Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar saçlarımı siyaha boyatmak istiyorum doğal siyah saç boyası önerileriniz var mı?

yedi numara hic etki etmez bence canım cünkü yedi de cok acık bi renk değil kutudaki resim gibi değil yani 7numara kullanmıstm önceden.ama simdi 9 a da nasıl cesaret etceksin diplerin acık olur o da kötü olur diplerine değdirmeden acıcı niyetine siyahlarına 8 numara deneyebilirsin bence zarar da vermez sacına

Kendimi bildim bileli saçimi siyah boyarım hiçte peruk gibi durmuyor.herkese yakismadigindan olsa gerek bazılarında yapay görüntü oluşturuyor.mesela normalde benim saçimin ana rengi sariya dönük çok acık bir renk.ama siyahi orjinal rengim sanıyorlar.1 numara loreal kullanıyorum. O bahsettiğiniz 3 ve 4 numaralı renkler akinca çok berbat görünüyor ve 2 haftaya siyah gibi değil tuhaf bi renk gibi görünüyor.

hadi ya okadar cabuk mu akar yani iki hafta cok azmıs ben suanki siyah halinden cok memnunum akıp kahve olmasını istemiyorum boyamadan önce kahveydi zatenakarsa kötü olursa loreal tercih edeceğim ozaman bidahakine siyah saç ilk defa kullanıyorum cok sevdim 7 yıldır sarıydı yıllarca kendime yazık etmisim sarıyla hic yakısmıyomus sonra kahve denedim o da böyle siyah kadar havalı değildi

Lorealin siyahları mavi değil zaten o açıdan güzel.ben mavi siyah sevmiyorum çünkü.

Bence siyaj insani olgun gostryor ve makyaj gerektren bir renk mkyajsi solgun duruyor ki sarisin oln birinin siyah yapmasi ayri bi ironi bizim fikrimi bu sonucta ayrica koyu kahve zamana n simsiyah duuyor akincada kotu durmuyor

Bence siyaj insani olgun gostryor ve makyaj gerektren bir renk mkyajsi solgun duruyor ki sarisin oln birinin siyah yapmasi ayri bi ironi bizim fikrimi bu sonucta ayrica koyu kahve zamana n simsiyah duuyor akincada kotu durmuyor
canım ne yaptın aldın mı dün konustuğumz boyalardan görmüsken sorıyım dedim

lorali tavsiye ederim, ben de onunla boyuyorum siyaha.

Yıllardır siyaha boyatan biri olarak, doğal gibi duran saç boyası sadece bir kez karşıma çıktı sonra da bir daha aynı olmadı, peruk gibi her tonu 3hafta sonra o perukluğu gidiyor canım, ben siyahtan hiç vazgeçemiyorum

önerin icin tesekkür ederim.genelde siyah icin loreal tavsiye edliyor ben dün boyadım saclarımı ama bidahakine loreali de deneyebilirim
Lorael hiç kalıcı değil, çok sık saçlarını yıkıyorsan bir ayda akıyor, palette ve koleston u öneririm ama en başarılı bulduğum kolestondur. 9senedir siyaha boyuyorum

Lorael hiç kalıcı değil, çok sık saçlarını yıkıyorsan bir ayda akıyor, palette ve koleston u öneririm ama en başarılı bulduğum kolestondur. 9senedir siyaha boyuyorum
kolestonun kac numarasına boyuyosun peki canım 2.0 siyah mı ben dün buradan bir arkadasımın önerisiyle 4.0 koleston ile boyadım cok memnun kaldım yapay durmadı simsiyah oldu insallah akmaz

Bencede palette kalici bide garnier bana gore katiliyorm ayrica hic dogal duran bir siyah yok hepsi yapay kömur gbi duruyor anca koyu kahveyle birazdaha dogal elde edlr diye dusunuyorm

bütün markaları denedim en kalıcısı ve kalitelisi loreal canım...
dün acmıstım konuyu dün boyadım saclarımı ama öneriler bugün geldi:)herkes loreal siyah demis bidahakine de loreali denicem kolestonun siyahı cok yapaymıs cünkü önerin icin tesekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…