kızlar öyle bir çıkmazdayım ki yardımınıza ihtiyacım var

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
ya şuan iş yerındeyım ve kalbimin üstünde kocaman bır taş var sankı

ev almayı düşünüyoduk nıtekım de aldık ama işler planladıgımız gıbı gıtmedı

banka istediğimiz konut kredisini vermedi eşimde evin kaporasını bır kere vermiş bulunduk vazgecmek olmaz dıyıp kaporamız yanmasın dıye üzerine ihtiyac kredisi cekti ikimizde calısıyoruz eşim 2,400 ben 1200 maaş alıyoruz

konut kredisi 1400

ihtiyaç kredsi 750

evkur borcu 200

baska kredi 300

yanı işin kısacası ayranım yok içmeye koşa koşa gidiyorum ...... durumundayım yaa napıcam ben hıc bılmıyorum

aklıma ilk gelen konut kredisinin süresini uzatıp miktarını düşürtmeniz oldu.
biraz fazla faiz ödersiniz ama en azından devamlı sıkışmazsınız.

iyi günler yasemn arkadaşım banka neden istediginiz krediyi vermedi artık biraz dişinizi sıkacaksınız mecburen borçlanmadan maalesefki ev sahibi olunmuyor artık öncelikle evkura olan borcunu bitir derim ve birdaha birşey alma o tür yerlerden

ya şuan iş yerındeyım ve kalbimin üstünde kocaman bır taş var sankı

ev almayı düşünüyoduk nıtekım de aldık ama işler planladıgımız gıbı gıtmedı

banka istediğimiz konut kredisini vermedi eşimde evin kaporasını bır kere vermiş bulunduk vazgecmek olmaz dıyıp kaporamız yanmasın dıye üzerine ihtiyac kredisi cekti ikimizde calısıyoruz eşim 2,400 ben 1200 maaş alıyoruz

konut kredisi 1400

ihtiyaç kredsi 750

evkur borcu 200

baska kredi 300

yanı işin kısacası ayranım yok içmeye koşa koşa gidiyorum ...... durumundayım yaa napıcam ben hıc bılmıyorum

Geriye 950 lira kalıyor bu paranın daha azıyla ev geçindiren insanlar var, sizde borçlarınızın bir kısmı bitene kadar idare edersiniz biraz çok umutsuz olmayan o kadar da karamsar değil haliniz bence.

kalan 950 tl kotu bır akam degıl bence.evkur ve dıger kredı taksıtınızın bıtmesıne ne kadar var?dısınızı sıkacaksınız.emek olmadan yemek olmaz

canım çocugun var mı??

aslına bakarsan gelirleriniz iyi maşallah :nazar: tabi bi okadarda gideriniz var ama genede 950 lira aylık size kalıyor çokta az bi miktar değil, Asgari ücretten fazla yani çocugunuzda yoksa hele katlanabilirsiniz bi süre maalesef ki cefa olmadan sefa olmuyor. Sonuçta ev sahibi olcaksınız biraz kemerleri sıkın bence kredilerinin süreleri ne kadar?

sevgili yasemin banka ve kredi işlerinden hiç anlamam sana tavsiyem olamıcak sadece tez zamanda düzlüğe çıkmanı dilicem, bazı insanların bi dolu borcu olur rahat olur kimiside senin gibi boğazında yumruyla gezer dilerim bi kapı açılır önünde

yanlış anlamayında eşiniz aylık 500 tl yi sırf kendi için mi harcıyor eger öyleyse artık harcamayacak sonuçta ev sahibi olacak 950 tl ile geçinirsiniz eşiniz biraz kemer sıkmasını ögrensin

Asgarı ucret 740 tl bu parayla hem kıra verıp cocuk okutan ev gecındıren vatandaslar var

eşiniz çocuk değil sonucta bu borca girdiyse onu da düsünmüştür.

ayrıca 8 ay sürecek diyorsunuz .. 8 ay 950 tl ile gecinirsiniz ..

belki geliriniz iyi diye harcamalarınız farklı idi ama suan size kalacak meblağa belli ona göre harcama yaparsınız.

ben cok da icler acısı bir hal görmedim acıkcası.

Son düzenleme:
iyi günler yasemn arkadaşım banka neden istediginiz krediyi vermedi artık biraz dişinizi sıkacaksınız mecburen borçlanmadan maalesefki ev sahibi olunmuyor artık öncelikle evkura olan borcunu bitir derim ve birdaha birşey alma o tür yerlerden

emlakcı 110 tl falan alırsınız dedi banka 98000 verdi halıyle planlar burda degıstı ve uzerını tamamlamamız gerektı

bende evkurum toplam 2,000 tl borcu var once onu kapatmaı dusunuyorum onumuzdeki ay gün param gelıcek 2400 tl

Bizde aynı durumda idik. Zamanla alısıyor insan bu duruma. Ucu ucuna yetiştirmeyi ogrenirsiniz yakında. Kalan parayı evinizin ihtiyaçları için kullanın oncelikle.
Ondan da arta kalanı eşiniz cep harclığı yapsın. Ki ayda 500 TL cep harçlığı yüksek,evin giderlerini içermiyorsa.

Back
X