kızlar rahim agzında yarası olupta hamile kalan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dilek2682
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bendede yara vardı doktorum fitil ve antibiyotik verdi bunları kullanırken hamile kalmışım bi zararıda olmamış çok şükür yara halen geçmemiş dedi ama önemli değil sonrada halledilir dedi

ben de yaralarımın oldugunu ogrendgm aynı gun hamıle oldugumu da ogrendım

yaralar hamılelıge engel degılmıs ama hamılelıkte sıkıntı olur mu?

bende de rahimağzında yara varmış,ve enfeksiyon varmış antibiyotik ve fitil verdi doktor kullandım sonuc ne bilmiyorum bildiğim tekşey hamile kalmak istiyorum ve yaramı dondurmaktan korkuyorumm deneyimli arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirlermi acaba tşk....

merhabalar, benimde rahim ağzında yaram vardı ve 1 ay önce yaktırdım, bende çok korkuyordum ama drum yaramın çok büyük olduğunu bu şekilde sağlıklı hamile kalamayacağımı söylemişti, spermlerin içeriye girişine izin vermiyormuş yara ve drum yarım saat odasında dondurma ile yakma tedavilerini anlattı, ve rahim filmimden sonra aynı gün yakıldı. Ama normal akıntılardan sonra kırmızı akıntı gelince tekrar gittim, akıntıdan dolayı kılcal damarlar kapanmamış ve damarların üzerini tekrar yaktı. İnşallah en kısa sürede bizlerde hamile kalırız.

inşallah canımmmmmmmmmmm

merhabalar...bende de hem rahim agzında küçük bir yara hem de mantar vardı bir hafta fitil kullandım ve o ayki yumurtlama dönemimde hamile kaldım...bana da doktor aynı şeyleri söylemişti..hamilelikten önce yakmayalım sonra bakarız caresine diye...

kizlar benim de yara degilde , rahim agzinda kizariklik var..yara gibi görünmüyor.
Dr sagolsun resimlerini cekip elime tutusturdugu icin kizariklik oldugunu gördüm,dr hemen yakalim-donduralim dedi.bende emin olmak icin tüp bebek merkezindeki baska bir dr a daha gittim.o da önemsiz oldugunu, gebelige engel olmadigini hatta yakma-dondurmaya da gerek olmadigini söyledi.ve 1 ay sonra bende hamile kaldim.ama bebegimin kalp atisi durdugu icin subatta kürtaj oldum ve simdi de sabirla yeni bir bebis bekliyorum.

ama genede senede 1 kez mutlaka smear yaptirmak gerektigini düsünüyorum ...

bende bua y fitil kullandım inş. bende senın gıbı bu ay hamıle kalırım

selam arkadaşlar bende daha önce 2006 /2007 gibi bir kez yaramı yaktırdım ve bi kerede dondurdum.
şuanda gene yaram var ve ben 3 aylık evliyim 1 ay korunduk şimdide çocuk istediğimiz için korunmuyoruz ama şüpheleniyorum acaba bu yaradanmı olmuyo çocuk dr sordum engel olabilir dedi enfeksiyon var akıntı oluyo orda ve spermleri öldürebilir dedi ama daha çok yeni dedi biraz daha sonra bakalım eğer olmazsa dedi kafam çok karıştı şimdi yaktırsam yapışıklık oluşurmuki acaba rahimde dondursam mı yada hamile kalmayımı beklesem kalıncada bebeğin göz enfeksiyonu oluşabileceği yazıyor çok canım sıkıldı ben şimdi ne yapayım bir bebiş istiyorm sağlıklı :2:

Kızlar antibiyotik ve fitil kullanıyorum ben de şu an peki ilişki yasak mı bunları kullanırken

Arkadaşlar bende de yara varmış. Bir doktor doğumdan önce, diğeri doğumdan sonra dondurulur dedi. Anlamadım hiçbirşey.

Hamile kalmaya engel midir? Ya da hamilelikte bebeğe zararı olur mu?

Kızlar antibiyotik ve fitil kullanıyorum ben de şu an peki ilişki yasak mı bunları kullanırken

evet akıntı, yara tedavisinde antibiyotik ve fitil kullanırken cinsel ilişki önerilmiyor. hatta yasak. temiz tutman gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…