• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Rahim Filmi can acıtıyormu :(..

Ayy canım nerde yaptırdın sen?

bursada özelde yaptırdım sadece bu işi yapan ultrason ve film çekimi yapılan bi yerde dünyada para vermiştim ama hiç farketmiyor gerçekten gözünü korkutmak değil amacım ama kişiden kişiye ne kadar değişirki bu acı inşallah sen ağrı acı çekmeden yaptırırsın ama olmuyo işte şuan yaptırırmısın deseler bi kaç saat düşünürüm yani

:)Çok geçmiş olsun canım.ınşallah her şey yolunda gider de bir daha yaptırmak zorunda kalmazsın inşallah canım benimm.Allah her birimize sağlık mutluluk sapa sağlam bebişler versin inşallah..

:)Çok geçmiş olsun canım.İnşallah her şey yolunda gider de bir daha yaptırmak zorunda kalmazsın inşallah canım benimm.Allah her birimize sağlık mutluluk sapa sağlam bebişler versin inşallah..

amin canım çok sağolasın allahtan bidaha yaptırmak zorunda kalmadım tüplerim açık ama çok uzun çıktı drum aşılama dedi istemedim direk tüp bebek yaptırdım şuan 17. haftamızdayız allahın izniyle ikizlerim olucak allahım kimseye aratmasın dilerim sende kavuşursun meleğine bi an önce benim pıtırcıklarımın profilde resimleri var görmek istersen iyi geceler

Çok sevindim canım yaa.TAnrım sağ salimkucağınıza da almayı nasib etsin inşallah.ılk seferdenmi kaldın canm?

çok buyutlucek bişeydeğil rahım filmi en kotusune alıştır sen kendını ama.
canım tatlı dmeişssin unutma bebişelrimiz için herseye değer annelık bu cunku. dayanamıycagını dusunuyosan bunu doktoruna tekrrasöyle cunku benım çok acıdı korktum buyuzdne tansıyonum düştü.istıfra ettımde rahataldım sapsarı kalmış yuzüm.kayınvalidem korktum senı öle görunce dedi.
ama bebişim için deger yıne egrkse yıne cektırım tabı rabbım tekarr ona gerk bırakamdan göndersın melegımızı

Çok sevindim canım yaa.TAnrım sağ salimkucağınıza da almayı nasib etsin inşallah.İlk seferdenmi kaldın canm?

çok sağolasın evet çok şükürki ilk seferinde 4üzlerime hamile kaldım ama sağlık sorunlarından dolayı ikisi alınmak zorunda kaldı allahım herkesin kucağını sağlıklı evlatlarla doldı-ursun inşallah resinlerine baktımda çok güzel bir yüzün var inşallah sana benzeyen güzeller güzeli bi kızın olur

canım bende çektirdim korkma ben de çok korkmuştum tamam biraz acın oluyo ama adet sancısı gibi bi ağrı bence sen o masada rahat ol bak göreceksin dediğin korktuğun gibi bişey olmaz bebişimiz için herşeye değer şimdiden geçmiş olsun canım

sersev nasılsın canım 2 tane mi bebişin kaldı olsun hayırlısı olsun allah onları sana bağışlasın kucağına alamayı nasip etsin canım

sersev nasılsın canım 2 tane mi bebişin kaldı olsun hayırlısı olsun allah onları sana bağışlasın kucağına alamayı nasip etsin canım

sağolasın canım benim iyiyim sen nasılsın yoksun ortalarda amin canım cümlemizinkini kucağına almaya nasip etsin inşallah senin nasıl gidiyo biz 5 kişiyken 3 kişi devam ediyoruz yola 8 haftalıkken alındı malesef ikisi şimdi ikisi gayet iyi gidiyo canım

sağolasın canım benim iyiyim sen nasılsın yoksun ortalarda amin canım cümlemizinkini kucağına almaya nasip etsin inşallah senin nasıl gidiyo biz 5 kişiyken 3 kişi devam ediyoruz yola 8 haftalıkken alındı malesef ikisi şimdi ikisi gayet iyi gidiyo canım

canım bende başladım tedaviye şuan gonal kullanıyorum bakalım işte hayırlısı dua et canım inşallah bende hamiş olurum :CüvCüv:

