Kızlar sakinleşemiyorum

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.491
358
Merhabalar,

2 bucuk hafta sonra önemli bi sınavım var sınıfı geçip geçmemem ile ilgili. ona çalışmaya çalışıyorum. Tabiri caizse hayvan gibi çalışmam gerek. :) amaa beni çalışmamaya zorlayan 2 durum var, şöyleki;

# aşağı yukarı 5 hafta önce iliskim bitti. Ben düşündüğümden daha sakinim şu dönemde. Hatta yakın zamanda konu açmıştım. "ağlayamıyorum en fazla gözlerim doluyor bir iki damla yaş akıyor o kadar, darmaduman olmadım hayatıma devam ediyorum. Bu normal mi yoksa fırtına öncesi sessizligi mi?" diye. Evet hala öyleyim, sadece gitgide artan özlem ve öfke ikilisi var. Hala cok seviyorum. Ve ayrıca sürekli bir panik hali hissediyorum kalbimde, sanki yeterli kanı pompalayamiyor da bunun icin daha fazla atıyor gibi.. gitgide kötü oldugum bir periyoda girdigimi düşünüyorum. Gün icinde acayip bir aglama istegi geliyor ama sıkıyorum kendimi, çünkü aglayınca toparlayamıyorum hic. Bir müddet sonra da o his geciyor. Ayrıldıktan sonra 1 sınava daha girdim ben aslında gayet de yüksek bir not aldım, yani kendi ayaklarımın üstünde güçlü durabiliyorum. Sorumluluklarımı yerone getirmeye çalışıyorum ve kısmen oluyor da. Ama bu sinav cok daha zor ve önemli ayrıca dedigim gibi gitgide moral olarak kötülesiyorum gibi geliyor.

# bir de 2 bucuk hafta sonraki sınavım icin cok telaş yapıyorum. Sınıfı gecip gecmiycegim belli olacak. Aklımı biten iliskim de kurcaladıgı icin tam olarak odaklanamıyorum konulara ve ayrıca zihnim hep yorgunmus gibi hissediyorum. E dolayısıyla da hızlı bir şekilde ilerleyemiyorum. Ve bunu gördükçe daha cok panik yapıyorum, panik yaptıkca ilerleme hızım düşüyor...derken derken kısır bir döngüye dönüşüyor bu. Sanırsınız "çalışırsa ölecek hastalığı"na yakalanmışım, zihnim o kadar kaçıyor ders çalışmaktan.

Şuanda bile bir stres sıkıntı icindeyim. Hem bana bir öneride bulunursunuz umidiyle yaziyorum hem de icimi dökersem belki biraz olsun sakinlesirim diye.

Kısacası bu ayrılık acısını öfkesini özlemini nasıl hafifletebilirim ya da bir müddetlik görmezden gelebilirim? Ve bu panik halimi yok edip beni sakinlestirecek ama bir yandan da enerjimi düsürmeyecek bir seylet var mı?

Son düzenleme:
Merhabalar,

2 bucuk hafta sonra önemli bi sınavım var ona çalışmaya çalışıyorum. Tabiri caizse hayvan gibi çalışmam gerek. :) amaa beni çalışmamaya zorlayan 2 durum var, şöyleki;

# aşağı yukarı 5 hafta önce 9 yıllık iliskim bitti. Ben düşündüğümden daha sakinim şu dönemde. Hatta yakın zamanda konu açmıştım. "ağlayamıyorum en fazla gözlerim doluyor bir iki damla yaş akıyor o kadar, darmaduman olmadım hayatıma devam ediyorum. Bu normal mi yoksa fırtına öncesi sessizligi mi?" diye. Evet hala öyleyim, sadece gitgide artan özlem ve öfke ikilisi var. Hala cok seviyorum. Ve ayrıca sürekli bir panik hali hissediyorum kalbimde, sanki yeterli kanı pompalayamiyor da bunun icin daha fazla atıyor gibi..

