Kızlar pişmanlığımdan ötürü böle adım atsam mı

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Konu açtım anlatmaya çalıştım olmadı, anlayanlarınız oldu bşr şekilde allah razı olsun fikir verdiler ben şimdi o arkadasıma gidip hakkını helal etmesini ve af dilesem olur mu. Kimseyi hiç bir şeyi katmadan, ben gıybet ettim çok pişmanım, bilmeden gaflette böle bi duruma düştüm. Beni affeder mi. Yılların hatırana yapmadığım yanlışların hatrına..

Yani gidip ama oda bana şunu dedi ben şöyle doldum böle düşüündüm demeden artık o diğerini vicdanına bırakıyorum. O yüzden kimseyi katmadan pişmanlığımı göstersem iyi gelir mi? Ben gerçekten suan ve o konuşmalarımdan biraz sonra ne fesatlık ne kıskançlık güttüm. Arkadaşlarım beni affeder mi

Konunun ne olduğunu bilmeyenler icin cok eksik bir paylasim maalesef bu sekilde fikor vermemiz pek mumkun gorunmuyor

Sürekli yeni konu açmaktansa yeni konunu güncellemeyi denesene.

Onu beceremiyorum. Özetle kötü niyet gütmesemde kötü sonuçlar doğdu bi arkadasım hakkında gaflette kötü konuştum şimdi çok pişmanım gidip helallik ve af dilesem beni affeder mi.

git önce sevgilinden özür dile..
Sevgilimden diledim beni dinlemedi bile. Haklı. O artık bitsin. Bölesi daha iyi belkide. Umarım arkadasım affeder. Çünkü çok pişmanım cahilliğimden gafletim. Böle kötü bir insan gibi davranmamdan. Ağzımdan çıkanın nereye gideceğini bilmeden konuşmamdan.

hımm o zaman evet sıra arkadaşında.. özür dilemelisin .

Sozleriniz ağır evet. Ozrunuzu dinleyin,söylediğiniz gibi kimseyi katmadan umarım affeder eski günlere donersiniz.

Aynen konus ozur dile suan sinirle affetmeyeblr ama zamanla sen aciksozlu oldugun icin durumu sindirip affeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…