8.haftaya kadar günde 3 kere, 10.haftaya kadar günde 2, tüp bebek dr’la kalp atışını duyduk 10.haftaya kadar devam dediKızlar pozitifi gördükden sonra estoferm ne zaman kesdınız ? Ben 6 cı hafftda kalp atışı duydum , doktor estoferm keselım dedı tüp bebek doktorum 10 cı haftdan erken olmaz dedı ortda kaldım kesmedım ama takipli doktorum kalp atışından sonra kesılmelı dedı
Ben sabah 2 akşam 2 alıyorum gıtdıyım doğum takip bıtırelım dedı kalp atışı duyduk tüp bebekcım 10 cu haftada once olmaz dedıKızlar pozitifi gördükden sonra estoferm ne zaman kesdınız ? Ben 6 cı hafftda kalp atışı duydum , doktor estoferm keselım dedı tüp bebek doktorum 10 cı haftdan erken olmaz dedı ortda kaldım kesmedım ama takipli doktorum
8.haftaya kadar günde 3 kere, 10.haftaya kadar günde 2, tüp bebek dr’la kalp atışını duyduk 10.haftaya kadar devam dedi
kalp atışından sonra kesılmelı dedı
Bulent tıaşda idin diymi banada 10cu hafta önce olmaz dedı doğum takip doktor kalp atılında sora duralım dedı durmadı gerçide12. Haftada kestim
Benım tup bebek donktoru izin vermıyorAynı şekilde kalp atışından sonra kesildi benim de transfer sonrası 25. gün
Sabah akşam 2 mi içdin 12 ya kadar12. Haftada kestim
Aynen öyleYanı tup bebek ilaçlarınıza devam etdınız dımı 12 cı haftaya karar hiç bir şey keesmrfınız
Evet. Doktorum tüp bebek ilaçlarını tüp bebek doktorları nasıl diyorlarsa öyle kullan dedi. Bir ara karaciğer değerlerim bozulmuştu. Yolun sonu karaciğer yetmezliği gibiydi ve Önceden Estrofem ve progestan kesilirse bebek düşebilir demişlerdi. Allahtan başka vitamine geçince düzeldiSabah akşam 2 mi içdin 12 ya kadar
Gevıtımax zorladı dımı ? SöylenişdinizEvet. Doktorum tüp bebek ilaçlarını tüp bebek doktorları nasıl diyorlarsa öyle kullan dedi. Bir ara karaciğer değerlerim bozulmuştu. Yolun sonu karaciğer yetmezliği gibiydi ve Önceden Estrofem ve progestan kesilirse bebek düşebilir demişlerdi. Allahtan başka vitamine geçince düzeldi
zaten benle aynı tatıhlerde ıdı bakalım şimdi ortak bir yon bulduk 10 haftaya kadar pekı dedı bakalım ondna sora ne dıyor , sizde kaç haftalık ne dedı doktor ?Aynen öyle
Gerçekten canım senin takip doktorun seni normal gebe gibi görüyor herhalde, tüp bebekte oströjen ile progesteronun önemini bilmiyor sanırım, bence tüp bebek doktorunu dinlemelisin kesinlikle bunca katlandın 2 hafta ne olacak, çünkü hormonların erken kesilmesi düşük sebebi Allah korusun, estrofem zaten 10.haftada kesiliyor, progestan 12.haftaya kadar devam çünkü plasenta ancak progesteronu 11.5 haftadan sonra üretmeye başlıyorzaten benle aynı tatıhlerde ıdı bakalım şimdi ortak bir yon bulduk 10 haftaya kadar pekı dedı bakalım ondna sora ne dıyor , sizde kaç haftalık ne dedı doktor ?
Bende bugun 2 co kontorla gıtdım her şey çom iyi 7+1 dedı banada , yok peogestronu yok sadece estoferm dedı kalp atışınduydukda sora keısloyor tıp bebekcımde 10 dedı oda tamm dedı , 2 hafta sora gıdcem bir daha , testler ıstedı pazartesı verıcem olarıGerçekten canım senin takip doktorun seni normal gebe gibi görüyor herhalde, tüp bebekte oströjen ile progesteronun önemini bilmiyor sanırım, bence tüp bebek doktorunu dinlemelisin kesinlikle bunca katlandın 2 hafta ne olacak, çünkü hormonların erken kesilmesi düşük sebebi Allah korusun, estrofem zaten 10.haftada kesiliyor, progestan 12.haftaya kadar devam çünkü plasenta ancak progesteronu 11.5 haftadan sonra üretmeye başlıyor
Benim çok şükür bu gün 7+4 her yolunda gidiyorsenin nasıl canım
O zamanları hayırlıyorım bırlıkde geçirdik bende regl 26 cı gunu koymuşlar dıye dedı 3-4 gun gerıden gelıyır ama her şey şukur sağlıklıGerçekten canım senin takip doktorun seni normal gebe gibi görüyor herhalde, tüp bebekte oströjen ile progesteronun önemini bilmiyor sanırım, bence tüp bebek doktorunu dinlemelisin kesinlikle bunca katlandın 2 hafta ne olacak, çünkü hormonların erken kesilmesi düşük sebebi Allah korusun, estrofem zaten 10.haftada kesiliyor, progestan 12.haftaya kadar devam çünkü plasenta ancak progesteronu 11.5 haftadan sonra üretmeye başlıyor
Benim çok şükür bu gün 7+4 her yolunda gidiyorsenin nasıl canım
Canım bende çok şükür hiç kabızlık olmadı bu güne kadar, kabızlık progestan yapıyormuş maalesefO zamanları hayırlıyorım bırlıkde geçirdik bende regl 26 cı gunu koymuşlar dıye dedı 3-4 gun gerıden gelıyır ama her şey şukur sağlıklısende ne zaman kontrol testler ıstedınmı ? Bend ebır tek göğüs ağrısı var bırfe kabızlım sorun başka ıyım şukur
hangi hastaneye gidiyorsun canım kontroller içinBende bugun 2 co kontorla gıtdım her şey çom iyi 7+1 dedı banada , yok peogestronu yok sadece estoferm dedı kalp atışınduydukda sora keısloyor tıp bebekcımde 10 dedı oda tamm dedı , 2 hafta sora gıdcem bir daha , testler ıstedı pazartesı verıcem oları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?