çok sağolasın evet çok şükürki ilk seferinde 4üzlerime hamile kaldım ama sağlık sorunlarından dolayı ikisi alınmak zorunda kaldı allahım herkesin kucağını sağlıklı evlatlarla doldı-ursun inşallah resinlerine baktımda çok güzel bir yüzün var inşallah sana benzeyen güzeller güzeli bi kızın olur
Çok teşekkür ederim canımcım.İnşallah.Allahım sana da sağ sali bebişlerini dünyaya getirmeyi nasib etsin inşallah.

Kızlar Rahim Filmi can acıtıyormu :(..
Doktorumu ikna edemedim anesteziye.Söz veriyorum canını acıtmıycam dedi.Ama çok korkuyorum.İğnelere yarın başlıyorum takip sırasında rahim filmi de çekmemiz gerekli dedi doktorum.Alman Hastanesinde Halit beydi doktorum.Acaba orada fiyatı kaç bilgisi olan varmı?Kızlar benim canım çok tatlı :D acaba anestezisiz yapa bilirmiyim çok korkuyorum çookkk...

selam ben de almana gidiyorum bu ay başlayacaktık tam 1 ay daha erteledik nisan başı artık. bu ay halen normal yolla hamile kalmadıysam tabii :Saruboceq: rahim filmi konusu sanırım herkese ve probleme göre çok değişiyor. mesela tüpleri tıkalı rahminde problem olan arkadaşlar çok acı çekiyorlarmış. beni de acayip korkutmuşlardı. Ama hiç korkulacak birşey yok. belki çok korktuğum için acı verecek kısmı 2 dakika sürüyor o da cimcikleme gibi birşey. toplamı zaten hazırlanması giyinmesi vs 10 dakika. ben daha çok korkudan korktum. eminim alman hastanesinde de çok profesyonel bir şekilde hemencecik çekerler. ben fertijin de çektirmiştim. yine çekelim deseler bu sefer rahat giderim

Günaycım merhaba,

diğer arkadaşlarımında dediği gibi rahim filmi acısı var gerçekten küçünsenmeyecek gibi ama çok kısa süren bir işlem..o yüzden tamamen senin acı eşiğine kalmış. Eğer dayanamam diyorsan anestezi al kısa süren bir anestezi yapıyorlar zaten...sen şehir dışından mı geliyorsun?

Günaycım merhaba,

diğer arkadaşlarımında dediği gibi rahim filmi acısı var gerçekten küçünsenmeyecek gibi ama çok kısa süren bir işlem..o yüzden tamamen senin acı eşiğine kalmış. Eğer dayanamam diyorsan anestezi al kısa süren bir anestezi yapıyorlar zaten...sen şehir dışından mı geliyorsun?

Rahim filmi acısı benim için anlatamayacağım kadar kötüydü. Çok spazmım oldu. Canım çok yandı. Birkaç kez denediler birde. Ama bir tanıdığımda hiç acı hissetmemiş. Kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ağrı eşiğine bağlı galiba..İnşallah çektirecek arkadaşların rahat olur

Günaycım merhaba,

Canım Azerbaycan/Baküden geldim.

[ı]canım bende başladım tedaviye şuan gonal kullanıyorum bakalım işte hayırlısı dua et canım inşallah bende hamiş olurum :cüvcüv:[/ı]

inşallah canım hep dua ediyorum zaten rabbim isteyen herkese basip etsin diye tedavin hayırlı olsun bitanem

ben anestezisiz çektirdim canım.çok az acıdı.kanallarım açıktı.ben ona bağlıyorum.bi de dr çok iyiydi.biraz da acı eşiğinle ilgili.herkesin gibi olcak diye bi şey yok..sen içini ferah tut.

Canım sen nerde çektirdin Burcum?Bir de jinekologmu çekiyor yoksa rentgenologmu?Yani mesela benm tedavimi Halit bey yapıyorsa rahim filmindemi o çekicek yoksa değil?

Back
X