Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım nerde yaptırdın sen?
:)Çok geçmiş olsun canım.İnşallah her şey yolunda gider de bir daha yaptırmak zorunda kalmazsın inşallah canım benimm.Allah her birimize sağlık mutluluk sapa sağlam bebişler versin inşallah..
Çok sevindim canım yaa.TAnrım sağ salimkucağınıza da almayı nasib etsin inşallah.İlk seferdenmi kaldın canm?
sersev nasılsın canım 2 tane mi bebişin kaldı olsun hayırlısı olsun allah onları sana bağışlasın kucağına alamayı nasip etsin canım
sağolasın canım benim iyiyim sen nasılsın yoksun ortalarda amin canım cümlemizinkini kucağına almaya nasip etsin inşallah senin nasıl gidiyo biz 5 kişiyken 3 kişi devam ediyoruz yola 8 haftalıkken alındı malesef ikisi şimdi ikisi gayet iyi gidiyo canım
Çok teşekkür ederim canımcım.İnşallah.Allahım sana da sağ sali bebişlerini dünyaya getirmeyi nasib etsin inşallah.çok sağolasın evet çok şükürki ilk seferinde 4üzlerime hamile kaldım ama sağlık sorunlarından dolayı ikisi alınmak zorunda kaldı allahım herkesin kucağını sağlıklı evlatlarla doldı-ursun inşallah resinlerine baktımda çok güzel bir yüzün var inşallah sana benzeyen güzeller güzeli bi kızın olur
canım bende başladım tedaviye şuan gonal kullanıyorum bakalım işte hayırlısı dua et canım inşallah bende hamiş olurum :CüvCüv:
Kızlar Rahim Filmi can acıtıyormu..
Doktorumu ikna edemedim anesteziye.Söz veriyorum canını acıtmıycam dedi.Ama çok korkuyorum.İğnelere yarın başlıyorum takip sırasında rahim filmi de çekmemiz gerekli dedi doktorum.Alman Hastanesinde Halit beydi doktorum.Acaba orada fiyatı kaç bilgisi olan varmı?Kızlar benim canım çok tatlıacaba anestezisiz yapa bilirmiyim çok korkuyorum çookkk...
Günaycım merhaba,
diğer arkadaşlarımında dediği gibi rahim filmi acısı var gerçekten küçünsenmeyecek gibi ama çok kısa süren bir işlem..o yüzden tamamen senin acı eşiğine kalmış. Eğer dayanamam diyorsan anestezi al kısa süren bir anestezi yapıyorlar zaten...sen şehir dışından mı geliyorsun?
Günaycım merhaba,
diğer arkadaşlarımında dediği gibi rahim filmi acısı var gerçekten küçünsenmeyecek gibi ama çok kısa süren bir işlem..o yüzden tamamen senin acı eşiğine kalmış. Eğer dayanamam diyorsan anestezi al kısa süren bir anestezi yapıyorlar zaten...sen şehir dışından mı geliyorsun?
[ı]canım bende başladım tedaviye şuan gonal kullanıyorum bakalım işte hayırlısı dua et canım inşallah bende hamiş olurum :cüvcüv:[/ı]