Benim ki çok yüksek dediler 22 çıkmış öyle iptal oldu çok düşük olunca da iptal olduğunu bilmiyordum.Sizin kaç çıktı benim şuan ki ilki 0.9 ikincisi 1 çıktı iptal oldu düşük diye
Bana Aret kamar dedi. Demekki istenilen değerden çok aşağı da olunca da iptal oluyormuşYazıp araştırabilirsinizbenim düşük olduğu için ekstra iğne başladım, herkesin doktoru farklı
Bende semra kahrıman Şişli memorial, evet dediğiniz olabilir birde taze ile dondurulmuş farkıda olabilirBana Aret kamar dedi. Demekki istenilen değerden çok aşağı olunca da iptal oluyormuş
Benim de arkadaşım 19 la oldu tuttu ama benim de bildiğim bu değerin yüksek olması gerekiyor mu Embryo içerde yaşayabilsin sizin tüp bebek miOnu bilemem ama bana söylenen bu. Progesteron yüksek olunca yumurta doğal döngüsünde büyüyüp çatlamış olunca progesteron hormonu yükselir dışardan müdahaleyi kabul etmez transfer olsada tutmaz bizim istediğimiz 1.bucuk altında olması donmuş transfer de dediler.
Yani olabilir sonuçta ikiside bu işin uzmanı olan doktorlarBende semra kahrıman Şişli memorial, evet dediğiniz olabilir birde taze ile dondurulmuş farkıda olabilir
Sizin değeriniz güzel aslında sonra kaç ile transfer oldunuz pekiBenim ki çok yüksek dediler 22 çıkmış öyle iptal oldu çok düşük olunca da iptal olduğunu bilmiyordum.
Evet tubbebek donmuş embiro transferi için.Benim de arkadaşım 19 la oldu tuttu ama benim de bildiğim bu değerin yüksek olması gerekiyor mu Embryo içerde yaşayabilsin sizin tüp bebek mi
Şuan kaç haftalıkEvet tubbebek donmuş embiro transferi için.
Olmadım henüz baya ara verdim 2 defa üst üste böyle olunca bende bıraktım kıştan beri baya zaman geçti. Daha önce bir başarısız tubbebek denemem var bu 2.olucakti transferSizin değeriniz güzel aslında sonra kaç ile transfer oldunuz peki
Devam edersiniz ama bu değer niye düşük çıkıyor anlamadım veya niye yüksek anlamadımOlmadım henüz baya ara verdim 2 defa üst üste böyle olunca bende bıraktım kıştan beri baya zaman geçti
Yüksek olmasını bana söyle açıkladılar yumurtalar doğal döngüsünde büyüyüp çatlamış olunca progesteron hormonu salgılar bu da yüksek çıkmasına sebeb olur dışardan biz müdahale edemeyiz yani transfer etsekte tutmaz boşuna ziyan olur embriyo.Devam edersiniz ama bu değer niye düşük çıkıyor anlamadım veya niye yüksek anlamadım
Sen doğal transfer olacaksın doğal da zaten 10 üstü istiyorlar ilaçlı olmaYüksek olmasını bana söyle açıkladılar yumurtalar doğal döngüsünde büyüyüp çatlamış olunca progesteron hormonu salgılar bu da yüksek çıkmasına sebeb olur dışardan biz müdahale edemeyiz yani transfer etsekte tutmaz boşuna ziyan olur embriyo.
Yok kız ne doğalı bir ton ilaç veriyorlar.esrofemden oksapara coraspirin den kortizonlu ilaçlara kadar sayamadığım bir sürü şey varSen doğal transfer olacaksın doğal da zaten 10 üstü istiyorlar ilaçlı olma
Tuttu mu hamile kaldınız mıTransferden bir gün önce 30du iğne ve fitil kullanıyordum dondurulmuş embriyoydu.
Evet 24 haftalık şu andaTuttu mu hamile kaldınız mı
Maşallah ne güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bize ve tüm isteyenlere.Evet 24 haftalık şu anda
Sen doğal transfer olacaksın doğal da zaten 10 üstü istiyorlar ilaçlı olma
Transfer oldunuz mu sizinki de yüksekTransferden bir gün önce 30du iğne ve fitil kullanıyordum dondurulmuş embriyoydu.
Doğal da esterefom yokYok kız ne doğalı bir ton ilaç veriyorlar.esrofemden oksapara coraspirin den kortizonlu ilaçlara kadar sayamadığım bir sürü şey var
Doğrudur benimki ilaçlı zaten günde 6 tane içiyordumDoğal da esterefom yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?