- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi Hayalimdekiben
Aman boşver olur böyle şeyler canım,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuyla ilgisi yok ama enfeksiyonu tedavi ettinizmiIcini rahatlatacaksa kendi rezilligimi anlatayim. 17 yasinda koca kizken yanlislikla kontol edemeyerek doktorum yaninda gaz cikarmistim.ve duymustu.. Adet olmusum ayni anda. Vee bir kere de yogun idrar yoli enfeksiyonundan universite 3. Sinifta yolda altima isemistim allahtan aksamda akan enfeksiyonmus ama pacamdan akmisti yurda gittifim de oda arkadaslarimla gulme krizine girmistik
Ben sana daha rezilini anlatayimda bari kendini iyi hissetAyy gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum..
Olay biraz önce gelişti..aklıma geldikçe gülesim geliyor..
İşyerindeyim iki kişi var ikiside erkek yaşlı adamlar..müdürlerden..
Eşim geldi ziyarete bugün tatil..çay içti..
Eşim ofisin balkona cıktı sigara içmeye elimde çay bardağı diğeri boş hapşurdum diğer elimle kapattım..o arada eşim sigara paketini yeni açmıştı jelatinini verdi..tekrar hapşuruk geldi tutmaya çalıştım ama yapamadım..
Bi hapşurdum yere balgam bi sıçradı..ayyyy ben rezil..eşim sıra bana bakıyordu..diğer iki müdür de 1 metre ileride oturuyo..bembeyaz düştü yere..bendeki tepki çok berbattı..istemsizce ohaa dedim..
Usul usul bardağı koydum aldım elime peçete sildim bi de onu..attım kendimi balkona..nası gülüyorum anlatamam..kızardım bozardım tabi ama gülüyorum da..eşim diyo ki oha bari demeseydin daha cok belli ettin..
Eşim de güldü..diğerleri çaktırmadı ama eminim gördüler şuan kafam yerde yüzlerine Bakamıyorum..
Nolur beni teselli edin..boynum tutuldu yere bakmaktan![]()
Ayy ne var bunda her insanin olabilir hapsurunca balgam bigazin derinliklerinden geliyo sonucta vakumlami cekelim sabah yikamistir zaten kiz oglen aksamda is yerinde o sirada dolmus olabilur is yerinde burunmu sumkurcekti tuvalette herkes duya duya hemde isyeri tuvaletleri malum ortak kullanim alanlari o tarz yerlerde el yikamak disinda hic bisey yapilmamali bence bilmislik yapmasin kimse istedigin kadar yika sumkur grip olmussan o balgami tamamen bianda bogazindan cikarabiliyosan guines rekorlar kitabina girebilirsin cunku bazen balgam birikir ve ilac kullanmaniz gerekir cikarmak icin tikanir ve cikmaz cogu zaman demekki bilgece hanimin hic olmamis ilginc yikamayla geciyosa ilaclar neden var okadar ilaclari icad eden insanlar akilsiz tabi yikanacagini dusunememisler.Evet bilgece hanım bu engin bilgilerinizden dolayı tesekkür eder başınıza hayatınızın hiçbir döneminde gelmemesini dilerim..
Tabiki yapıyorum dediğinizi her normal insan gibi
Ama ne yapayım dolmuş ve hapşurukla çıkıverdi
ayyy inanmıyorummmmKızlar ne komiksiniz
O zaman bir itiraf da benden gelsin üniversitedeyken 5 li kız grubu olarak odada oturuyoruz burnumda bir tıkanıklık arada hmf hmf yapıyorum açıcam hesapta
bi yandan sohbet ilerliyor falan burnumdaki tıkanıklık iyice rahatsız etmeye başladı ben kahkahaların sesinden faydalanıp sümkür.
Çıkan yaratık aynen karşımdaki arkadaşın koluna yapıştısonrası derin bir sessizlik ve özürlerim eşliğinde kızın kolunu silmeye çalışırken iyice yaymam
![]()
Ayy ne var bunda her insanin olabilir hapsurunca balgam bigazin derinliklerinden geliyo sonucta vakumlami cekelim sabah yikamistir zaten kiz oglen aksamda is yerinde o sirada dolmus olabilur is yerinde burunmu sumkurcekti tuvalette herkes duya duya hemde isyeri tuvaletleri malum ortak kullanim alanlari o tarz yerlerde el yikamak disinda hic bisey yapilmamali bence bilmislik yapmasin kimse istedigin kadar yika sumkur grip olmussan o balgami tamamen bianda bogazindan cikarabiliyosan guines rekorlar kitabina girebilirsin cunku bazen balgam birikir ve ilac kullanmaniz gerekir cikarmak icin tikanir ve cikmaz cogu zaman demekki bilgece hanimin hic olmamis ilginc yikamayla geciyosa ilaclar neden var okadar ilaclari icad eden insanlar akilsiz tabi yikanacagini dusunememisler.
Sabah sabah nasıl güldüm hele yorumlara bayıldım .. İnsanlık hali cnm bence hic takma kafana ..
Bende ilk bebeğimin doğumu sonrası verilen anestezinin etkisi ile karnım diken diken batan gaz ile dolu halde eve gelmiştim . Kv görümce ve eltimin 6 yaşında ki kızı bizdeydi bi türlü tek kalamadım ki icimdeki kötülükleri salayımKv kirkliyim diye görümceyi pesimde dolandırıyor wc gidince de nedense gidiyo gaz hissi .. Neyse az uyuyayım dedim tabii kv yanina yatittirdi korkmayayım diye sonrasında güm diye 9.0 şiddetinde sallantı ile uyandım kimseden çıt çıkmıyordu eminim sesi bütün apartman duymuştur nasıl utandım bi bilsen bozuntuya vermedim uyuyor gibi yaptim
![]()
tabi o da bi etkenSigarayı derhal bırakın bence
Belki diger hanimlar igrenmis olabilir ama ben aksam aksam kahkaha attim![]()
bi aralar vardı eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz gibi bi başlıktı sanırımherkesin vardır böyle rezil olma zamanları. böyle bi başlık olsa baya tutulur galiba![]()
ayyyy1 ay önce sabah kulağımda kulaklık yolda yürürken gazım geldi saldım. sessiz sandım ben duymadım sonuçta ama önümde yürüyen birkaç vatandaş kafasını çevirip bana bakmıştı![]()
Çok güldüm yemin ederim.
Ben de eşimin iş arkadaşlarıyla otururken okkalı bir gafa imza atmıştım :)
Okçur diye ekşi bir bitki var bahar aylarında çıkan seviyoruz yeriz bazen.Kadınlardan biri bu bitkiyi anlatıyo ama ismini hatırlayamıyodu. Ben de okçuru tarif ettiğini anlayınca;
"aaa uçkur mu? bayılırım" dediydim..
Ay anam kız ne güldüm ya kocamın görmesinden daha çok utanırdım galiba
Ayy ama çok çok fazla güldüm be ya allah kaza bela vermesin bize
Yorumlarını çok komik ama bunu bize neden yaptın diyen arkadaşa katılıyorum yemek yemekten vazGeçtim resmen![]()