bi cati muayenesini yapalim ondan sonra karar veririz dedi.
Ben normal istiyorum yani istiyorum ama çok da korkuyorum bkalim kısmet.
Ewet canim ilk

Bende hep normal dedim normal istedim istediğim gibi olmadı. Doktorum da bebegimi tehlikeye atmış olup sezeryani önermedi bende daha fazla onu dinlemek istemeyip spinal sezeryan oldum 41. Haftada aldılar. Hiçbir belirti yoktu sadece sezeryan günü çatı muayenesi yaptı birazcık yumuşama var biraz daha bekleyebiliriz demişti bende beklemedim iyiki de beklemedim çünkü diski yeme ihtimalleri var ve doktorlar eğer normal yaptirirsa devlet bu kişilere + puan veriyor. Bunun da primle alakası var sanırım tam emin değilim.

Hayır puan filan alakası yok. 42 hafta bitene kadar beklenebilir. Risk yoksa sezaryene gerek de yok. Dışkı yeme dediğin şey aslında yeme değil ciğere kaçması. Doğum zamanı geçmese bile olabiliyor o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…