Aslında bir ay boyunca 2 gün aralıklı ilişkide tutmama ihtimali çok az ovu testi de tabi yardımcı oluyo inş güzel sonuçlarını alırızDüzenli değil canım 37 40 gün arasında oluyorum. En son 15 Aralık'ta adet gördüm takvim 24 Ocak diyor ama bilemedim .
İnşallah canım gönlünce olsunAynen canım valla o kadar kolay değilmiş bende bekliyorum bakalım inşallah bu ay tutar
Aynen canım hem 2 güne bir deniyoruz bir yandan da ovülasyon deniyoruz. Bugün evde olmicak eşim o yüzden 3 gün sonra olmuş olacak da hayırlısı bakalımAslında bir ay boyunca 2 gün aralıklı ilişkide tutmama ihtimali çok az ovu testi de tabi yardımcı oluyo inş güzel sonuçlarını alırız
İnsAllah canımOlur inşallah canım
Hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruzAynen canım hem 2 güne bir deniyoruz bir yandan da ovülasyon deniyoruz. Bugün evde olmicak eşim o yüzden 3 gün sonra olmuş olacak da hayırlısı bakalım
İnşallah canım benim dua et gebesin kabul olur inşallahHadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz
Etmez miyiimmm çokça dua ediyorumİnşallah canım benim dua et gebesin kabul olur inşallah
Etmez miyiimmm çokça dua ediyorum
Sanki yakın gibiBugünde böyle
Aynen canimSanki yakın gibi
Benimkisini de yorumlar mısınHenüz çok silik canım yapmaya devam et bir kaç güne anca pik olur
Canım benimkini de yorumlar mısınAy çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahhamilelerin duası kabul olur bana da dua et
Canım benimkini de yorumlar mısın
Tam pik olmamış canım devam et yapmayaBenimkisini de yorumlar mısın
Tam pik olmamış canım devam et yapma
Evet pik değil ama yumurtlama olmuş bence çoğu kişi olmuş dedi hatta instagramdaki birgebeningunlugu ve minnak kurabiyeler sayfası bu da yumurtlama değilse neye diyecez dediTam pik olmamış canım devam et yapmaya
O zaman değerlendir canım ne diyelimEvet pik değil ama yumurtlama olmuş bence çoğu kişi olmuş dedi hatta instagramdaki birgebeningunlugu ve minnak kurabiyeler sayfası bu da yumurtlama değilse neye diyecez dedi
Selam sonucum böyleO zaman değerlendir canım ne diyelim
Gozunaydin canım darısı bana 21.gundeyim hala yumurtlama yokSelam sonucum böylebirgebeningunlugu takip ediyor testlerimi 3.teste kadar bişey dememişti 3ü görünce evet yumurtlama dedi. 4ü gorunce çatlamış dedi ben de emin olmak için 5i yaptım bugun ve sonuc ortada yumurtlamam olmuşşş
Ben adetten 12 gün sonra yapmaya başladım yani 17.günden itibaren inşallah sonuclarım doğrudur akıntıdan dolayı anladım yumurtlama oldugunu bakalım. Adet döngüm son 3 aydır 40 günde 1 ondan erken yumurtlamam diye 17.gunde basladım insallah dogrudur. Sen de devam et adet dongun nasıl?Gozunaydin canım darısı bana 21.gundeyim hala yumurtlama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?