- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Dogulular yiyo sogani batida sorun yok :daman türk erkekleri de sarımsak soğan kokuyor ona bakarsak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogulular yiyo sogani batida sorun yok :daman türk erkekleri de sarımsak soğan kokuyor ona bakarsak![]()
valla benim doğulu tanığım hiç yok öyle muhattap olduğum ama gördüğüm kadarıyla batılılarda gayet yiyorDogulular yiyo sogani batida sorun yok :d
doğrudur geneli çirkin ama öyle Aamir Khan ve bir kaç tane daha taş olanları varBen de hintli erkekleri begenmiyorum. Milyar kisiden bi aamir khan cikmis o da boydan kisa ecis bucus :d
Bilmem senin cevren oyle demek ki.valla benim doğulu tanığım hiç yok öyle muhattap olduğum ama gördüğüm kadarıyla batılılarda gayet yiyor
tabi dişlerini fırcalayıp duş alanları tenzih ederim
Bir şey merak ettim Aamir Khana benziyor mu bari![]()
Neden çirkin diye genellediniz kızlar, bir Aamir Khan gerçeği var ortada standartın üstünde![]()
aynen adam 50 yaşında taş taşbabamdan büyük oğlu gibi duruyor neredeyse
Ben de hintli erkekleri begenmiyorum. Milyar kisiden bi aamir khan cikmis o da boydan kisa ecis bucus :d
doğrudur geneli çirkin ama öyle Aamir Khan ve bir kaç tane daha taş olanları var
doğrudur geneli çirkin ama öyle Aamir Khan ve bir kaç tane daha taş olanları var
Bilmem senin cevren oyle demek ki.
Bi de just italyaya gidecek onu oyle dusun yani heykel gibi italyan erkeklerinin cevresinde oldugunu dusun
Ben tabi sizi tanımıyorum ama yorumları okudum da
İtalya'da yaşayıp Hintli biriyle evlenmek(Dünya üzerinde yaygın olarak var olan İtalyan erkekleri algısına istinaden)Nişantaşı'nda otururken eğlenmek için Tarlabaşı'na gitmek gibi bir şey
kullandıkları baharat yüzünden tenleri kokuyor, hem de ağır bir koku, tapınırken de acayip ağır kokan tütsüler yakıyorlar, sabretmesi zor, arkadaşım evli bir hindu ile ama ailenin gelinleri uluslararası biri japon mesela, arkadaşımı da el üstünde tutuyorlar ama ne bileyim, çocukları da aynı kocasına benziyorbana göre büyük risk
Ben olsam simdilik bi sey demem cunku daha 3 ay olmus biraz birbirinizi taniyin bakalim iliski nereye gidecekben ailesine benden bahsetmesini isteyeyim mi o zaman
en azından bi türk kız arkadaşım var diye ağızlarını aramasını falan![]()
justcum bencede için rahat edecekse söyle söylesin ama söyledim diye kandırmasın... Malum erkeklerin sağı sou belli olmaz, ee peki ailesi nasılsa 5 sene var diyip farketmez tarzında yaklaşıp sonradan atağa geçerse... Yani tanışma şansın varsa tanış diycem de o zor sanırım. ama bence de erken daha 3 ay nedir kiben ailesine benden bahsetmesini isteyeyim mi o zaman
en azından bi türk kız arkadaşım var diye ağızlarını aramasını falan![]()
Boy da kisa![]()
Yağuşuğluymuş diyemiyom vallahi... normalll
aynen adam 50 yaşında taş taşbabamdan büyük oğlu gibi duruyor neredeyse
Ama o adam yakışıklı değil ki, hintlilere benzemiyor o ayrı konu, ama o adam yakışıklı değil ayol. Filmleri beğeniliyor diye mi yakışıklı geliyor gözünüze acaba. Normal...
Italyan mutfagi dururken Hint mutfagi neden? Pizzalar, makarnalar, calzone...Just, anlamadigim noktalar var, bu adam da Avrupa'da degil mi? Siz nerde tanistiniz, su an nerede??
Cevap veriyorum: Eger Avrupa'da yasayacaksaniz, ailesi zaten orda olmicak, ehh bir zahmet kiminle evlendigini herif kendi secsin.
Eger ailesinde bu tip bir evlilik varsa, belli ki rahat insanlar. Bir arkadasim Hintli, annesi baska bir bolgeden diye hastanelik olmust, cocuk da ayrilmak zorunda kaldi. Ailesi rahatsa, acik gorusluyse problem yok. Lakin yine de kilciklandim, cunku Hindu kafasi yabanciyla evliligi kolay kaldiracak kafa degil.
Lakin anlamadigim yer, 5 yil neden bekliceksin, sen Avrupa'da tek basina 5 yil duracak misin, hele ki Italya gibi bir yerde?? Ne gerek var, Hintli icin onca Italyana sirt donmeye
Ulan simdi bana irkci dicekler ama ben bir Hintliyle yapamam cunku yedikleri seyler ve mutfaklari asiri derecede baharat kokuyor. Yani eski arkadasimin mutfaginda 5 dk oturduktan sonra tum giysilerimi makinaya atardim, koku siiniyor cunku. Hintli=murdar imaji var kafamda, onyargisiz bakamicam.
Hint nerden cikti daha yakisiklisi yok muydu![]()
Hintliler cirkin diye yakisikli diye adi cikmis zaar sonucta 1 milyari asmis millet biri yakisikli ilan edilmeliydi bu olmus isteAma o adam yakışıklı değil ki, hintlilere benzemiyor o ayrı konu, ama o adam yakışıklı değil ayol. Filmleri beğeniliyor diye mi yakışıklı geliyor gözünüze acaba. Normal...