Kızlar, problem sevgilimin ailesi

ya miss. yemin ediyorum gülümsettin güldürdün beni
asık suratla oturuyordum
biz türkiyede tanıştık canım onun arkadaşının türk bi nişanlısı var
onlarla beraber gelmişti
ama mesela o arkadaşı da nişanlısı da müslüman check yani problem yok

ben neden ailesine söyleyemediğini anlamıyorum
"türk bi kız arkadaşım var sizin için de uygun mudur?" bu kadar
yüzük taksın demiyoruz :KK34:

evet evet farklı bir kasttan bir çocukla evlenmiş ablası problem etmemişler. o zaman bir türkü de etmezler mi diyorsun? :confused:

hindistanda yaşıyor çalışma vizesi alınca gelecek canım 5 yıl yalnız olmayacağım :KK54:

Just, bence acele etme daha yakisiklisini bulursun :p

Onca Italyanin arasinda Hinti sen ne yapacaksin :p

Saka bir yana, Hint kulturu , bizim kulturumuzun aile kavraminin daha da cilginca yasandigi versiyonu. Bekaret de onemli, bosanmis biriyle evlenmelerini sorun etmeyeceklerinden emin misin? Simdi bu cocuk modern, Avrupa'da yasiyor, rereroro deme, benim bu arkadasim da Almanya'da yaiyor ama her gun ailesiyle 1 saat skype yapardi, bir de ailesine maasinin cogunu yollardi. At kadar yetiskin adam diye dusunme hic, 50 yasina gelse de ipleri ailesinin elinde olabilir.

Bu arkadasim, 3 yil Sirp bir kizla beraber yasadi ama yabanci kizi tanistirmaya cesaret edemedi, kiz israr edince patladi tabi, annesinin buldugu kizla nisanlandi.

Bir de memleketinde evli olmadigina emin misin?

Hint erkegi, bizimkilerin daha kaba saba ve kokulu versiyonu, onun yerine yerli mali al daha serefli :KK70::KK70::KK70:

images

ayyyy bu da hintli oyuncu,izlemiştim filmini... Bu başka işte, laf söyletmem :cool:

Ben olsam simdilik bi sey demem cunku daha 3 ay olmus biraz birbirinizi taniyin bakalim iliski nereye gidecek

ben bile söyledim o söyleyemiyor ya :KK35:

justcum bencede için rahat edecekse söyle söylesin ama söyledim diye kandırmasın... Malum erkeklerin sağı sou belli olmaz, ee peki ailesi nasılsa 5 sene var diyip farketmez tarzında yaklaşıp sonradan atağa geçerse... Yani tanışma şansın varsa tanış diycem de o zor sanırım. ama bence de erken daha 3 ay nedir ki

o 5 seneyi misal verdi sanırım o işte kültüre de aşina değilim ki anlayamıyorum o yüzden
hangisi için erken tanışmak/ailesine kız arkadaşım var demek?
ben daha tanışmak taraftarı değilim sadece bilsinler ve problem olur mu olmaz mı bunu bilmek istiyorum ileride :x

Annem küçükken köye çerçi geldiğinde,bütün çocuklar çikolata,şeker alırmış. Ama anam hıyar alırmış tuza banıp yermiş.
Anam gibisin mübarek :-)

boğuluyordum bir şeyler atıştırıyordum :D :D :D :D :D

ya kız çok tatlı öyle demeyin :KK45:

Ya tabi süper yakışıklı diyemeyiz, beğenmemde oyunculuğunun ve filmlerinin büyük etkisi var , 50 yaşında 20lik gösterdiği için taş ama o bir gerçek ayrıca gördüğüm en yakışıklı hintli erkek :KK45:
aynı düşüncedeyim filmlerinin etkisi ve genç göstermesi var

karizmada yerinde

filmlerini izleyen çoğu kişi bu etkiye kapılıyordur zaten

o 5 seneyi misal verdi sanırım o işte kültüre de aşina değilim ki anlayamıyorum o yüzden
hangisi için erken tanışmak/ailesine kız arkadaşım var demek?
ben daha tanışmak taraftarı değilim sadece bilsinler ve problem olur mu olmaz mı bunu bilmek istiyorum ileride :x
Bence hepsi için erken ben 3 ay biriyle çıksam ben bile hemen söylemem, şimdi aile yapılarını bilemiyoruz belki onlarda çok ciddi düşündüklerini aileye anlatıyorlardır. Adam belki tam olarak emin olmak istiyor ilişkiden

