Kizlar ovulasyon testi hakkinda bakarmisiniz;)

Dilan_24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
49
24
3
34
Selam kizlar :KK54: bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya karar verdim ve bugün aldim denemek icin 1 test yaptim bugün benim adetimin 7.günü ve silik cikti bu kadar erken silik cikarmi 2 gün sonra bir daha denesem olurmu silik cizgiden kac gün sonra koyulasir bilgi verirmisiniz adetim 25 le 27 gün arasi oluyor yoksa ben erkenmi yumurtluyorum o_O

Selam kizlar :KK54: bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya karar verdim ve bugün aldim denemek icin 1 test yaptim bugün benim adetimin 7.günü ve silik cikti bu kadar erken silik cikarmi 2 gün sonra bir daha denesem olurmu silik cizgiden kac gün sonra koyulasir bilgi verirmisiniz adetim 25 le 27 gün arasi oluyor yoksa ben erkenmi yumurtluyorum o_O
canım ben de adetimin 10. gününden beri yapıyorum hep silik çıkıyodu 16. gün çift çizgi çıktı (adet döngüm 28-29 gün)
senin de muhtemelen 12. günden sonra falan koyulaşır
bence her gün aynı saatte yapmaya devam et, eğer elinde çok test yoksa netten uygun fiyata alabilirsin ben 30lusunu 22 tl ye almıştım
böylece rahatça her gün yaparsın

Tesekkür ederim canim ben 10 tane almistim kaldi 9 yeter bence yarin yapmayi düsünmüyorum cünkü adetin 8.günü yumurtlanmaz herhalde 9.günden itibaren hergün yapmayi planliyorum:KK58: ne diyorsun

canım ben de adetimin 10. gününden beri yapıyorum hep silik çıkıyodu 16. gün çift çizgi çıktı (adet döngüm 28-29 gün)
senin de muhtemelen 12. günden sonra falan koyulaşır
bence her gün aynı saatte yapmaya devam et, eğer elinde çok test yoksa netten uygun fiyata alabilirsin ben 30lusunu 22 tl ye almıştım
böylece rahatça her gün yaparsın
Hangi marka aldinuz ovulasyon testini ve hangi siteden yardimci olursaniz sevinirim:)

ben gg dan aldım. 50 ovulasyon+15 gebelik testini 33 tlye.. O kadar fazla istemezseniz daha az sayıda ve düşük fiyatlı seçenekleri de var. Markası laboquick.
Dun gittigidiyordan aldim 20+ 5 gebelik testi laboquick. Bugun elime ulasacak ins :)

Back
X