Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar ilk defa ovulasyon takibi yapıyorum valla anlamadim 3gundur yapıyorum bi bakarmisiniz koyu olan bügün yaptığım pozitfmi yumurtlama günümmüş yoksa devam edeyim teste
Kizlar ilk defa ovulasyon takibi yapıyorum valla qnlamqdim 3gundur yapıyorum bi bakarmisiniz koyu olan bütün yaptığım pozitfmi yumurtlama günümmüş yoksa devam edeyim teste
Kizlar 12 martta yumurtlama oldu ozamandq bole pozitif cikti ama agrilarim var kasiklarim rahimde falan ovulasyon yaptim yine bole pozitif çıkıyor neden olabilir
Kizlar 12 martta yumurtlama oldu ozamandq bole pozitif cikti ama agrilarim var kasiklarim rahimde falan ovulasyon yaptim yine bole pozitif çıkıyor neden olabilir
Ben 35 gunde bir adet oluyorum canim 7 nisan adet tarihim
ama klomen kullandigim için ovilasyon takibinde 12martta pik oldu gördüm koyu çift cizgi
Dun gece qyni koyu çift oldu simdi yaptim silik pik gitmeye basladi