Yok çünkü adam gidip ziyaret etti kızın ailesini, bir de Türkiye meraklısı ve Türkçe öğreniyor, hatta Türk vatandaşlığına başvurmuştu en son. Bizi de çok sever, düğünlerinde masamıza gelip birşeye ihtiyacımız var mı diye sormuştu kaç kere mesela. (Onların düğünlerinde gelin özel bi koltuğa oturtuluyor, damat ortada geziniyor, bu arada giydiği gelinlik harikaydı, takılar makyaj yıkılıyodu)

Düzeltme: yanlış anlamışım pardon adamın ailesini sormuşsun, yok hiç problem etmediler kız hamileyken eşinin evinde kalıyorlardı hafta sonları, kayınpederi sütünü ısıtır odasına getirirdi o derece

vay be bakalım bizimkininkiler kaç kalp krizi geçirecek : D

Italyan mutfagi dururken Hint mutfagi neden? Pizzalar, makarnalar, calzone... :kk77::KK70:
Saka bi yana konu sahibi bence 5 yili one surmesi sacma olmus.. Madem ailesi sorun degil kendiside inancli degil ee o zaman? Bahane gibi geldi bana

en azından çıtlatabilir dimi çünkü bu hassas bi durum hani şunu diyebilir benim türk bi kız arkadaşım var size sıkıntı olur mu

Saka bir yana, Hint kulturu , bizim kulturumuzun aile kavraminin daha da cilginca yasandigi versiyonu. Bekaret de onemli, bosanmis biriyle evlenmelerini sorun etmeyeceklerinden emin misin? Simdi bu cocuk modern, Avrupa'da yasiyor, rereroro deme, benim bu arkadasim da Almanya'da yaiyor ama her gun ailesiyle 1 saat skype yapardi, bir de ailesine maasinin cogunu yollardi. At kadar yetiskin adam diye dusunme hic, 50 yasina gelse de ipleri ailesinin elinde olabilir.

Bu arkadasim, 3 yil Sirp bir kizla beraber yasadi ama yabanci kizi tanistirmaya cesaret edemedi, kiz israr edince patladi tabi, annesinin buldugu kizla nisanlandi.

Hint erkegi, bizimkilerin daha kaba saba ve kokulu versiyonu, onun yerine yerli mali al daha serefli :KK70::KK70::KK70:

yaa korkutma beni tam olarak korktuğum da buydu benim işte
bana diyecek 5 yıl bekle hadi 5 yıl yaşadık diyelim güzel güzel aşkı sonra diyecek ailem hede hödö
bu sefer ben feci yıkılacağım :/

Saka bir dusunme hic, 50 yasina gelse de ipleri ailesinin elinde olabilir.

Benim bi arkadas yillarini arabin birine verdi adam kendi ulkesinde evli cikti. Hintlilerde de cok eslilik var benim bildigim. Dikkat etmek lazim

en azından çıtlatabilir dimi çünkü bu hassas bi durum hani şunu diyebilir benim türk bi kız arkadaşım var size sıkıntı olur mu
Tabi ki citlatmasi lazim.. Ozellikle ciddi dusunuyorsaniz.. Soylememesi bahane 5 yillik kuralida ilk defa duyuyorum. Benim pakistanli arkadaslarim var adetleri az cok hintliler gibi inanc falan farkli ve hic duymadim 5 yillik diye bi kural

Şimdi şöyle bir genel değerlendirme yapıcam ama yanlışta olabilir, aşk meşk konularında en çok düşkün olan , en çok kendini kaptıran, en çok heycanlanan yakınlarına falan ilişkisini anlatıyor. Seni bu pozisyonda gördüm. Onun his ayarı ile senin ki yakın olmayabilir mi diye de düşünüyorum. Eğer öyleyse 5 senenin garantisi olmayabilirde tedirgin olmakta haklı olabilirsin. Bunu da zaman gösterecek canım...

bu arada just abla çok sevindim:)
Bence hiç kafana takma seviyorsan akışına bırak ama napmıyoruz asla kaptırmıyoruz:):KK36:

vay be bakalım bizimkininkiler kaç kalp krizi geçirecek : D

yaa korkutma beni tam olarak korktuğum da buydu benim işte
bana diyecek 5 yıl bekle hadi 5 yıl yaşadık diyelim güzel güzel aşkı sonra diyecek ailem hede hödö
bu sefer ben feci yıkılacağım :/

Valla uzulmeni istemem ama bizim herif tembeldi, kiza ev isi yemek yaptirdi, 3 yil kendine baktirdi, doktoradan mezun olunca da ben Hindistan'da yasamak istiyorum dedi, kiz evlenelim diyince benim ailem yabanci istemez eyvallah dedi basti gitti.

Back
X