Sivilceli Ciltler Kızlar roaccutane ile ilgili..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Tekrar kullanacak kadar kötü değil. Doktor yazmıyor zaten. Tamamen kurtuluş yok yani onu diyorum. 8 sene çok iyiydi sonra çıkmaya başladı.
Başkasına sordum size de sorayım; bu ilacı kullandıktan sonra cildinizde hızla yaşlanma belirtileri gördünüz mü? Kırışma, sarkma, göz altı torbasi gibi? Internette buna rastladim da bazi yerlerde, ben de şu an kullaniyorum ve korktum acikcasi.

Nasıl yazmıyor öyle bir şey mi varmış ki?

Ağır bir ilaç olduğu için öyle 1-2 sivilce için yazmıyor haliyle. Açıkçası ben de tekrar kullanmak istemem.

İlk defa sizden duydum. Benim yıllar oldu tabi, o zaman yoktu böyle bir söylenti.

Tedavi 2012 haziranda bitti. Çok özel günler dışında pudra kullanmamak dışında kendimi makyajda dahi kstlamadim. Şuan hamilelik nedeniyle yanagmda minik bi kizarikligim var, burnumdaki siyah noktalatm hafif dolmaya başladı. Bakımları ihmal ettiğim için hata bende bu konuda. İlacı kullandığıma hic pişman olmadım, cildim bebek poposu gibi oldu ilaçla :) düzenli nemlendiriciler kullanılınca o gerginlik hissi 3-5ayda geçiyor. Hic kendinizi strese sokmayin, güzel bi marka belirleyn. Nemlendirici, maske, tonik, temizleyici ile hayatınıza devam edin ilaç sonrası. Yaz aylarında ilacı kullanmak zordur, güneş kremini sakin unutmayın.

Ağır bir ilaç olduğu için öyle 1-2 sivilce için yazmıyor haliyle. Açıkçası ben de tekrar kullanmak istemem.

İlk defa sizden duydum. Benim yıllar oldu tabi, o zaman yoktu böyle bir söylenti.
Iyi ki yokmuş öyle bir söylenti. Zaten kullanırken biraz hassas oluyorsun, bu tür şeyler okuyunca nasıl panik oldum anlatamam. Hata bende aslında, araştırır dururum.

Çok teşekkür ederim önerileriniz için :) Cildinizin de iyi olmasına çok sevindim. Boş soylentilerdir herhalde bunlar, kısırlık yaptığını da söyleyip duruyorlar ama burada sizin gibi kullanıp da hamile olan veya çocuğu olan çok kişiye rastladım :)

Bu ilaç kis döneminde kullanılmalı ve güneş koruyucusuyla birlikte 4_5 lt su içilerek kullanilmali ben de kullandım onun becerdiğini hiç bir ilaç becermedi 2002 yılında kullandım iyi ki kullanmisim

Umarım benim gibi memnun kalirsiniz sonuçtan :) mide ağrısı için gittiğim doktorun odasından, o ilacı kullanan birine ben bakmam diyerek kovulmuslugum bile var düşünün artik. Kararlı olmak gerekiyor ilaca başlarken.

O doktorun derdi neymiş anlamadım. Her hastaya bakmak durumunda, ayrıca o ilaçla ne ilgisi var? Kimi bu ilacı peynir ekmek gibi veriyor; kimi zehir muamelesi yapiyor. Anlayamadim gitti...

O doktorun derdi neymiş anlamadım. Her hastaya bakmak durumunda, ayrıca o ilaçla ne ilgisi var? Kimi bu ilacı peynir ekmek gibi veriyor; kimi zehir muamelesi yapiyor. Anlayamadim gitti...
Cinslik parayla değil ya, cins bi doktordu kendisi medikoda bu konuda un yapmıştı :) benim düşüncem; düzenli tahlilerlde sorun çıkmadıkça ilacın zararının abartıldığı yönünde..

Bende zoretanin tedavisi gördüm aynı etkiyi veriyor .5 bucuk ay düzenli kulandim. Ara vermek zorunda kaldım suan için .1 bucuk ay daha kullanmam lazım . Ve şunu soyleyebilirim herkesin cilt yapısı deri kalınlığı Gözenek belirginligi ten rengi farklıdır .bazılarında evet çok iyi bir görüntü oluyor .bazıları da evet bekledigi değişimi göremiyor. Tamamen kişilere özgü farklılıklar. Sivilce ve siyah noktalar gidiyor en azından.

Bu ilaç kis döneminde kullanılmalı ve güneş koruyucusuyla birlikte 4_5 lt su içilerek kullanilmali ben de kullandım onun becerdiğini hiç bir ilaç becermedi 2002 yılında kullandım iyi ki kullanmisim
İlacı ve kullanım şeklini çok iyi biliyorum, sivilce problemlerimi ortadan kaldırdı ancak yan etkileri kalıcı oldu bende. Herkeste aynı olur demiyorum tabiki bende ki sonuç bu malesef.

Benim de yüzümde ben gibi güneş lekeleri çıktı.Hemde burnumun üstünde sinir oluyorum ya
Benim alnım da koskoca bir leke var, iğrenç kışın kullandım, yaza doğru güneşe hiç çıkmadım koskoca şapkalarla dolaştım, en iyisinden güneş kremleri.... Sivilceler gitti lekeler kaldı yadigar . Tabi o zaman bu kadar belirgin değildi 5 yılda çoştu. Bende de gözenek yapmadı

Ne gibi etkiler mesela?
Çok uzun dönem karaciğer enzimlerim düzelmedi, ilacın böyle bir etkisi var ancak 1 yıl da toparladım. Ldl 80 le başlayıp 180 de bıraktım, aynı şekilde o da uzun dönem dalgalandı. Diğer msjlarda bahsettim mevcut lekeleri tetikledi. Ama sivilcelerin yok artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…