# bir de 2 bucuk hafta sonraki sınavım icin cok telaş yapıyorum. Sınıfı gecip gecmiycegim belli olacak. Aklımı biten iliskim de kurcaladıgı icin tam olarak odaklanamıyorum konulara ve ayrıca zihnim hep yorgunmus gibi hissediyorum. E dolayısıyla da hızlı bir şekilde ilerleyemiyorum. Ve bunu gördükçe daha cok panik yapıyorum, panik yaptıkca ilerleme hızım düşüyor...derken derken kısır bir döngüye dönüşüyor bu.

Şuanda bile bir stres sıkıntı icindeyim. Hem bana bir öneride bulunursunuz umidiyle yaziyorum hem de icimi dökersem belki biraz olsun sakinlesirim diye.

Kısacası bu ayrılık acısını öfkesini özlemini nasıl hafifletebilirim ya da bir müddetlik görmezden gelebilirim? Ve bu panik halimi yok edip beni sakinlestirecek ama bir yandan da enerjimi düsürmeyecek bir seylet var mı?
Söyle düşün bir süre Can'ını dişine takacaksın sonu inşallah güzel bitecek var olan gücünle dersine çalış

Yemek ye derse otur arada bir sıkılınca pencereden söyle bir dışarı bak, TV'yi ac, bir arkadaşını ara konus Kafanı dağıt

Giden gittiğiyle kalıyor hayatını kendin düşünmelisin, herkes okulu bitirmek için uğraşırken sen neden uğraşmayacaksın ki..
Hadi Bismillah deyip başla kahveni yap otur dersinin basına
Kolay gelsin :KK66:

Canım bugün hiç çalışma aksama kadar kendine zaman ver. Yarın tekrar dene.
Hadi Inşallah güzel haberleri bizede ver

Söyle düşün bir süre Can'ını dişine takacaksın sonu inşallah güzel bitecek var olan gücünle dersine çalış

Yemek ye derse otur arada bir sıkılınca pencereden söyle bir dışarı bak, TV'yi ac, bir arkadaşını ara konus Kafanı dağıt

Giden gittiğiyle kalıyor hayatını kendin düşünmelisin, herkes okulu bitirmek için uğraşırken sen neden uğraşmayacaksın ki..
Hadi Bismillah deyip başla kahveni yap otur dersinin basına
Kolay gelsin :KK66:

Öyle o gittigiyle kaldı. Burda paramparça kaldım ben de..

Kahve de ictim kek de yedim birsuru su da ictim... yok yok yok :) sanki "ders çalışırsam ölücem" hastalığına yakalanmısm. :D

Canım bugün hiç çalışma aksama kadar kendine zaman ver. Yarın tekrar dene.
Hadi Inşallah güzel haberleri bizede ver

Çalışmam lazım muhakkak. 10 gündür çalışamıyorum çünkü dogru düzgün. Kaybedecek tek bir dakikam yok ama gelgelelim çalışamıyorum hala..

Şunu düşün başarı seni daha bir güçlendirecek çalış ki kazan o sınav sonucun gelincd öyle bir şahlanacaksın ki tutan tutsun bakalım

Gercekten de öyle. Şu sınıfı geçebilsem bi güzel ondan sonra kendime öyle planlar yaptım ki.. istemesem bile pozitif enerjiyle dolucam.. ailem beni motive etmeye çalışıyor, hadi cansu çalış da tatile cıkıcaz bak az daha sık dişini sonra keyif keyif tatil yapalım diyip duruyorlar. Onlari da kendjmi de strese dokmaktan baska bisey yapmıyorum

Gercekten de öyle. Şu sınıfı geçebilsem bi güzel ondan sonra kendime öyle planlar yaptım ki.. istemesem bile pozitif enerjiyle dolucam.. ailem beni motive etmeye çalışıyor, hadi cansu çalış da tatile cıkıcaz bak az daha sık dişini sonra keyif keyif tatil yapalım diyip duruyorlar. Onlari da kendjmi de strese dokmaktan baska bisey yapmıyorum
Başarılı ve kendi ayakları üstünde güçlü cansuyu bulmak mı istiyorsun o içinde kendi cevherinin farkına var ve çalış

Cansu bu denizci miydi.Bosver zaten evlenseniz yaninda olmayacakti dogrudurust.Kiyamiyorsun belki ama boyle mantikli dusunmeye calis.

