kızlar salon takımım yardımm nasıl renklendirebilirim

Aubina

ŞiVeSi SeNsİn AşKıN
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
920
428
kızlar salonum cok sade halım beyaz ağırlıklı perdem siyah kruvaze altına grı beyaz tul cokmu karanlık olacak salonum yorumlarınızı bekliyorum duvar kâğıdı vs. aksesuarlar yada kırlentlerle renklendreblrmyım yada boylemı kalmalı
imagesBJS2F5ML.jpg
:KK1::KK1::KK1:

tatlım merhaba....çok kolay bir öneri benden sana....koltuklarındaki o minik kırlentleri renkli kılıflarla kaplayabilirsin çok da güzel olurrrr...aslında fon perden de kırlentlerde düşündüğün ton olursa daha güzel olurdu...pembe, fuşya, lila, mor, turkuaz veya herhangi bir mavi tonu, bu renkler gri koltuklarını canlandırır bencee:KK39:

tatlım merhaba....çok kolay bir öneri benden sana....koltuklarındaki o minik kırlentleri renkli kılıflarla kaplayabilirsin çok da güzel olurrrr...aslında fon perden de kırlentlerde düşündüğün ton olursa daha güzel olurdu...pembe, fuşya, lila, mor, turkuaz veya herhangi bir mavi tonu, bu renkler gri koltuklarını canlandırır bencee:KK39:
çok tesekkr ederm önerileriniz için fusya güzel olur sankı

birde duvar kâğıdı ve aksesuar konusunda fikriniz varmıydı cok beceriksizmiyim ne bu:KK45: konuda

birde duvar kâğıdı ve aksesuar konusunda fikriniz varmıydı cok beceriksizmiyim ne bu:KK45: konuda
duvar kağıdı kullanmadım hiç, o konuda fikir veremeyeceğim...aksesuar olarak mumluk, fener, vazo veya saksıda yapay çiçekler kullanabilirsin canım...dekoratif tabaklar olabilir...modern veya country detaylar kullanabilirsin...

duvar kağıdı kullanmadım hiç, o konuda fikir veremeyeceğim...aksesuar olarak mumluk, fener, vazo veya saksıda yapay çiçekler kullanabilirsin canım...dekoratif tabaklar olabilir...modern veya country detaylar kullanabilirsin...[/Qcok tesekkr ederım ilgilendgınız içinn düşüncem onerılerınızı:KK68::KK68::KK68:

X