Bende 2 defa kalp atımı dınledım benıde 2 hafta sora çağırdı testler ıstedı işde pazartesı vercem ınshAllah , valla yıyorum doktor duphalacda yazdı kullanıyorım bende normalda kabız olan bırıyom belkıde onda daha çok , sizin doğum takip doktorunuz kım ?Canım bende çok şükür hiç kabızlık olmadı bu güne kadar, kabızlık progestan yapıyormuş maalesefkayısı, badem, kabak çekirdeği içi ye canım inşallah geçsin ben kan ve idrar testleri verdim bu gün canım hepsi iyi çıktı bir sorun yok, 2.kez kalp atımınıda dinledik. 2 hafta sonra çağırdı o gün belli olacak bir daha neler yapmam gerektiği, benim embriyomda ngs yapıldı ama ben fetal dna yinede yaptıracam, birde tüp bebek doktorum 12.haftada mutlaka perinatolog görsün dedi organ gelişimi için, sonrasınıda planlayacaz inşallah, sağlıkla kucağımıza alalım
Bende tup bebek bulent tıraşdı , alle sağlık ateşehir , banad abugun dontor fetan dnyı önerdı bende pgtlı ama dedı konsuruz zamanı geldıyınde öneriyorım gıdcem bende düşünüyorumhangi hastaneye gidiyorsun canım kontroller için
Ben acıbadem ataşehirde parvana seyidova takip ediyor şu anBende 2 defa kalp atımı dınledım benıde 2 hafta sora çağırdı testler ıstedı işde pazartesı vercem ınshAllah , valla yıyorum doktor duphalacda yazdı kullanıyorım bende normalda kabız olan bırıyom belkıde onda daha çok , sizin doğum takip doktorunuz kım ?
benimkide biliyor ngs’li olduğunu ama yinede yaptıracaz biz inşallah o günleri görürsek Allahın izniyleBende tup bebek bulent tıraşdı , alle sağlık ateşehir , banad abugun dontor fetan dnyı önerdı bende pgtlı ama dedı konsuruz zamanı geldıyınde öneriyorım gıdcem bende düşünüyorum
aaaaa ben tanıyorum onu mantar tedavısınde oldum ondan ))) tup bebek doktorunuzmı öneridi size onu ?Ben acıbadem ataşehirde parvana seyidova takip ediyor şu an
benimkide biliyor ngs’li olduğunu ama yinede yaptıracaz biz inşallah o günleri görürsek Allahın izniyle
Amın canım banada dedı pgtlı olsada yaparız , sevıyorım o doktoru benım yerlım bende azerbaycanlıyım ) aralıkda bende onda tedavı oldumBen acıbadem ataşehirde parvana seyidova takip ediyor şu an
benimkide biliyor ngs’li olduğunu ama yinede yaptıracaz biz inşallah o günleri görürsek Allahın izniyle
Yok benim arkadaşım onda doğum yaptıaaaaa ben tanıyorum onu mantar tedavısınde oldum ondan ))) tup bebek doktorunuzmı öneridi size onu ?
Aslında ılm aklıma geldı ama ne bileyim buna gıtdım aklımda vardı amaYok benim arkadaşım onda doğum yaptıtüp bebek doktorum şişli memorialde
Alleden furkan kayabaşoğlunu çok istedim ama erkek olması benim açımdan biraz rahatsız olurdum, rahat edemem konuşamam istediğimi gibi diye bu dr karar verdim, arkadaşım çok memnun kalmıştıAslında ılm aklıma geldı ama ne bileyim buna gıtdım aklımda vardı ama
Ya bende onu ıstedımde mayıs 21 randevu verıdler full dolu şimdi onur özdenoğlundayım beyenıyorım , iyi doktor ben bülent hocada alışdım erkek doktorlara )) bakalım sadece işde estofermde takışdıkAlleden furkan kayabaşoğlunu çok istedim ama erkek olması benim açımdan biraz rahatsız olurdum, rahat edemem konuşamam istediğimi gibi diye bu dr karar verdim, arkadaşım çok memnun kalmıştı
Aslında hayla randevum kalıyor ıptal etmedım ama o zamana kadar beklemdense gıtdım ıptal ederım onı buyuk ıhtımalAlleden furkan kayabaşoğlunu çok istedim ama erkek olması benim açımdan biraz rahatsız olurdum, rahat edemem konuşamam istediğimi gibi diye bu dr karar verdim, arkadaşım çok memnun kalmıştı
rahatsan hangi dr içine siniyorsa öyle devam et canım dr önemliAslında hayla randevum kalıyor ıptal etmedım ama o zamana kadar beklemdense gıtdım ıptal ederım onı buyuk ıhtımal
Kafamda sorular yok deyil ama artık başladımrahatsan hangi dr içine siniyorsa öyle devam et canım dr önemli
Ya zaten kalp atımını duymuşsun bülent bey dediğinde sana aynı şeyleri söyleyecek ekstra bir şey demez, önemli olan ilaçların onuda konuşmuşsun, ben mesela artık şişliyle kalp atımından son bağımı kestim çünkü onlar artık takip etmiyorKafamda sorular yok deyil ama artık başladımBülent hoca bakmadı işde ultrasona orası öğle kalbalık ultrasona almadılar bıle (((
Kalp atımı orda duymadıkı pozıtf çıkdı ya vermedılerkı ultrason randevusuYa zaten kalp atımını duymuşsun bülent bey dediğinde sana aynı şeyleri söyleyecek ekstra bir şey demez, önemli olan ilaçların onuda konuşmuşsun, ben mesela artık şişliyle kalp atımından son bağımı kestim çünkü onlar artık takip etmiyor
Valla benim kendi tüp bebek doktorum kesti her doktor farklı farklı tedavi uyguluyor demekki ben daha kendi doktoruma geçmedim yarın geçeceğim bakalım ne diyecekBenım tup bebek donktoru izin vermıyor
Evet her doktor farklı protokol uyguluyorValla benim kendi tüp bebek doktorum kesti her doktor farklı farklı tedavi uyguluyor demekki ben daha kendi doktoruma geçmedim yarın geçeceğim bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?