Kızlar pozitifi gördükden sonra estoferm ne zaman kesdınız ?

gunesh9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
2.039
994
43
37
Kızlar pozitifi gördükden sonra estoferm ne zaman kesdınız ? Ben 6 cı hafftda kalp atışı duydum , doktor estoferm keselım dedı tüp bebek doktorum 10 cı haftdan erken olmaz dedı ortda kaldım kesmedım ama takipli doktorum kalp atışından sonra kesılmelı dedı

Bende 2 defa kalp atımı dınledım benıde 2 hafta sora çağırdı testler ıstedı işde pazartesı vercem ınshAllah , valla yıyorum doktor duphalacda yazdı kullanıyorım bende normalda kabız olan bırıyom belkıde onda daha çok , sizin doğum takip doktorunuz kım ?

Ben acıbadem ataşehirde parvana seyidova takip ediyor şu an
Bende tup bebek bulent tıraşdı , alle sağlık ateşehir , banad abugun dontor fetan dnyı önerdı bende pgtlı ama dedı konsuruz zamanı geldıyınde öneriyorım gıdcem bende düşünüyorum
benimkide biliyor ngs’li olduğunu ama yinede yaptıracaz biz inşallah o günleri görürsek Allahın izniyle

Ben acıbadem ataşehirde parvana seyidova takip ediyor şu an

benimkide biliyor ngs’li olduğunu ama yinede yaptıracaz biz inşallah o günleri görürsek Allahın izniyle
Amın canım banada dedı pgtlı olsada yaparız , sevıyorım o doktoru benım yerlım bende azerbaycanlıyım ) aralıkda bende onda tedavı oldum

Alleden furkan kayabaşoğlunu çok istedim ama erkek olması benim açımdan biraz rahatsız olurdum, rahat edemem konuşamam istediğimi gibi diye bu dr karar verdim, arkadaşım çok memnun kalmıştı
Ya bende onu ıstedımde mayıs 21 randevu verıdler full dolu şimdi onur özdenoğlundayım beyenıyorım , iyi doktor ben bülent hocada alışdım erkek doktorlara )) bakalım sadece işde estofermde takışdık oda en sonda hall etdık kullam dedı

Alleden furkan kayabaşoğlunu çok istedim ama erkek olması benim açımdan biraz rahatsız olurdum, rahat edemem konuşamam istediğimi gibi diye bu dr karar verdim, arkadaşım çok memnun kalmıştı
Aslında hayla randevum kalıyor ıptal etmedım ama o zamana kadar beklemdense gıtdım ıptal ederım onı buyuk ıhtımal

Kafamda sorular yok deyil ama artık başladım Bülent hoca bakmadı işde ultrasona orası öğle kalbalık ultrasona almadılar bıle (((
Ya zaten kalp atımını duymuşsun bülent bey dediğinde sana aynı şeyleri söyleyecek ekstra bir şey demez, önemli olan ilaçların onuda konuşmuşsun, ben mesela artık şişliyle kalp atımından son bağımı kestim çünkü onlar artık takip etmiyor

Kalp atımı orda duymadıkı pozıtf çıkdı ya vermedılerkı ultrason randevusu bende başka yerde aldım yanı alleden aldım 2 dır gıdıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…