- Konu Sahibi ozlemkurul
-
Bilimsel araştırmalara göre hergün saç taranırsa, düzleşiyormuş. Lakin biraz beklemeniz gerekecek.
evet gerçektende öyle oluyo lise yıllarımda benim saçlarım çok kabarıktı ve hiç taramadan fırçayla şekil veriyodum.Ama daha sonraları sürekli sıkı tarakla taradım şimdi yıkandıktn sonra bile kabarmıyo ve düzleştirici kullanmadan biledümdüz
aL ütü masasını saçlarını koy üstünee ßi de örtü ört ßas ütüyü....düzLe$tirr kaydirigubbakcemile3
benım saclarımda düz.fakat bazen kuruduktan sonra.uclarda dalgalanmalar oluyordu.tam dalgalanma degılde bır tutam saga bır tutam sola nasıl denk gelırse sekılsız duruyordu.john freda nın sarı renklı serumunu aldım.fon ve kırılmalar ıcın.dustan sonra havluyla suyunu aldıktan sonra 2 pump sıkıyorum(saclarım belıme kadar)esıt sekılde dagıtıyorum.tabi fazla saç dibine getırmeden.kurutma makınasıyla kurutuyorum.sonuç aynı düz fön.deneyın bana hak vereceksınız.normalde düz saç daha cabuk yaglandıgı ıcın her gun yıka fön cektır.yıpranmaya baslamıstı saclarım.tek kelımeyle kurtarıcım oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?