Kızlar önerilerinizi bekliyorum :(

Demetti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
30
0
86
Kocaeli
Kızlar ekimde nişanım var ve kimsenin bilmediği ve çok güzel bir parça olsun istiyorum.. Ben eda metin özülkü ıssız ada istiyorum ama kararsızım yardımlarınızı bekliyorumm.. :((

Issız ada harika oluyor.Bir tanıdığımda çalmışlardı çok güzel uyuyor duygulanmıştım .Kesinlikle bu olmalı demesydin bunu derdim.
Kasımda aşk başkadır çok eskidi sakın olmasın.

Benimde nişanımda sibel pamuktan sen ve ben çalmıştı.Gerçi biz istemiştik çünkü bizim şarkımızdı..:38:

Metin-Eda özülkünün ince sızım diye bi şarkısı var onu çok severim ben eski bi şarkı ama.
Yonco lodi emanette olabilir biraz alakasız sözleri :)

Son düzenleme:
bahadan hıc duymamıstım canım ama cok sevdıgım bır parcaydı okunaklı oluyor mu salonda calarken anlasılıyor mu canm ?

metin-eda özlüklüden çalmışlardı kır nişanıydı bana çok güzel gelmişti çok etkilenmiştim gözlerim dolmuştu sözleri çok güzel çünkü anlamlı ,mekan güzelse çok güzel anlaşılıyor tabi gidip salonun solisti söylemesin ,cd den çalmışlardı özellikle yoksa bir anlamı yok

Son düzenleme:
toygar ışıklı -sen eşittir ben buda çalınanlar arasından güzel oluyor

yakın bi arkadasımda danışmıştı bu konu hakkında bna. ilk aklıma gelen zuhal olcay- pervane olmuştu.. hatta nişandan çok tesekkür etmişti çiiftimiz (:

Back
X