Just, anlamadigim noktalar var, bu adam da Avrupa'da degil mi? Siz nerde tanistiniz, su an nerede??
Cevap veriyorum: Eger Avrupa'da yasayacaksaniz, ailesi zaten orda olmicak, ehh bir zahmet kiminle evlendigini herif kendi secsin.
Eger ailesinde bu tip bir evlilik varsa, belli ki rahat insanlar. Bir arkadasim Hintli, annesi baska bir bolgeden diye hastanelik olmust, cocuk da ayrilmak zorunda kaldi. Ailesi rahatsa, acik gorusluyse problem yok. Lakin yine de kilciklandim, cunku Hindu kafasi yabanciyla evliligi kolay kaldiracak kafa degil.
Lakin anlamadigim yer, 5 yil neden bekliceksin, sen Avrupa'da tek basina 5 yil duracak misin, hele ki Italya gibi bir yerde?? Ne gerek var, Hintli icin onca Italyana sirt donmeye

Ulan simdi bana irkci dicekler ama ben bir Hintliyle yapamam cunku yedikleri seyler ve mutfaklari asiri derecede baharat kokuyor. Yani eski arkadasimin mutfaginda 5 dk oturduktan sonra tum giysilerimi makinaya atardim, koku siiniyor cunku. Hintli=murdar imaji var kafamda, onyargisiz bakamicam.
Hint nerden cikti daha yakisiklisi yok muydu