• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar progesteron değeriniz kaç ile transfer oldunuz cevaplayın lütfen

murta

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
614
168
18
34
Bu değer düşük diye iptal eden doktorlar var sizin ki kaç ile transfer oldunuz

Onu bilemem ama bana söylenen bu. Progesteron yüksek olunca yumurta doğal döngüsünde büyüyüp çatlamış olunca progesteron hormonu yükselir dışardan müdahaleyi kabul etmez transfer olsada tutmaz bizim istediğimiz 1.bucuk altında olması donmuş transfer de dediler.
Benim de arkadaşım 19 la oldu tuttu ama benim de bildiğim bu değerin yüksek olması gerekiyor mu Embryo içerde yaşayabilsin sizin tüp bebek mi

Devam edersiniz ama bu değer niye düşük çıkıyor anlamadım veya niye yüksek anlamadım
Yüksek olmasını bana söyle açıkladılar yumurtalar doğal döngüsünde büyüyüp çatlamış olunca progesteron hormonu salgılar bu da yüksek çıkmasına sebeb olur dışardan biz müdahale edemeyiz yani transfer etsekte tutmaz boşuna ziyan olur embriyo.

Yüksek olmasını bana söyle açıkladılar yumurtalar doğal döngüsünde büyüyüp çatlamış olunca progesteron hormonu salgılar bu da yüksek çıkmasına sebeb olur dışardan biz müdahale edemeyiz yani transfer etsekte tutmaz boşuna ziyan olur embriyo.
Sen doğal transfer olacaksın doğal da zaten 10 üstü istiyorlar ilaçlı olma

Back
X