Kızlar sanırım eşime rezil oldum :(

Karanfil_kokuyor

B.k 71 G.k 69.5 H.k 65
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.570
1.352
333
Kızlar şöyleki eşim bana telefon faturasını ödemediğini söylemişti bende bu sabah netten onun şifresini girip yatırim dedim saayfayı açında fatura detayı falanda oluyoya bende gayet normal baktım falan. ben bakarken eşim aradı şaşırdım yeni konuşmuştuk. ( tabiki ben baktığım her sayfa için eşime msj gittiğini bilmiyorum)

eşimin : aradı dediği senin canınmı sıkılıyo

ben : gayet normal yoo nedenki

eşim: bana 10 tane msj geldi

ben : ne mesajı ?

eşim: faturama bakıyosun ?

ben : aa msj mı geliyo ?

eşim: evet

ben: ya evet cnm sıkılıyo faturanı ödediyecekttim gözüm takıldı baktım

eşim :bişey bulabildinmi

ben: hayır bişeyde anlaşılmıyo zaten.

eşim : tama ben kapatıyorum müşterim geldi sonra konuşuruz.

ben : tamam dedim

ve kapattık şimdi ben gayet rahatım çünkü gerçekten bişeyler bakmak istemedim ölesine baktım. Fakat eminimki eşim şu an çok kızgın. Napıcam.

eşinn tavri gayet espriliymişş

Bişey bulabildinmi?
Yoo bişeyde anlaşılmıyo zaten
iyi kapatıyorum müşteri geldi.

rezil falan olmazsın accık kızmıştır nie faturama bakıyo die ki sizde olsa nız kızardınız akşam eve gidince geyiğe vurun ölee bakıyodumm ne bilim sana mesaj gelcenii dersinn güle oynaya kapanır konu

Ya zaten bişey bulmak için bakmaıştım öyle bakarken şeytan dürttü derlerya öyle bi bakim dedim. Eşim aradığında biraz kızgın gibiydi bulmak istediğin neydi söyle ben sana söylim dedi hatta amma geçti :)

neden kızıyor beyefendi ne var yani ayrıca öyle niyetle yapmamışsın ama fatura dökumanına bakmak için bile girsen ne hakkı var kızmaya şahsen bende bakarım hatta kontrol için bile bakardım bakarım bakarım yani :)

Rezil olduğun bir durum yok canım, sıkma canını ve gerçekten eşin bana espirili karşılamış gibi geldi...

Arkadaşların da dediği gibi, konu büyütülecek birşey değil.

Meraktan baktım öylesine dersin, art niyetle yaptığın birşey değil sonuçta, geyiğe vurup kapatırsınız konuyu...

ne var bunda rezillik bi durum yok hem bakabilirsinde yani

tabiki bakabilirim bakarımda ama bi an utandım ne bilim işte o amaçla bakmadım ama eşim öyle anladı diye belki direk dur bi bakim ne yapıyomuş desem unatmazdım evet baktım derdim, Bide eşim saklamaz bişey bütün şifrelerini bilirim ve telefonuda hep ortada faturadan önce telefona baksam daha iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…