ama biraz ip ucu verin, soy adınız nasıl, uzun mu kısa mı, hangi harfler belirgin? Nasıl insanlarsınız? Kuran'dan mı olsun, öz türkçe mi, batı uyumlu muşunu söyleyebilirim, eğer değişik isim istiyorsanız şu sıralar doğadan isimlerden uzak durmalısınız (nehir,ada, bulut,toprak, güneş gibi)
öyle aklınıza ne gelirse diyorsanız ben kızlarda unisex isimlere bayılıyorum; umut, özgür, güven...
Aden , Alin , Melda , Mercan , Mina
Karen diye de unisex yeni bir isim duydum.Anlamı öz Türkçede aydınlık , ışıkmış.Araştırmadım ama bana öyle söylendi.Hangi anlamda bilmiyorum ama yurtdışında da kullanılan bir ad.Tabii farkındayım yabancı bir isim gibi olduğu için beğenmeyenler ' Bu ne yaaa ! ' diyenler olacaktır:131:
Azra ismini çok severim: saf,temiz,bakire anlamındadır.
bizim de bir kizimiz olacak biz adini irem koyacagiz ama irem`in onunde ikinci bir isim daha olsun istiyoruz onu bulamadik. DEFNE ve IREM benim sevdigim isimler
azra-güneş-deren-masal-öykü-nehir-ırmak-duru
öykü-deniz-rüya-efes-bilge-ömür-duru-cemre-defne-derya-duygu
şevval,tuğyan,begüm,neslişah,yaren,yaprak,defne,deren,masal,hayal,buket,beste,destan,mina,iklim,ilksen,öykü,beliz,elizan,nevra,sezen,ılgın,kıvılcım,livan,alize,
sağol.Buse, Bilge olabilir :)
minâ, bâde, masal, ılgın,sare
benim favorileirm bu aralar bunlar :)
bizim de bir kizimiz olacak biz adini irem koyacagiz ama irem`in onunde ikinci bir isim daha olsun istiyoruz onu bulamadik. DEFNE ve IREM benim sevdigim isimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?