- Konu Sahibi Bana bir is lazim
durumun kötü değil kredi kartının kullanımını azaltmaya başlayın eşiin mümkünse sigarasını da idareli içsin 200 de çokmuş harçlık 100lira yeter bence bu zamanda dikkat lazımya şuan iş yerındeyım ve kalbimin üstünde kocaman bır taş var sankı
ev almayı düşünüyoduk nıtekım de aldık ama işler planladıgımız gıbı gıtmedı
banka istediğimiz konut kredisini vermedi eşimde evin kaporasını bır kere vermiş bulunduk vazgecmek olmaz dıyıp kaporamız yanmasın dıye üzerine ihtiyac kredisi cekti ikimizde calısıyoruz eşim 2,400 ben 1200 maaş alıyoruz
konut kredisi 1400
ihtiyaç kredsi 750
evkur borcu 200
baska kredi 300
yanı işin kısacası ayranım yok içmeye koşa koşa gidiyorum ...... durumundayım yaa napıcam ben hıc bılmıyorum
500 çok fazla çok hem de kıssın mümkünsehepiniz haklısınızda evkurun bıtmesıne 8 ay falan var eşimin aylık masrafınında 500 tl olduğunu düşününce nerdeyse hıc kalmıyor
emlakcı 110 tl falan alırsınız dedi banka 98000 verdi halıyle planlar burda degıstı ve uzerını tamamlamamız gerektı
bende evkurum toplam 2,000 tl borcu var once onu kapatmaı dusunuyorum onumuzdeki ay gün param gelıcek 2400 tl
ooo bişey yokmuş arkadaşım benim yerimde olsan kafayı yerdin demek gelir gideri karşılamıyor açık büyük bugünüme de şükür evim var öderim allahın izniyle diyourm