Doğuma Hazırlık kızlar park yatakların içine???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

chef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
605
0
96
Bursa
ben kraftın park yatağını aldım çok da beğendim ancak onun içine uyku seti olmuyor kenarları olunca dediler yorgan ve nevresim takımı alacağım ancak
yorganında nevresim takımının da ölçüler çok büyük yatağa göre değil ne alacağımı şaşırdım siz neler aldınız? yardımcı olursanız sevinirim....

chicconun park yatağını aldım,ama daha kurmadım. standart uyku seti ve nevresim takımı aldım, hiç böyle bişeyi düşünmemiştim. kenarlardan kıvırırız olur heralde..

bende park yatak (baby2go ) aldım alırken uyku setini (belis) denettim, yatağa uygun oldu.

ben park yatağın içine pamuktan yatağı kendim yaptırıcam.
en sağlıklısı o diye düşünüyorum.
nevresim olarak da ölçüye uygun kumaşcıdan alıp çeşit çeşit diktiricem..

ben park yatağın içine pamuktan yatağı kendim yaptırıcam.
en sağlıklısı o diye düşünüyorum.
nevresim olarak da ölçüye uygun kumaşcıdan alıp çeşit çeşit diktiricem..

kız saruboceq hep seninle aynı şeyleri düşünüyoruz..bende aynı senin gibi yapcam...peki kaç takım nevresim diktirmeyi düşünüyorsun...??

canım zaten şimdi sepetimiz var onu süsülücez.
2 ay sonra park yatakta yatmaya başlar tahmin ediyorum..
2 yada 3 tane en fazla diktiricem..birini yıkyınca ötekini kullanmak için..
zaten zamanla hep alcaz nasılsa..

nevresim takımlarının dikiş ücreti ve kumaş ücreti ne kadar oluyor? ben eminönü taç ın mağazasından bebek nevresimi aldım 11,5 liraya. bana bedava geldi. diktirtsem daha ucuza diktiremem gibi geliyor. bir de pamuktan yatak yaptırıcam demişsin ya bi araştır istersen bebeğe zararları varmış tam ayrıntı bilmiyorumda. yarı ortapedik yatak almamız gerekiyormuş.

kızlar ben park yatağın içine sevi bebenin viscotex yatağını aldım 70 ytl ye tam park yataga göre bebeğin şeklini alan ve terletmeyen özellikleri varmış nevresim takımı olarak da taçın organik nevresim takımını beğendim internetten 45 ytl ancak boyutları biraz büyük artık kıvırırım ne yapayım çünkü o nevresim takımının desenini çok beğendim.

park yatağın içine uygun sünger kestirdim ve kılıf dikildi.Üzerine alez ve çarşafla çok iyi oldu , yenidoğan bebeklerin yumuşak yerde yatmaması gerekiyormuş arkadaşlar bilginize.

ben park yatağı aldığım yerden deneyerek almıştım uyku setini tam içine uygun..sende yatağının ebatlarına uygun diktirebilirsin canım .

viscotone -hem pamuk hem visco yatak
merhaba

ben araştırdım ve aldığım tür ;VİSCOTONE tarzı park yatak alın derim..visco yataklar ilk aylar için önerilmiyor.viscotone yatakların özelliği bir tarafının pamuklu bir tarafının visco olmasından kaynaklanıyor.ilk aylarda pamuklu sonra ise visco tarafını kullanmak avantajlı geldi bana..fiyat ve marka olarakta internette bir araştırma yaparsanız çok paralarda vermemiş olursunuz..

massimoricco diye bir marka var bu ürün orda ekonomik fiyata bulunuyor...henuz ufaklık doğmadığı için bir deneyimim yo ama kullananların çok memnun olduklarını gördüm..:nazar: :emir_bebek:

viscotone -hem pamuk hem visco yatak
merhaba

ben araştırdım ve aldığım tür ;VİSCOTONE tarzı park yatak alın derim..visco yataklar ilk aylar için önerilmiyor.viscotone yatakların özelliği bir tarafının pamuklu bir tarafının visco olmasından kaynaklanıyor.ilk aylarda pamuklu sonra ise visco tarafını kullanmak avantajlı geldi bana..fiyat ve marka olarakta internette bir araştırma yaparsanız çok paralarda vermemiş olursunuz..

massimoricco diye bir marka var bu ürün orda ekonomik fiyata bulunuyor...henuz ufaklık doğmadığı için bir deneyimim yo ama kullananların çok memnun olduklarını gördüm..:nazar: :emir_bebek:

selam, bende bugünlerde hep yatak araştırıyorum. en iyisi ya visco ya da pamuk yatak diyolar. dur senin dediğine bakayım.

bu arada benim beşikler park yatak değil mobilya, onlara da oluyo mu acaba bu viscotone?

Back
X