Kızlar progestan ile ilgili cok cok acil bı soru

MFN84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
168
0
26
İstanbul
Kizlar doktorum bana adaletim düzene girsin diye adetin 15. Gununden itibaren kullanmam icin progestan 100 MG gunde 3 adet verdi Bugun 15. Gun ama ben cok kararsizim çünkü benim daha ovulasyonum gerçekleşmedi Şimdi kullanırsam ovulasyonu engellemez değil mı yani yumurtlamam gerçekleşir Yumurtlamak istiyorum çünkü biz aynı zamanda bebek istiyoruz Rabbim yardım etSin...

bence doktorun ne dediyse ona güvenmelisin.bir bildiği vardır kesin.
herkesin 14.gün yumurtlamadığınıda biliyordur ve ona göre vermiştir.

bence doktorun ne dediyse ona güvenmelisin.bir bildiği vardır kesin.
herkesin 14.gün yumurtlamadığınıda biliyordur ve ona göre vermiştir.

Teşekkür ederim canim benim ne bileyim iste insan kuruntu yapiyo burda progestan ile yazılanları duyunca Kesinlikle herseye inanmamak lazım ilacın yan etkisi cok var diyorlardı bas dönmesi,asiri uyku halı göz kararması yapiyo diyorlardı ilacı alali 3 saat oldu 2 tane aldim bu arada ama bende cok şükür daha hiç bir yan etki yapmadı.demekki bünyeden bünyeye çokk farklılık gösteriyor

Bide yan etkisinin bu kadar cok oldugunu duyunca içerken zehir iciyormusum gibi korktum :) Cok şükür daha bisey olmadi

ben ilk içtiğimde acayip yan etki yapmıştı
kafamı resmen kaldıramıyodum acayip bi baş dönmesi
eşim götürmüştü yataga
hatta bilmiyordum öyle yan etkisi oldugunu
ama sonra kullandıkca gecti şimdi hiç bi etkisi yok..

evet canım geçen ay bende kullandım ama bende de bi yan etki yapmadı.,değişiyor işte bünyeye göre.
ama ilerleyen günlerde yaparsa eğer gece yatarken 2 tane sabah 1 tane alınca yan etkisi daha az oluyormuş.
sen ilacını kullan gönül rahatlığıyla inşallah adetinde düzene girer bebişinde gelir.

Bende niye yapmadı bilmiyorum Massallah cok iyiyim Demekki vucudumun ihtiyaci varmis Rabbim hepimize şifa versin derdimizin dermanı olur İnsallah sen ne icin kullanıyordu canim benim

İnsallah canim yaaaa... Sende ne icin kullandıysan şifa bulursun... Bebisim gel artık anne ve babanı cok beklettin... Allahım sen hayırlı zamanda hayırlı evlatlar ver bizlere...

Bende niye yapmadı bilmiyorum Massallah cok iyiyim Demekki vucudumun ihtiyaci varmis Rabbim hepimize şifa versin derdimizin dermanı olur İnsallah sen ne icin kullanıyordu canim benim

maşallah canım maşallahhh
ben geçen ay aşılama oldum canım rahim kalınlığım yeterli değildi.
onu kalınlaştırsın bebeğin tutunmasını sağlasın diye kullandım ama pekte düzenli kullanmadım.

İnsallah bebeklerimizi kucaklarımıza alırız....Kokularini icimize cekeriz... İsteo zaman herseyi unuturuz... Allah bize o gunüne kadar sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…