Başarılı ve kendi ayakları üstünde güçlü cansuyu bulmak mı istiyorsun o içinde kendi cevherinin farkına var ve çalış

Kendi ayakları üstünde bir cansuyum su anda. Hatta ayrıldıktan sonra bir sinava daha girdim ben ve yüksek de bir not aldım. Görüyorum güclüyüm ve basarabiliyorum. Ama su durumda kendime söz geciremiyorum vücuduma zihnime hakim olamıyorum

Cansu bu denizci miydi.Bosver zaten evlenseniz yaninda olmayacakti dogrudurust.Kiyamiyorsun belki ama boyle mantikli dusunmeye calis.

Denizci degildi, sadece 2 yıl denizde kalacaktı sonra karaya cıkıp evlenecektik. Kıyamıyorjm hic kıyamıyorum, hala deli gibi seviyorum özlüyorum ve bi o kadar sinirliyim.

sınavı kazanınca elde edeceğin şeyleri düşün. herşey daha iyi olacak. sadece 2,5 hafta katlancan. benim staj girdi araya o girdi bu girdi çıldırcam az kaldı terkedilsem acısını çekcek vktim yok Allah korusun :D

düşün sınavı kazanırsan eski sevgilini unutacağn bir ortama gidip yeni insanlarla tanışacaksın o zaman eski sevgilin dahi aklına gelmeyecek

Ben zaten üniversite okuyorum, tip Fakültesindeyim. Ortamım degismiycek yani. :) sınıfı gecip gecememe durumu bu sadece.

sınavı kazanınca elde edeceğin şeyleri düşün. herşey daha iyi olacak. sadece 2,5 hafta katlancan. benim staj girdi araya o girdi bu girdi çıldırcam az kaldı terkedilsem acısını çekcek vktim yok Allah korusun :KK70:

Sınavı kazanırsam üniversite 1 sene daha uzamycak. Benim ailemin emekleri bosa gitmycek.. biliyorum bunları da iste odaklanamıyorum kafamı kesicem en sonunda :D

Ben zaten üniversite okuyorum, tip Fakültesindeyim. Ortamım degismiycek yani. :) sınıfı gecip gecememe durumu bu sadece.

Sınavı kazanırsam üniversite 1 sene daha uzamycak. Benim ailemin emekleri bosa gitmycek.. biliyorum bunları da iste odaklanamıyorum kafamı kesicem en sonunda :KK70:

ben kpss alan sınavı sandım olsun yine de en azından stajlarda yeni insanlarla tanışacaksın bunu düşün

Sınavı kazanırsam üniversite 1 sene daha uzamycak. Benim ailemin emekleri bosa gitmycek.. biliyorum bunları da iste odaklanamıyorum kafamı kesicem en sonunda :KK70:
tıpçısın ve okul bitmesine ramak kalmışken bunu yapıyosun. gel birlikte keselim :deli:

tıpçısın ve okul bitmesine ramak kalmışken bunu yapıyosun. gel birlikte keselim :deli:

2.sınıftan 3e gecmeye çabalıyorum. 5 haftadır kendimden beklemedigim kadar cabalıyorum üstelik. Bu ayrılık hırsını derslerime yonelttim. Cok şükür iyi d ebi not aldım. Ama artık son bir cabalamam gereken sınav kaldı. Ona yetecek enerjim kalmadı sanırım :D

Buyur uzattım boynumu :)

Cansu selam,
Bol dua et...Allah yardim eder sen yeterki o kapiyi cal,Allahtan iste yana yakila O verir...
Senin icine ders calisma sevki gelir...

Birde yabanci yuksek sesli muzik dinle...son ses enerji versin sana:)))Allah yanında olsun sabir ve kuvvet versin...
Yaparsin Allahin izniyle...bak gor

Back
X