- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
- 138
- Konu Sahibi minik-patiler
-
evet canım kesinlikle katılıyorum senin önerinle 4.0 numaraya boyadım simsiyah oldu yapay da olmadı 1 boyasam mavi siyah olcaktı büyük ihtimalleBencede palette kalici bide garnier bana gore katiliyorm ayrica hic dogal duran bir siyah yok hepsi yapay kömur gbi duruyor anca koyu kahveyle birazdaha dogal elde edlr diye dusunuyorm
kolestona asla boyamam saçımı, bir kez denemiştim berbat etti saçımı, anneminkini de mahvettidün acmıstım konuyu dün boyadım saclarımı ama öneriler bugün geldi:)herkes loreal siyah demis bidahakine de loreali denicem kolestonun siyahı cok yapaymıs cünkü önerin icin tesekkür ederim cnm
Ya acikcasi ben kolestom sevmiyorm muhakka bir koyusu cikariyor birde zararli diyorlar ama tabi saca gore degsbelrkolestona asla boyamam saçımı, bir kez denemiştim berbat etti saçımı, anneminkini de mahvetti
ben koleston boyadım ama yapay olduğunu duyduğum icin burdan bir arkadasımın tavsiyesiyle 4.0numaraya bıyadım iyikide öyle yapmısım yine siyah oldu 2 numara siyaha boyasam cok kötü olcakmıs ama bidahakine kesinlikle loreali denicemkolestona asla boyamam saçımı, bir kez denemiştim berbat etti saçımı, anneminkini de mahvetti
Begendgbe sevnmde alt zemin rengn aciksa biraz sonra acabilir rengini ama tekrar bir kez daha koyu kahveye boyamayla tamamen olur ilk 3numara onlar cok peruksu gorunum oluyorevet canım kesinlikle katılıyorum senin önerinle 4.0 numaraya boyadım simsiyah oldu yapay da olmadı 1 boyasam mavi siyah olcaktı büyük ihtimalle
Ben numaraya bakmıyorum artıkkolestonun kac numarasına boyuyosun peki canım 2.0 siyah mı ben dün buradan bir arkadasımın önerisiyle 4.0 koleston ile boyadım cok memnun kaldım yapay durmadı simsiyah oldu insallah akmaz
evet saçlarım biraz kurudu gibi daha yeni brezilya fönü yaptrmıstım neyseki onu bozmadıYa acikcasi ben kolestom sevmiyorm muhakka bir koyusu cikariyor birde zararli diyorlar ama tabi saca gore degsbelr
böğürtlen siyahı duymustum mavi siyahtan farklı sanırımBen numaraya bakmıyorum artıkama en son aldığım 2/8 böğürtlen siyahı koleston köpük boya bi de onu denicem nasıl bakalım, koleston çabuk akmıyor ve parlak duruyor, kolestonda renk bulamazsam palette alıyorum. Bi kaç sene önce arkadaşım bana almıştı kolestondan siyah bir boyadım ki sorma hiç boyanmamış orjinalmiş gibi, annem bile ilk kez o zaman demişti çok güzel olmuş diye, dikkatini çekiyordu herkesin.kolestoon vazgeçilmezim
Lorael akıcı çok ben oldum olası sevemedim hemen saçım kızıllaşıo bir ayda, koleston yoğun ama senin uygulama tekniğine bağlı, saç diplerine yoğun sürme çünkü boya saç derisine işliyor peruk durduran asıl bu ve boyadıktan sonra 40dk değil 10dk bekledi beklemedi duşa giriyorum, 2ay da gidiyor, parlakta, 2hafta sonra arınmayan boyalar gidince saçla özdeşiyor, 9senedir her markayı denedim kaliteli kalitesiz en güzeli koleston ve saçın yağlı iken uygula ki daha sağlıklı olsundün acmıstım konuyu dün boyadım saclarımı ama öneriler bugün geldi:)herkes loreal siyah demis bidahakine de loreali denicem kolestonun siyahı cok yapaymıs cünkü önerin icin tesekkür ederim cnm
Farklıymış canım ama bakalım nasıl olucak, hava soğuk bi türlü boyayamadımböğürtlen siyahı duymustum mavi siyahtan farklı sanırım
izmir izmir olalı su gectiğimiz haftaki gibi bi soğuk görmemistir zatenı:):)boyayınca haber ver canım nasıl olduğunu:)Farklıymış canım ama bakalım nasıl olucak, hava soğuk bi türlü boyayamadım
Öyle valla çok üşendim hava soğuk diyeizmir izmir olalı su gectiğimiz haftaki gibi bi soğuk görmemistir zatenı:):)boyayınca haber ver canım nasıl olduğunu:)
hadi ya sarı mı istiyosun yine bende pisman olur muyum ki bende sarıdan döndüm cünkü:)palette acıcı yapma canım acıcılar siyahtan dönmeye kalkınca cok yıpratıyor hemde tam acılmıyor böyle kızıllı alacalı oluyor beyaz sabun yap hep bide maya maskesi varmıs saç rengini acıyomus onu deneyebilirsin ama hemen acıcı yapma sakın yazık olur saclarayıkadıkca zamanla akmıcak boya yok(iyce bi akabildiği kadar aksın sonra acıcıyı yapıp üstüne acık bi renk boyarsın negüzel olur:)
Canm denedm bi tutama olmyor olmadi ayni siyah hala mlsef
11 le canim ton bile degismedi tutmadi yanibi ton bile değismedi mi canım kac numarayla denedin?
bacım bana da bı tavsiye acilll..fındık kabuğu ile neyi karıştırayımmmm???11 le canim ton bile degismedi tutmadi yani
Ne renk istrdgne bali canim kumralla karistirablrsn guzel olur bncebacım bana da bı tavsiye acilll..fındık kabuğu ile neyi karıştırayımmmm???
küllü kumral var bacım olurmu fındık kabuğu ileNe renk istrdgne bali canim kumralla karistirablrsn guzel olur bnce
koleston ve 7,3 ve 7,1küllü kumral var bacım olurmu fındık kabuğu ile
Olur olur cnm baya gzel bi renk olur sonucu hbrdar etkoleston ve 7,3 ve 7,1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?